ben biraz topluyum öyle şeyler giyme şasım yok bence hepsinin bedeni küçük oluyo giyebilirmiyim bilmiyorum ve rahat edebilirmiyim hiç öyle bi takım almadım şimdiye kadar
yaw wala bende sırf ewde giymek için ayrı bi alışweriş istiorum yaa:kedi: mesela yaz için çok güzel mini şortlar üstlerine straples badiler, öle giyinmeyi çok sewiorum zaten çokta rahat ediorum.. kış içinde senin dediğin gibi garcem spor bişeler alıcam galiba..:kedi::kedi:
ben biraz topluyum öyle şeyler giyme şasım yok bence hepsinin bedeni küçük oluyo giyebilirmiyim bilmiyorum ve rahat edebilirmiyim hiç öyle bi takım almadım şimdiye kadar
ne alaka nannn klava: illa çubuk kraker gibi olanlarmı giyio onları.. sende üzerine fiziğie uygun olanı seçersin.. of anam neler war neler sen bi almaya kalk yeterkiizemuszemus benimde hiç yoktu daha, geçenlerde teyzem aldı 1 tane babydoll çeyizim için ogünden sonra pis sardım ben yaakaydirigubbakcemile3
bugün abimin karısıyla alışwerişe çıktık, gözüm hep çamaşırcılarda gecelik gördüğüm yere yapışıorumkaydirigubbakcemile3 ay ben çok taktım yaa hepsiden alasım war delikafadulden
ya ben burada konu açılmıştı okumuştum. deneyimli evli bayanlar giymeyin diyo eve gelene kadar batıyomuş. evde duş aldıktan sonra giyin diyolardı :jeyyar: