E EU1 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.361 Cilek. .!.: macig necmi muhahahhahha :roflol: Genişletmek için tıkla... :asigim: Çok yahuşuhlu dimi :asigim: bigün benimde karşıma çıksa uçurtsa ahh ahhh :asigim:
Cilek. .!.: macig necmi muhahahhahha :roflol: Genişletmek için tıkla... :asigim: Çok yahuşuhlu dimi :asigim: bigün benimde karşıma çıksa uçurtsa ahh ahhh :asigim:
graceful Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 4.065 23 158 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.362 gece mavisiii off çok severim
E EU3 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.363 Cilek. .!.: macig necmi muhahahhahha :roflol: Genişletmek için tıkla... nannnn :mymeka:kaydirigubbakcemile3 tıpkı ben laa:roflol: DebbieSue .!.: off kızlar biizm dünürler geldi içerde..cok heyecanlıyım..konusuorlar..ben ewde yokum :) öle biliolar ayy catlııcam Genişletmek için tıkla... offf canlı yayına bak beee süper heyecanlıııdelikafadulden debicim ne konuşuolar duyuomusun?? du ben yine çekirdeğimi alim gelim:roflol:
Cilek. .!.: macig necmi muhahahhahha :roflol: Genişletmek için tıkla... nannnn :mymeka:kaydirigubbakcemile3 tıpkı ben laa:roflol: DebbieSue .!.: off kızlar biizm dünürler geldi içerde..cok heyecanlıyım..konusuorlar..ben ewde yokum :) öle biliolar ayy catlııcam Genişletmek için tıkla... offf canlı yayına bak beee süper heyecanlıııdelikafadulden debicim ne konuşuolar duyuomusun?? du ben yine çekirdeğimi alim gelim:roflol:
E EU1 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.364 DebbieSue .!.: off kızlar biizm dünürler geldi içerde..cok heyecanlıyım..konusuorlar..ben ewde yokum :) öle biliolar ayy catlııcam Genişletmek için tıkla... :1shok::1shok:sen ne geziyon burda ozman
DebbieSue .!.: off kızlar biizm dünürler geldi içerde..cok heyecanlıyım..konusuorlar..ben ewde yokum :) öle biliolar ayy catlııcam Genişletmek için tıkla... :1shok::1shok:sen ne geziyon burda ozman
E EU1 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.365 ayy sorma yaa cok heyecanlandım..benden konusuolar ehehe.. kayınpeder koca bi paket getirmiş ne acaba.. bu arada sena ewde yok..klavyenin catırtılarını duymaslar inşallah şakır şkaır yazıom :):) sessiz olcam yaa hapsurulk tutuo :)))
ayy sorma yaa cok heyecanlandım..benden konusuolar ehehe.. kayınpeder koca bi paket getirmiş ne acaba.. bu arada sena ewde yok..klavyenin catırtılarını duymaslar inşallah şakır şkaır yazıom :):) sessiz olcam yaa hapsurulk tutuo :)))
E EU1 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.366 konusuorlar yaa..bizim haberimiz olmıckmış sewgilimlen :) öle istemişler..biz dısardayıs şimdi haberimiz yok gelceklerinden DD sırnaşık şey
konusuorlar yaa..bizim haberimiz olmıckmış sewgilimlen :) öle istemişler..biz dısardayıs şimdi haberimiz yok gelceklerinden DD sırnaşık şey
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.664 54 363 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.368 DebbieSue .!.: konusuorlar yaa..bizim haberimiz olmıckmış sewgilimlen :) öle istemişler..biz dısardayıs şimdi haberimiz yok gelceklerinden DD sırnaşık şey Genişletmek için tıkla... aa neden ki
DebbieSue .!.: konusuorlar yaa..bizim haberimiz olmıckmış sewgilimlen :) öle istemişler..biz dısardayıs şimdi haberimiz yok gelceklerinden DD sırnaşık şey Genişletmek için tıkla... aa neden ki
E EU1 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.369 simdi konusuorlar takıları falan..istemediler..annem we babamda nalamadı nie..off cok sıskılım .odamam takıldım aşkım için :)
simdi konusuorlar takıları falan..istemediler..annem we babamda nalamadı nie..off cok sıskılım .odamam takıldım aşkım için :)
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.664 54 363 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.370 bugün seni isteyecekler mi? yoksa tanışma faslı mı? bide nişan ne zaman?
E EU3 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.371 DebbieSue .!.: simdi konusuorlar takıları falan..istemediler..annem we babamda nalamadı nie..off cok sıskılım .odamam takıldım aşkım için :) Genişletmek için tıkla... ben hiçbişe anlamadım:umursamaz: :çok üzgünüm:
DebbieSue .!.: simdi konusuorlar takıları falan..istemediler..annem we babamda nalamadı nie..off cok sıskılım .odamam takıldım aşkım için :) Genişletmek için tıkla... ben hiçbişe anlamadım:umursamaz: :çok üzgünüm:
graceful Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 4.065 23 158 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.372 aynen hiç anlamadım bu işten bişey....
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.664 54 363 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.373 bence sen çık orataya güzelim ceeeeeee diye delikafadulden
E EU1 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.374 yaa tanışmışlardı takı falan konuşuluo şimdi..isteme faslı yok bugün.. ön konuşma :) bayramsonu dioduk bakalım gidince öörencem ne zaman.
yaa tanışmışlardı takı falan konuşuluo şimdi..isteme faslı yok bugün.. ön konuşma :) bayramsonu dioduk bakalım gidince öörencem ne zaman.
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.664 54 363 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.375 hee öğrenince söyle listeye eklesin grace kafam seni. ne takısı ne konuşuyolar takı hakkında? siz takı mı istediniz? ne meraklıyım ya :roflol:
hee öğrenince söyle listeye eklesin grace kafam seni. ne takısı ne konuşuyolar takı hakkında? siz takı mı istediniz? ne meraklıyım ya :roflol:
graceful Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 4.065 23 158 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.376 çilek surat listeci başı oldum kızz:roflol:
E EU3 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.377 nan çilek surat yazzısını nie sildin profildekikaydirigubbakcemile3
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.664 54 363 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.378 özüme döndüm necmiii :roflol: sen yazsana görelim :roflol: tüh kız gitti öğrenemedim yaaa takı olayını
özüme döndüm necmiii :roflol: sen yazsana görelim :roflol: tüh kız gitti öğrenemedim yaaa takı olayını
E EU3 Ziyaretçi 6 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #8.379 çatladı çilek surat meraktankaydirigubbakcemile3