Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

hoşgeldin tatlışım
ne yapalım sürünüyoruz işte topik topik :roflol:

bebekler ben geldim
napıonuz nedıyonuz bakem
benim aşkito salı gelıcek ben hala beklemedeyım
bide grip oldum yaww off
:sinifsinif:

a.s.
kızlarrr ben geldimm artık sıra bende...

birazdan yatıyorum çok yorgunum anlatamam 2 gündür misafirler evde heyecan dorukta... herşeyim hazır kızlarrr sizinle heyecanımı paylaşmak istedim... bu heyecanın tarifi yok..

elbisem geldi şuan duvarda karşımda asılı duruyor ... ayakkabılarım saç tokam herşeyim hazır...
nişan tepsim ,misafirlere dağıtılacak lavantalar,kurdelalar,toplu iğne takılar için,herşey haazır...

yarın 12 de kuaföre gidiyorz yarında uzaktan gelecekler var ... 3 te kuaförde işim bitecek hayırlsıyla... kızlarrrrrrrrrrrrr dua edin bana çok heyecanlıyım bugünlerin geldğinne hala inanamıyorum ...

Allahım hayırlsıyla yarını yaşatmayı nasip etsin.. sizlerin dualarınızı hissedeceğim emin olun.. sizleri çok seviyorum..

Allahım herşey çok güzel olsun .... Allahım herşey en güzeliyle olsun....

iyi geceler canlarım....

hg liste başı son akşamın büyük gün yarın herşey çok güzel olucak cnm prensesler gibi olucaksın enişte görünce bikere daha aşık olucak sana :kedi::kedi::kedi:

15 agustos-graceful
15 agustos-burcak09
15 -16 agustos-ppamuk

26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
17 ekim-Broxni''Düğün''
19 aralık-bebik yüzlü

gracekafaaammmmmm
yrn için tüm dualarım seninle :lepi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:delikafadulden

kızlar erken saatlerde bir günaydın diyeyim dedimzemuszemus
bbu hafta sonu 3 nişanımız var he :kedi:
hepsine mutluluklar.
grace im yavrum sana da kocaman mutluluklar inşallah istediğin gibi olur bol bol takı takılır:jeyyar:
güzelcede eğlenirsinhihoyyyt
ben giremiyorum buaralar çok fazla staja başladığımdan dolayı
ama arada bakıyorum nolmuş napmışsınız ne kaynatmışsınız diyealkisalkisalkis
Hadi bakalım mutlu haftasonları ben de bugün kaçacağım dua edinde şu bohçadaki eksiklerim bitsin haftaya ramazan var benim inatçı bakmam diyor bu haftadan sonraa:gitme:

kızlar dün giremedim rahatsızdım biraz.
grace canım bugün senin günün.
bütün dualarımız seninle.
bizde seninle bu heycanı yaşıyoruz.
yarın kk ye girdiğinde nişanlı olucaksın.
rabbim bir ömür mutlu etsin sizi.
herşey yolunda gider inş.
bol bol eğlen kuşum.şimdiden tebrikler..

benimde yarın nişanlım geliyor. pazar günü fotoğrafları göremicem
pazar akşamı girmeye çalışırım.

bugün nişanlanacak kızlar hepinize mutluluklar herşey gönlünüzce dilediğiniz gibi olsun.

arada bir de olsa uğrayanlardan biri olarak graceye mutluluklar diliyorum. bugünmüş galiba nişanın.
herşey gönlünce olur inşallah

günaydııın :)

artık ßende sözlüyüm :):) ohh bitti geçti atlttık..harika bir gündü..resimlerimi çıkarttıriim ekliicem canlarım..

slm kıslar iyi akşamlar nasılsınız bakalım gracem napıyo acaba gecesi nasıl geçti taze nişanlı arkadaşımız

esroşşş napıosun??

gracemmmmm çok çok süper bigün geçirmişindir umarım tatlışıımmmmdelikafadulden

napim cnm yaa anneme yardım ediorum bugün giremedim öle.. 65 kilo domates aldı konserwe yapıoruzkaydirigubbakcemile3 heryer domates oldu ben dahill kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…