Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

benimde anlatmama gerek kalmamış bu cümllerden sonra..ağzına sağlık gracem aynen öle işte delikafaduldendelikafadulden off yaa nişanlı uyanmak süper bi duygu..bugün ilk kez bizde yemek yedik we sonra babamdan izin alıp dısarı cıktık gönül rahatlığıyla ayyy birde o yüzük kesilme anını hiç unutmayacaım...çok çok çok baska bir duygu o an..:asigim:

kızlarrrrr kimse yokmuşş yaaa... :çok üzgünüm: duygularımı paylaşmak istedim sizlerle... hala masal gibi bir günün etkisindeyim...

zeyno bende sevkilimlen buluşcam diye erkencikden kalktım hazırlanim diye senin gibii:)

kuşum biz senle hep aynı günlerde görüşüyrz geçen seferde öle olmuştu :)
ya canım hastaydım bugün biliyormuusn zor ayakta durdum üzülmesin die kalktı kuzum onca yolu geldi hala yolda dönüyor
zor ayakta duruyorm yaa

burdayız kiiiopuyorumnanaktan
amaa foto isteriz fotooo anlatırken fotoda koykaydirigubbakcemile3

zeynebim geçmiş olsun canım neyin varkii

gracemm canım allahj tez zamanda tamamına erdirsin her günün böyle mutluluk dolsun kuzucum.

anlat bakalım nasıldı , merak ediyos seni periler gibi olmuşsundur

kuşum valla bilmiyrm tuhaf bişey nişanlımı görünce iyileşiyrm o gidiyor ateşim çıkıyor karın ağrısı fln.
sağol tatlım yaa.
ne zamandır böyleyim daha kendime gelemedim.
sağlık gibisi yok.

gracem merak ediyoruz canım

kızlar kendi albümüme eklliyeceğim fotoları başlıyorum ... bunlar orda çekline fotolar stüdyolar daha almadım... bir süre konauşamaycağuım foto yüklemeye çalışacağım...

grace cim çok sevindim güzel geçmesine.hadi beklioz fotoları.anlat bakam..
ne takıldıdelikafadulden

kendi albümüme ekliyorum kızlarrr sileceğim sonra zaten siz baktıktan sonra... devam ediyorum..delikafadulden

gracem elbisen çok hoş olmuş kuşum allah tamamını erdirsin tekrardan tebrik ediyorum.
gözlerinde yeşilmi senin ben mi öyle farkettim

grace kafaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin tatlım, taze nişanlım delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkis
tebrik ederim seni vereliniortak:kedi:Şeniz
şimdi bakıyorum fotolarına :dance:a.s.

efet tazee nişanlı graceeee.allah mutlu mesut bi ömür versin sizeee tebriklerr.. ama ben de görebilmem gerekkii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…