Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

günaydın kızlar
bugün nasılsınız bakalım..kaydirigubbakcemile5
ben uykuluyum azcık.. ayılamadım dahamirmirmirmir
sonbahar patiğim yok demişsin.bence yaptıkların çok hoş. sen beğendiysen onlardan yapabilirsin.
bende patik pek giymem.daha çok üşüyo ayaklarım nedense patik giydimmi. bikaç çift annem aldı koydu. bikaçta babaannem yapmıştı bana,15yıl kadar önce. hem yok die dert etme kayınvalidende getirir belki. bnmki 7 çift patik koymuş nişanda. hiç almasam onlar yeter bana yani.
nişanlım askere gidince arada kaynadı bnm baklava tepsim,şerbet sürahimkaydirigubbakcemile3
geçen hafta pazartesi getirdiler sürahiyle tepsiyi. sürahide karışık çerez vardı ve sapındada yüzük vardı.
tepside; kuzenin düğününde aldıkları abiye elbiseyle,1takım günlük iççamaşırı,1takım dantelli iççamaşırı,siyah simli şal,oyalı yazma,gezmeklik terlik,ince çorap,kol saati,parfüm vardı. bi tepside tatlı yapmış, kalburabastı. bende onlara poğaçayla,tiramisu yaptım. çok beğendiler. yavaş yavaş marifetlerimi gösteriyorumkaydirigubbakcemile3
yani öyle hepberaber güzel bi akşam geçirdik...

bana eğlenceli geliyo. geçen yıl seccade işlemiştim çeyize,kayınvalide için. onu bitirince böle bişey aklıma geldi. nişanlım ikimizin adının oldğu bişey istiyodu. ben ne yapsam nasıl yapsam die düşünürken böle bişe aklıma geldi.doğum gününe 2 ay kadar vardı. malzemeleri tamamlayıp. şemalrıda bulup yaptım. anlamasın diyede bi eşofman alt aldım ikimize takım. haftasonları koşarız dedim hem. ve doğum günü geldiğinde büyük şok yaşamıştı, kocaman koliyi görüncekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan hem yastık vardı. bi okadar büyüklüktede içi dolu bi koli vardı. eve dolmuşla dönmek zorunda kalmıştı ogün,taşıyamayınca.:roflol:

güzel olmuş cnm biz annemle kafadan uydurmuştuk bazılarını güzelde olmuştu

yani sonuçta öle kare kare olunca değişik şekiller çıkartması kolay oluyo. hatta anneme dedimki dantelle uğraşacağıma tüm çeyizimi işlememi yapsam napsam falan..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…