beğendi cnm iftara gitmiştik sultanahmete orda verdim evdekilerde çok beğenmiş:kedi::asigim:dilom magicimin kesin nişanlısı geldi o yüzden giremiyo bence. 10 günlüğüne gelecekti.
sonbahar14 ne yaptın canım cadı eltiyle? bende de hiç elti yok kayınbirader yok dolayısıyla kaydirigubbakcemile3
esra sevgilin beğendi mi kız hediyeleri?
kızlar bende de bi patik var sormayın 40-50 tane
lif de çok var siz diyin 60 ben diyim 70kaydirigubbakcemile3
allah sabır versin cnm inş yakın biyerde oturmazsın uzak olman daha iyiya akşamdan beri ağlıyrm valla o kadar sinirim bozulduki gece 4 te ancak uyudum.
nişanlıyız yani artık şimdi konuşmıcaz ne zaman konuşucaz neymiş onunla konuşacakmış.
sonra da hiçbişey yokmuş gibi ben zeynep e tepki vermiyrm ki oğlum sana kızıyrm demez mi.
ona daha da sinirleniyrm işte.
zaten eltide bundan dolayı yüz bulup havalara girdi ya.
dilom ben sana göndericem patik sen bi nişanlan
sorma gracekafam ya :roflol: bi de başörtüsü var sorma dolu
bide havlu var havlu kenarları örülmüş dikilecek. 6 tane masa örtüsü var 2 uyku seti 2 battaniye nevresim takımları pike takımları bornoz seti anam bira yüzsüzlük ediorum galiba kaptırdım kendimi sayıyorum :roflol: çok çeyiz var kızlar size gönderirim ben.
sonbahar senin ismin zeynepti di mi? canım sana varya allah sabır versin ya çok üzülüyorum inanki. :a015:
gracekafam sen fethiye ye gitmiyo musun ?:sm_confused:
merhaba kızlar bayadır yazmıyordum ama yazanda pek olmamaış anlaşılan.
nasılsınız bakalım.
sonbahar senin kaynana ne öyle ya.
ne kıskançlık bu umarım yakın biyerine gelin gitmzsin .
ne öyle kapılara vurmalar kıskançlık krizlerine girmeler falan.
çocuk gibiler ya oyuuncağını paylaşamıyormuş gibi
merhaba kızlar bayadır yazmıyordum ama yazanda pek olmamaış anlaşılan.
nasılsınız bakalım.
amin canım.allah sabır versin cnm inş yakın biyerde oturmazsın uzak olman daha iyi
kızzz çilek suratım gidemedik yaa saklı tutuyoruz bu hakkımızı artık ilk fırsatta kaçacağız ..
işe başlıyorum bu yaz nişan hazırlık vs geldi geçti... olsun ama nişanlandık daha ne olsun opuyorumnanaktan
zeynep hiç sinirlenme canım aksine daha rahat relax davran ne düşünürse düşünsünler....
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5merhaba kızlar bayadır yazmıyordum ama yazanda pek olmamaış anlaşılan.
nasılsınız bakalım.
allah kabul etsin cano:Saruboceq:beğendi cnm iftara gitmiştik sultanahmete orda verdim evdekilerde çok beğenmiş:kedi::asigim:
canım senin yapacağın tek şey umursamamak. neden kafana takıpta uykundan fedakarlık ediyosun. sinirlerini yıpratıyorsun. lütfen her zaman beni hiçbirşeyin üzmesine izin vermeyeceğim de kendine. sinir hastası olursun sonraya akşamdan beri ağlıyrm valla o kadar sinirim bozulduki gece 4 te ancak uyudum.
nişanlıyız yani artık şimdi konuşmıcaz ne zaman konuşucaz neymiş onunla konuşacakmış.
sonra da hiçbişey yokmuş gibi ben zeynep e tepki vermiyrm ki oğlum sana kızıyrm demez mi.
ona daha da sinirleniyrm işte.
zaten eltide bundan dolayı yüz bulup havalara girdi ya.
:lepi: kim bilir belki yarın belki yarından da yakın kaydirigubbakcemile3dilom ben sana göndericem patik sen bi nişanlan
so:
26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
eylül-esra8608
17 ekim-Broxni''Düğün''
19 aralık-bebik yüzlü
26 eylül-Lepi
Eylül-Ocean
eylül-diloom.
eylül-esra8608
17 ekim-Broxni''Düğün''
19 aralık-bebik yüzlü
zeynebim boşver canım Allah görüyor sen sabır et.. sinirlerine hakim ol....çok güçlü ol bence ... sonuçta siz bir yuva kurcaksınız bu da herkesin saygı göstermesi gerekn birşey...
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
allah kabul etsin cano:Saruboceq:
canım senin yapacağın tek şey umursamamak. neden kafana takıpta uykundan fedakarlık ediyosun. sinirlerini yıpratıyorsun. lütfen her zaman beni hiçbirşeyin üzmesine izin vermeyeceğim de kendine. sinir hastası olursun sonra
amaan bu topiğe de bi gelen bi daha girmiyo zaten
aapaaaawwwwwwwww takvimime bakın 1 ay olmuş nişanlanalı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?