Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

dilom iyi geceler
bende yatıyorum kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan :roflol:
dilom yatağı ısıt geliyorum nan kaydirigubbakcemile

kızlar napıosunuz. zeynepçim Allah sabır versin. bence iki aileden uzak bi yerde oturmanız en iyisi.tekirdağda oturursanız yine kızar daha beter olur.
ayyy valla kızlar benim de 17 gün oldu nişanlanalı.ama değişik bişey yokki ben de hayatım değişcek sanıodumdelikafadulden

iyi em cim sen napıyosun kızlar uyumaya gidiyo yavaş yavaş bende fazla duramam heralde benimde uykum gelmeye başladı

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım

nnisan ne işledin canım merak ettim ? koca koliye koymuşşsun ya ne işledin bende öyle bişey yapmak istiyorum;?

grace cnm geçen martta nişanlıma doğum günü hediyesi yapmıştım. 50cm ebatında. oyüzden büyüktü.bide bi okadar büyüklükte bi koliye bisürü şey doldurdum.kek yaptım,kalp şeklinde küçük küçük kesip koydum.mektup ve bisürü notlar yazdım falan.tıka basa doluydu yani. bak burdan bakabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277923-sozlume-dogum-gunu-hediyem.html

nnisanımmmmmmmmmmm çok güzelll olmuşş ellerine sağlıkkkkkk vallaa hayran kaldım çok hoş gerçekten maşallahh yaa....

ben de fb li bulmam lazım şablonu kendin mi çıkardın?

ne güsel. beğendiğine sevindim canım. şablonu kndm çıkardım cnm. hatta konu açtım yardımcı olurmu birileri die ama kimseden msj gelmedi. bende kndm yapmaya çalıştım ve oldu. istersen yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.

anaaaamm nisancım ellerine sağlık
sen bunun galatasaray logosunu çıkartabilir misin acaba bende yapmak istiyorum da :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…