Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

boyunu tüllü gelinliklerlin şöle bi durumu olabliyor birincisi gerdanlık takamazsın.
ikincisi yüzündeki fondoten yakana bulaşıp leke yapabilir sürtündükçe bu da güzel bir görüntü olmaz grace

hmmm haklsınız kızlarr bende hep straples modellere baka baka artık hoşlanmıyorum ya ne bilim yaa değişik üst modeli arıyorum o da yok .. :sinifsinif:

lepim üzülme canım.
benimde teyzem nişan günümde tatile gitmişti otele yer ayırtmış
akrabalar niye böyle yapıyorlar anlamış değilim.
herkes tatildeydi ben nişanlanırken bizden kimse yoktu çok mahcup olmuştum

kızlar ben kaçar iyi geceler size.
grce canım ben vaktim olunca koyarım elimdekilerden biraz ama olumsuz düşünme kaldıki almaya gittiğinde en yakışan çıkacak orada.
hemm daha ne modeller çıkar demü amazemuszemus

hallettik o işi kuzuuonlar çekecek tarihi çünkü benümkü bellü idüüüzemuszemus
hadi bana baş baş ben kaçar:gitme::gitme:

bu çok güzel.
bende bu tarz bişey düşünüyrm.
çünkü böyle modeller çok farklı.
herkesin gelinliği hep kabarık oluyor.
böyle hafif kabarık olan gelinlikler çok modern geliyor bana.
farklı tarz bunlar.
2. sıcakta sıkılır insan onunla.
boynda bişey.
gracem sen neslişahın gelinliğini koymuştubn ya öyle yaptırcam ben yaa gözüm kaldı o gelinlikte.

kzılarr şunun üstü nasıl siz üstlerini yorumlayın ben kabarık istiyorum zaten :kedi: üstünü ama işlemeli dümdüz straples istemiyorum o sebeple büstiyeri nasıl değişik olabilir diye araştırma yapıyorum

zeynep sen o tarz seviyorsun kuşum o da güzeldi hani... çok şıktı...

canım evet ya oda kabarık aslında çok düz değil dediğim ama çok kabarık sevmiyrm ben.

gamze özçeliğin gelinliğinin üstünü beğeniyrm birde üstünü öyle yaptırıp altını neslişahın gelinliğinin kabarıklığı gibi yaptırabilirim

saçta gamze özçelik modeli süperrrrr kesinlikle ben de saçımı öyle yaptıracağım ama bunun neresine duvak gelecek çözemedim...:bbo:

arkasına tuttururlar canım ya biraz arkaya doğru yaparlar ama topuzu saçını ve gelinliğinin üstünü çok beğeniyrm süper gerçekten
birde ben rahibe duvağı istiyrm çok güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…