Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

inaşllahhhhh kuzummmmmm inşallahhh bir önce olsun yerim yurdum belli olsun istiyorum özel sekötürde bıktım öğretmenlik yapmaktan vallaa:çok üzgünüm:

beni yanlış anladınız ben ege açılmıcak demedim zaten bu sene neden açılmadığını söyledim ben moral bozmaya çalışmıyorum ki sadece bu sene egeyi az açmaların nedenini söyledim yanlış anlasıldım sanırım amaçım yardım etmekti neyse

graceful özel sektör demek ssk demek benimde nişanlım öyle çalısıyor yani eş durumundan muhakka izmire gelirsin çık olsa yarım dönem ayrı kalırsınız canını sıkma hayırlısı olsun senin için

off neyse bence de kapatalım sıkıcı insanın içi kararıyorr bende gider izmire yerleşirim başlarım bir yerde işe napim girene kdr da uğraşırım en kötü çare o napalım...

canım biliyorum özel sektörün ssk olduğunu zaten anlayamadık birbirmizi sağol yardımların için bu işler insanı sinir ediyor ... moralimi bozmadın canım yardımcı oldun aksine bilgi böyle durumlar çok işe yarıyor tecrübe de keza öyle... belirsizlik insanı delirtiyor dedeğimiz gibi her sene değişiyor bişeyler .. en iyisi son ana kdr beklemek bakalım neler olacak....

lepi nasıl olacak öyle yaa sonuçta senin teyzen enişten senin nişanına gelemeycek mi şimdi? ee ne olacak şimdii ?

ben son sözümü dedim şekerim artık gerisini onlar düşünsün zemuszemus

hoşbuldum şebnemcim:1hug:
uzun yollardan geldim ankaradan geldim
annemin kontrolü vardı bu gün
şükür bi terslik çıkmadan döndük evimize:Saruboceq:
pztsi bi kez daha gitmem gerekecek ama

Anne mi hasta elissam Allah şifasını versin inşallah:Saruboceq:

kuzum olur inşallah hepsi sıkma canını sen daha vaktiniz var az sabır hepsi rayına girer:teselli:​

bu gelinlerin üst ksımları sizce nasıl ? ben gelinliğin üst ksımını straplez istemiyorum dümdüz yani biraz atraksiyonlu olsun diyorum ama kaydirigubbakcemile2 üst kısmında yaka kısımları için fikri olan var mı?

sizce öyle boyuna doğru tüllü olan gelinlikler çok mu eskide kaldı? yani çok mu kötü duruyor...

esra iyiyim kuzu nişan günümün atraksiyonu vardı ama tatlıya bağladık şimdi kuzenle çakışıyordu onlar ertelicek bi hafta falanzemuszemus
grace ben üsttekinin göğüs kısmını beğendim gerisini beğenemedim ama ya:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…