inaşllahhhhh kuzummmmmm inşallahhh bir önce olsun yerim yurdum belli olsun istiyorum özel sekötürde bıktım öğretmenlik yapmaktan vallaa:çok üzgünüm:grace cim istediğin yeri yazarsın.sonuçta doğu hizmeti zorunluluğun yok senin benim de öyleydi. sana tavsiyem canım bu sene çok güzel çalış.hatta durumun müsaitse çalışma hiç ben öyle yapmıştım çünkü.ücretli öğretmenlik yaparken bıraktım kpss ye odaklandım.başka türlü zor oluyo canım kendimden biliyorum.hem canım hazır daha da evlenmedin evlenmeden bitir şu işi güveniyoruz sana bak.illaki açarlar egeye ya bu sene açmasa şubata seneye açar.tabiki doğu bölgelerine benzemez.doğu fazla alır hep.ama olsun umudunu yitirme muhakkak olur istersen
elissa bir ay kaldı şurda düğüne gelinliğini aldın mı hani resim bizler meraklı bacılarız opuyorumnanaktan
lepi nasıl olacak öyle yaa sonuçta senin teyzen enişten senin nişanına gelemeycek mi şimdi? ee ne olacak şimdii ?
hoşbuldum şebnemcim:1hug:
uzun yollardan geldim ankaradan geldim
annemin kontrolü vardı bu gün
şükür bi terslik çıkmadan döndük evimize:Saruboceq:
pztsi bi kez daha gitmem gerekecek ama
canım biliyorum özel sektörün ssk olduğunu zaten anlayamadık birbirmizi sağol yardımların için bu işler insanı sinir ediyor ... moralimi bozmadın canım yardımcı oldun aksine bilgi böyle durumlar çok işe yarıyor tecrübe de keza öyle... belirsizlik insanı delirtiyor dedeğimiz gibi her sene değişiyor bişeyler .. en iyisi son ana kdr beklemek bakalım neler olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?