Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

cicim sade modelleri beğenenler için bence güzel etekleri çok güzel...

diktirmeyi pek düşünmüyorum ama tabii artık ne olur bgu rüeç içinde bilemiyorum maciglowe alıp atmış vallaa en isyisini yapmış onu çıkarmış aradan ...

gracem 2 yıl sonra adresini alabilirim nişanlığını diken yerin.
evet ist.da çok var gelinlikçi.
bende gittiğimde gözüm vitrinlerde.
bir yandanda nişanlımı durtekliyrm ay şuna da bak şunada bak die:)
ben nişanlımla anlaşma yaptım.
hiçbirşey istemiyrm takı düğün vs.
sadece gelinliğim çok güzel olsun kısmayalım masraftan dedim tmm dedi o da.:)
fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı.

bende nişanlığımı diktiririm diyordum gittim beğendim aldım.
yine öyle yapıcam diktirmeyle uğraşılmazki gracem.
çeşit çok olan yere gitcez alıcaz.
yoksa güzel olduğu olur olmadığı olur.
dikilmiş olur mecbur almak zorunda kalırız büyük risk

seve seve kuşum belki aynı anda diktirirz alırzı beğenrizi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

rica ederim kuşum.
gracem ya kolay mı senin şablon.
yastık yapmak için ben biraz daha büyültücem o şablondan nisanın ki şablona göre daha büyük duruyor sanki

ya ben aslında etamini iyi bilirim ama işte o şablonu uygulama faslı nasıl oalcak onu düşünüyorum ... her kera bir çarpı değil mi? onu iyi düşünmek lazım

evet her kareye bir çarpı.
ben de yapmıştım unutmuşum bugün baktım biraz çözdüm. alt kısmı oldu şimdi nisanın kine baktım sanki benim yaptığımın altı küçük oldu. 5 tane var altta saydım aynı yaptım ama şimdi yeni şablon çıkartıyrm ondan yardım alarak daha büyük yapayım bari

evet bende yastık botutuna göre etamin alacağım onu büyüteceğim bu durumda tabiik ama çok büyük bir yastık düşünmüyorum sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…