Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

yok bende normal bir yastık boyutu düşünüyrm normal koltukların yastıkları olur ya öyle bir şey
ismimizinde baş harflerini yapıcam

gracem ben çıkıyrm canım.
geç oldu yarın erken kalkıcam.
saçlarıma boya alıcam bakalım nasıl olucak off hem istiyrm hem korkuyrm.
zıt bişey olmasında
neyse kuşum öptüm opuyorumnanaktan
rüyanda nşanlını gör canım bye bye

aynen canım bakalım... yarın alacağım ben de malzemleri... yapınca fotoları koyalım vermeden bakalım neler çıkacak ortaya..

evet canım bende koyucam resmini aslında pek ümidim yok ama çabalıcam yapmaya:)
hadi kaçtım ben bye byeee

gelinlik muhabbeti yapılmış kaçırdım benkaydirigubbakcemile

kızlar bu gelinlik olayı öle değişik bişeki, kafanda bi modele gidiosun, bambaşka bi model alıp geri dönüosunkaydirigubbakcemile3 ben öle oldum, hiç ama hiç aklımda olmayan bi model aldım, hemde içime çok sindi:kedi:

bi arkadaşım geçen sene gelinlik almya gidio, ablası bi model gösterio yok ya beğenmedim almam kesinlikle dio, ablasıda benim için giy bi kere lütfen deyince kıramıo giyio, we o gelinliği alıo kaydirigubbakcemile3 we gerçektende çok yakışmıştı gelinlik, çok güzel modern bi gelinlikti..

üzerinize giymeden karar wermeyin derimyerimseniben

pınarcım boncuk işlemeli
ama çok zarif olur üzerinde kuzum. beğendim
boncuk maliyeti oldukça artırıyor..
ben beğendim fiyatıda normal geldi bana. boncuk işlemeli olduğu için

canım evde babama makinada diktirdim ben. 10dk da dikti.

nisanım sağolsun banda çıkarmış fb şablonu bende artık yarın başlarım ... kızlarr hepimizin sevgilisin evinde o yastıklardan oalacakkkkkkkkkkkk :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: hakkaten ya. hepimizin sevgilisnde yastık olacak. ne hamarat kızlarız.kaydirigubbakcemile3

evet bir gelinlik muhabbeti var. kısmetse 1 yıl sora bende yavaştan yavaştan başlarım bakmaya. allahım o günleride göster bize :Saruboceq:
bende nişanımdan önce bikaç yer gezip model bakmıştım. beğendiğim bi elbise vardı onu alırız demiştik nişanlımla ve kesinlikle almam dediğim bi model vardı. ki knd beğendiğimi giymeden annemlerin ısrarıyla beğenmediğim elbiseyi giydim ve onu aldımkaydirigubbakcemile3 çok beğendiler. e bende beğendim yani.kesinlikle denemek lazım bi yani...

iyiyim canım. 1günü daha eksiltmiş olmanın sevinci var.
nişanlım bugün istirahtli. doktora çıkmış. inş çabuk iyileşir..

iyiyim canım sağolasın :1rolleyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…