Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

evet canım ya o nasıl yapılıyor bir türlü çözemedim her seferinde ekliyorum.

magicimmmmm hoş geldinnnnnnnn nerdesin hiç gelmiyorsun artık?:çok üzgünüm:

gracemmmm kuşum bugün anca girebildim ama dün hep buralardaydımmm kimseler yoktuu:çok üzgünüm:
neler yapıosun fıstığım benim ??

yatak odası çok hoşuma gitti kuzum yaa, fiyatıda gayet uygun geldi bana, mobilyalarda en uçarı fiyat yatak odasında oluo genelde, bu çok hoş

ya bide ben doğtaşın mobilyalarını çok beğeniorum, gayet modern we şık tasarımları war..

bende dün dışardaydımmsgicim giremedim görüşemedik ben de diyorum atama işleri ile uğraşıyor acaba dedim üzülüyor mu yoksa moralimi bozuk gelmiyor hiç dedimmafoldumben:teselli:

valla canım benimde son zamanlrda doğtaş dikkatimi çekmeye başladı yani fiyatlarıda uygun geliyor yani...çeyiz mağazalarındakini beğenmiyorum ben yaaa:dilcikar:

yok kuzum ya atama olmuo yaa, 0.610 puan ekskle tercih yapamıorumkaydirigubbakcemile3, dersaneye yazıldım kpss için bu senede böle takılcam artıkakannehir

çeyiz mağazalarındaki benimde hoşuma gitmio kuşum ya, çok sıradan modeller war.. azella war burda bi onunkiler hoşuma gidio, seçenek çok modeller süper ama fiyatlar uçarı bi yatak odası beğendim 4.5 dedi diğer 5:gitme:

kızlar ben kaçıorum, arkadaşlara sözüm war, hazırlanıp çıkayım.. gece dönünce görüşürüz canlarım opuyorumnanaktan çene yapın bol bol gelince okim bende heyecenlaa :roflol:

iyiyim kuşum.sen nasılsın
bende dizi izlicem
akşama derslere göz gezdirip girerim.
albüm yaptım fotoları kızlar bakarsınz bye bye.
iyi eğlenceler magicimm

iyi aksamlar kızlar ben geldım ama kımse yok
gracecım begendıgın takım cok hos bende doğtastan almayı düşünuyorum ama benım yatak odam kucuk oldugu ıcın beyaz tercıh edıjem daha aydınlık ferah olsun dıye hatta doğtasın dream takımı var o hosuma gtti gördun mu bilmıyorum onu düşünuyorum bu ara ama emın değilim cok kararsızım nedense beyaz tonlarda fazla bulamıyorum sizin gözunuze carpan var mı hiç beyaz ya da krem yatak odası takımıCADIARZU

kızlar yoksunuz yine bi geldim kızlar vardır sohbet ederiz kimseler yok
resimlermie güzel yorumlarınızdan dolayı çoook teşk. ederim kızlar.
gracem valla o an aynı şeyi bende düşündüm.
rabbim o günleri görmeyide nasip etsin bizleree

slm fıstıklarrrr.. nabersiniz???

sonbaharımm kuşum çok şekersinz nişanlının çok temiz bi yüzü war ALlah nazarlarda saklasın, hep mutlu olun inşş

slm fıstıklarrrr.. nabersiniz???

sonbaharımm kuşum çok şekersinz nişanlının çok temiz bi yüzü war ALlah nazarlarda saklasın, hep mutlu olun inşş

ben iyiyim kuşum sen
aminnn çok teşk. ederim.
onun kalbide öyle canım ya.
melek gibi :asigim:

evet tanışmadık canım ilknur ben.

bende zeynep.
m.oldum canım nişanlımısın?
nişanlanıcakmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…