Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ya bende alıcam ama bitürlü kafama göre bulamadım 12 kişilik olsun viski+ kadeh+çay takımı aynı model olsun istiyorum, burda bulduklarım hep 6 kişilik bilgi için tşk ler eminönüne mutlaka uğrucam

kızlar yorum bekliyorum ama ben burda kimseden seç çıkmadı

cnm ben aynı şehirdeyim. bişey diyemicem. ama annem radyoterapi için izmirde kalacak olursa ben kayınvalidemde kalabilirim.. kardşmde ünivde olacak çünkü.
mesela nişanlımın kuzeni mersine nişanlı.1yıl doldu sayılır. ve 4 kere gitti. 1inde düğün varmış ona gitti. diğerlerinde ziyaret gibi gitti öle. bence bu knd aranızda olan yakınlığınıza bağlı. ailen ve karşı taraf uygun görürse elbette gidilir..

dreamlife bu iki tarafın uygun görmesi ile alakalı.. ben de aynı şehirdeyim ...o sebeple birşey diyemeceğim.. fakat ,düğün,ölüm vs.. önemli günlerde nişanlı olarak yanında olmak bence normal... ama özellikle kızın ailesine bağlı bir durum...

bende aynı şehirdeyim o yüzden birşey diyemem ama ayrı da olsak benim ailem bunu sıcak bakmazdı

aynen canım. annenle bi görüş önce bencede.

tşk ler yorumlar için bir gezi varmış ona katılacaklardı benimde gelmemi istediler,
ama bizimkilerin aklı kalacaksa gerek yok napım, annemle konuştuk kem küm etti birazda bozulduğumu anlayınca git dedi babam sessiz kalmış :1ninca:

acemi biriliğinde daha.
hayırlısıyla başlar cnm. bende başlasa başlasa dedim bak başladık bile.
inş bittiğini kavuştuğumuzuda görücez.

amin canım inşallah görücez hayırlısıyla gelsinlerde gerisi çok güzel olucakkaydirigubbakcemile2

bence al karşına annenide babanıda sor. evet yada hayır die cvp al.
mesela nişanlımın kuzeninin düğünü beni istemeye gelmeden 1gün önceydi. yani ortada isteme ve nişan yok. ama kayınvalidem benide orda görmek istedi ve evi aradı izin aldı.bende bizimkilere sordum daha sora gerçekten istiyomusunz die. evet sorun değil dediler. ve bende gönül rahatlığıyla gittim. bütün gece oynadık.kayınvalidemle bile karşılıklı oynadık:sm_cool:zemuszemussositososito

nisana katılıyorum dream cim annenle babanla konuş gercekten içlerinden geleni söylemelerini iste

dönüp bakınca zaman su gibi akıp geçmiş oluyorda ama anı yaşarken o anın farkındayekn hiç geçmiyor gibi.... hayat valla çok ilginçç acaba benim 2 yılım hemencecik geçerde kocişime hemen kavuşur muyum :asigim::çok üzgünüm:

magicimmmmm hoş geldinnnnnnnn nerdesin hiç gelmiyorsun artık?:çok üzgünüm:

doğtaşta 2990 tl tam takımı

5 Kapılı Dolap, Şifoniyer, Şifoniyer Aynası, Başlıklı Karyola ve 2 Adet Komodin içerir. .nasıl sizce?

haklısın canım hiç geçmiyormuş gibi gelio zaman.
aslında su gibi geçio merak etme kavuşursun allahın izniyle sevdiğine.
ben yatak odası takımını çok beğendim çok zevkli bir seçim.
fiyatıda uygun bence.

bence de uygun bana da öyle geldi güzel ayrıca ... teşekkürler ilknur...opuyorumnanaktan

senin imzan niye öyle çıkıyor canım sen her mesajda resim ekleme butunundan mı ekliyorsun o imzanı 6 years 11 month yazan yeri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…