kızçeler merhabaa...
misafir için bardak setlerinden bahsetmişsiniz de imkanı olan emin önüne mercana falan gitsin
sene başınca öle gezinirken keşfettim de.
istediğiniz şekilde istediğiniz kadar alıp kendi takımınızı yapabiliyorsunuz.
ben mesela 12 kişil alcam ve viski ve rakıbardağını falan almicam
gerekli değil benim için.
ama meyve suyu ve su için ayrı iki kade alcam
yani kafanıza göre set yapıyorsunuz ve adamın dediğine göre paşabahçe malı ve desenleri kendileri çisdiriyormuşlar üstlerine
kızlar bişiy sorucam,(ayrı şehirdeki nişanlılar için)
Nişanlılık süresince nişanlınızın ailesini ziyerete gidip onlarda yatılı olarak kaldınızmı ?
lütfen yorumlarınızı bekliyorum, kafam cok karıştı
cnm ben aynı şehirdeyim. bişey diyemicem. ama annem radyoterapi için izmirde kalacak olursa ben kayınvalidemde kalabilirim.. kardşmde ünivde olacak çünkü.
mesela nişanlımın kuzeni mersine nişanlı.1yıl doldu sayılır. ve 4 kere gitti. 1inde düğün varmış ona gitti. diğerlerinde ziyaret gibi gitti öle. bence bu knd aranızda olan yakınlığınıza bağlı. ailen ve karşı taraf uygun görürse elbette gidilir..
dreamlife bu iki tarafın uygun görmesi ile alakalı.. ben de aynı şehirdeyim ...o sebeple birşey diyemeceğim.. fakat ,düğün,ölüm vs.. önemli günlerde nişanlı olarak yanında olmak bence normal... ama özellikle kızın ailesine bağlı bir durum...
aynen canım. annenle bi görüş önce bencede.
acemi biriliğinde daha.
hayırlısıyla başlar cnm. bende başlasa başlasa dedim bak başladık bile.
inş bittiğini kavuştuğumuzuda görücez.
tşk ler yorumlar için bir gezi varmış ona katılacaklardı benimde gelmemi istediler,
ama bizimkilerin aklı kalacaksa gerek yok napım, annemle konuştuk kem küm etti birazda bozulduğumu anlayınca git dedi babam sessiz kalmış :1ninca:
off son saatler çok zorlanıyor insan
dönüp bakınca zaman su gibi akıp geçmiş oluyorda ama anı yaşarken o anın farkındayekn hiç geçmiyor gibi.... hayat valla çok ilginçç acaba benim 2 yılım hemencecik geçerde kocişime hemen kavuşur muyum :asigim::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?