Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ben geldım kızlar
ceyız konusu acılmıs hemen atlıyım dedimkaydirigubbakcemile2
beyaz esyalarımızı arcelık aldı nişanlım
küçük aletleri de ben aldım hsonu elektrıklı süpürge arnica aldım halı yıkamalı su filtreli
ütümü philips aldım herkes cok memnunmus bu modelden arastırdım kızlar
robotumu küçük aldım hem fazla yer kaplamasın hem ıstedıgm herseyını ayrı da kullanıyım dıye king den aldım onu
tost makınamı da felix aldım korkmazın yan kurulusu tavsıye ederım
ekmek kızartma makınam yemek takımlarımla hedıye gelmıstı

acıkcası aklıma baska kucuk ev aletı gelmıyor eksik olarak siz bi bakın hele

çeyiz muhabbeti aldı başını gidiyor.yetişemiyorum. kaydirigubbakcemile3
su ısıtıcı,tost makinası,ütüm eksik şimdilik.
elektrikli süpürgemi aldım. ekmek yapma makinası arçeliğin sanırım.kayınvalideme yaptığı satıştan dolayı hediye gelmiş. bana verecek. tupperdan narenciye sıkacağı falan gelmiş.onuda verecekmiş.
beyaz eşyalarıda düğüne yakın düşünüyoruz kısmetse. ozmna kadar diğer eksiklerimi alıcam ben. ki çok çok para tutacak bişe yok gibi görünüyor şimdilik. aydan aya kampanyaları takip ederek ufak tefek eksiklerimi tamamlıyım diyorum. zaten öle çok çeşit çeşit nevresimler battaniyeler örtüler falan düşünmüyorum. 1er 2şer tane olsun yeter. ki kayınvalidemde bisürü şey almış koymuş.uyku seti battaniye nevresim danteller falan.saklama kabı vs almayacağım mesela. tupperda bisürü almış kayınvalide.saolsun çeyizime çok katkısı varkaydirigubbakcemile3
valla aklıma gelmiyo.bazen diyorum şunları şunları almam lazım. bazen düşünüyorum ne alacaktım diye aklıma gelmiyo.kaydirigubbakcemile3

psiqom şu atama işlerini halletsek hayırlısyla yerimiz yurdumuz belli olsa maaşımız bir hal yoluna girse.. herşey güzel olacakta off offf

kpss yi bekleyen arkadaslar allah yardımcınız olsun gercekten zor iş inş istedgnz sekılde gelır puanlarınız ve ıstedgnz yerlerde çalısırsınız

psiqom ben kazanamasamda orda özel sektörde başlıyacağım işe girene kdr uğraşacağım başka çare yok çünkü artık puanları biliyorsun çalışşsanda olmayabiliyor... o sebeple bende özel sektörde başlıyacağım evlendiğimde napayım artık girene kadarda uğraşacağım

kızlar k.babam geldi. toplantısı varmış. erken gelip banada uğramış. azcık ordan burdan konuştuk. nedense heyecan yaptımya. sanki bilmediğim görmediğim insan yafkaydirigubbakcemile3

off şu kpss ne zor ya. allah yardımcınız olsun kızlar.. inş gönlünüze göre yerlere yerleşirsiniz.

kızlar k.babam geldi. toplantısı varmış. erken gelip banada uğramış. azcık ordan burdan konuştuk. nedense heyecan yaptımya. sanki bilmediğim görmediğim insan yafkaydirigubbakcemile3

oyy kuzummm ne heyecan yapıyorsun baban artık o senin :1rolleyes:

off şu kpss ne zor ya. allah yardımcınız olsun kızlar.. inş gönlünüze göre yerlere yerleşirsiniz.
aminnnnnnnn:Saruboceq:

Son düzenleme:
gracem benim ben öğrt olamazsam benimki beni çalıştırmıcak.o yüzden kpss yi kazanmam şart
bakalım artık nasip bu işler

niye canım yine okulda çalış özel okul filan yine de izin varmez mi? sen sınıf öğretmenmiydin canım?

ben resim öğretmeniyim canım.özel okula belki izin verir.ama kpss yi kazanmak en iyisi.çok rahat

oyy kuzummm ne heyecan yapıyorsun baban artık o senin :1rolleyes:

aminnnnnnnn:Saruboceq:

ne biliyim heyecan yaptım işte.:kedi:
nişanlım aradı şimdi. onada anlattım. gülüyo bana. biliyo heyecan yapınca nasıl kızardığımıkaydirigubbakcemile3 görmek isterdim diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…