Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

hadi hayırlısı psiqom ...olur olur herşey için bir çıkış yolu vardır..

ben resim öğretmeniyim canım.özel okula belki izin verir.ama kpss yi kazanmak en iyisi.çok rahat

resim mi
ay ne güsel.sositososito bende resime çok meraklıydım. hala daha öyleyim ama pek zaman ayıramıyorum.o an cnm ne isterse çizerdim. bazen kalem kağıt alırdım elime. hepsi kndliğinden oluşur. bi bakmışım bişeyler çizmişim. festivallerde ilk işim resim sergilerini gezmektir.

saol gracem.
nisancım sergi gezmeyi bende çok severim ama eskisi kadar fırsat yaratamıom

yarında iş başlıyor artık sabah 9 akşam 6 koşturmaca .... bütün kış öyle geçecek mafoldumben

kızlar ben geldimmm hihoyyyt

çeyiz muhabbeti dönmüş benim çok eksiğim war çookk mafoldumben

beyaz eşya markasında kararsızım ben yaa hangisi en iisiki??

bide ben beyaz almıcam ya gri alıcam sanırım kızlar, nişanlımda bende çok beğenioruz gri olanları, bakalım kısmet..

hoşgeldin magiclove.
bende grileri çok beğeniyorum.
ama daha pahalı oluyorlar sanırım beyazlara göre.

hoşbldk cnm..

ewet ya çok güzeller, we haklısın diğerlerine göre biraz daha pahalı oluolar ama olsun ya bikere alınıo sonuçta, umarım maddi sıkıntılarımz olmazda gönlümüzdekileri alırız:gitme:

amin canım inşallan gönlünüze göre alırsınız.bir kere alınıo dediğin gibi.

kızçeler iyi akşamlarrr:sinifsinif:
buün benimki yemeğe gelio dedim tatalı yapayım kazan dibine el attım
amma velakn muhallebiye vanilya katmayı unuttum uff uff:gitme:
orucum da tadını da bilmiyorum valla ya rezil ya da vezir olcam bakalımakannehir

amin canım inşallan gönlünüze göre alırsınız.bir kere alınıo dediğin gibi.
inş canımm

olmuştur kuzum takma kafana, geçende bende öle yaptım bi tatlı tadına bakamadım tabi ama süper oldu koskoca borcam ogün bitti wala herkes 2. tabağı istedi, tadına bakamaynca daha güzel oluo bazen yada aceleye gelincekaydirigubbakcemile3

kazandibi yapımı zormu cnm ya??

ben muhallebili kadayıf yaptım kızlar herkesede tawsiye ediorum yok böle bi lezzetttcokacimcoook ben sütlü tatlıları çok sewerim zaten faworilerimdir yaniyerimseniben

inşallah güzel olmuştur canım.
rezil olmassın merak etme.

valla bilmiom kötüyse anam lafını çekmez der :umursamaz:

yapım bana zor gelmedi zaten muhallebi kısmı kolay.
şeker yakmaya gelince zaten bi iki yağla şekeri çevriyorsun bi bakmışsın kararmışakannehir
üstüne muhallebiyi döküp ocakta biraz daha kızartıp alıosunzemuszemus
amma bu teorikte tabi pratikte durum ne bilemiyorum sonucu yazarım:kedi:

nasıl yapılıo canım ben hiç yemedim.
tarifini versene.

ilknurum güzelim bi bakiyim tadına sonra yaziyim olmazmıa.s
önce ben bi onaylsayım sonra sonuçla birlikte yazarım size gidip de rezil bişi yapmayın olmamaışsa çünkü ben de ilk kez yaptım büyük risk alıp oruç oruçsositososito

canım ben muhallebili kadayıfı kastetmiştim
ama sendende bekliyorum sonuçları ve tarifi.

:kedi:
ay pardon üstüme alınmışım hemenkaydirigubbakcemile2
kızlar ben kaçar başım ağrıo iftara kadar dinleneyim :gitme:

sendende bekliorum ama canım mutlaka.
geçmiş olsun dinlen bakalım biraz.
hayırlı iftarlar.

lepi sonucu bekliorum hihoyyyt

ilknur fıstığım google a "muhallebili kadayıf portakal ağacı" yaz orda çıkan ilk tarifi aynen uygula.. yapacağın tek değişiklik mısır nişastasını 2 kaşık değil 2.5 kaşık koyman.. tawsiye ederim fıstık süper oluo bence, yani tam belik we yien herkes bayılıokaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…