Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

la çilek kafa kaç para bu kurslar bende gidim senden hayır yok baksanakaydirigubbakcemile3

heee işte iyleee yola gelirsin necmi naniknaniksırnaşık şey
ücretsiz ismeğin yemek kursu
ama kesin malzemeleri kendin alıyosundur. pazartesi öğrenir haber salarım sana vereliniortak

gracekafa biz seninle küsüs galiba :roflol:
hiç muhabbetimiz yok da :roflol::roflol::roflol:

cnm güzel gidiyr da bugün işlerim vardı hiç alamadım elime yarıladım ama bjk yazısındayım?
senin nasıl gdiyr

nan burcuwa yemekleri yaptırmasınlar o malzemelere wercek param yok diplomalı ew gacısı oldum kaydirigubbakcemile3 bide pişirdiğimizi ewe getiriomuz yakaydirigubbakcemile3

yok kuşum ya öle kaçırdığın bişe çeyiz muhabbeti wardı okadar

çeyiz muhebbetine katılım bari.
bugün bunu aldım kızlar. bimden aldım sizce nsl?
( kahverengi)

Son düzenleme:
sanırım getiriliyo eve bizim komşu öyle yapıyodu
kursta öğrenip pişirip eve getiriyoducokacimcoook
bide pasta kursları var orda da değişik pastalar ve tatlılar öğretiyolar. ama o özel kursla ücreti 400 tl falandı galiba fisfisfis
gerçi onları yapmak kolayda bazı tatlıları tutturmak zor
seneye de ona giderim inşallah.:Saruboceq:

slm kızlar bende geldım ne kacırdım bakıyım son bır kac sayfaya baktım yemek demişsiniz çilakkk bende gitjem kursa beni de allll zehirlemiyim koçişimi

güzelmiş zeynep beğendim ben
teşk. ederim canımm

zeynepcim güle güle kullan janım ne kadara aldın sorması ayıp

canım sağol.
60 tl.fiyatı.
ben böyle bişey çkar die tahmin etmedim.
gündelik kullanırım diyordm baya iyimiş kaldıysa bakın. en süslüsü kahverengiydi üzerinde boncuk işlemeleri var.
çok güzel yakından.

çeyiz muhebbetine katılım bari.
bugün bunu aldım kızlar. bimden aldım sizce nsl?
( kahverengi)
güzelmiş kuzum güle güle kulan, bimde her hafta böle fırsatlar oluo yaa kaçırmamak lazım demekki.. kalitesi we fiyatı nasıl zeynom??

iimiş ozaman yaa kursda pişer bizede düşer kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende geldım ne kacırdım bakıyım son bır kac sayfaya baktım yemek demişsiniz çilakkk bende gitjem kursa beni de allll zehirlemiyim koçişimi

onlar bizim elimizden zehir olsa yerler ama bizde istiozki en güzellerini apalım kocişleirmize dim yeeşilim yaa:asigim:

evet macigim ya öle de benimki cok yemek seciyor zemuszemus
ama elimizden herseyi yiyor diye de salmamak lazım erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermişyerimseniben
şöyle diyorum güzel mamalar yapabilsem askım gelse aksam işten beraberce yesek ahh ahh:içelim:

neyse kızlar hepinizi öpüyorum kactım ben daha dus aljam sabah gene iş var
iyi geceler tatlı rüyalar hepiniz sevdiklerinizi görün rüyanızda opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…