lepi ♥˙·٠•●♥ &# Kayıtlı Üye 7 Ocak 2008 7.930 35 358 Danimarka 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.161 ilknur çok konuşma düverimkaydirigubbakcemile
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.664 54 363 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.162 merak etmeyin canlarım kursa gittikten sonra size herşeyi öğreticem artık yağ kokuyo, yandı, malzemeler boşa gitti gibi cümleler olmayacak :çokbilmişsmil: naniknanik
merak etmeyin canlarım kursa gittikten sonra size herşeyi öğreticem artık yağ kokuyo, yandı, malzemeler boşa gitti gibi cümleler olmayacak :çokbilmişsmil: naniknanik
E EU3 Ziyaretçi 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.163 Cilek. .!.: bence yazılın kızlar ben ismek'e yazılıcam bnm şirketin yan binasında ismek var 4-5 katlı yakın yani bana öğlen çıkar çıkar giderim :roflol: Genişletmek için tıkla... sen özel ders al la ancak paklar seni:roflol: ilknur17 .!.: hakkettenmi lepi olmadımı kazan dibi. iyiki tarifini almamışım:) Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 lepi .!.: olmamış magic ben bi çatalın teli ile aldım yağ kokuo:sinifsinif:sanırım yağı fazla kaçırdım. amaan gitti malzemeler valla Allah affetsin:gitme: Genişletmek için tıkla... tühhh wala olan malzemeye olmuşş:gitme: olsun yaa enazıdan kazandibi yapamamanın 1 yolunu bulmuş oldun lepicim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cilek. .!.: bence yazılın kızlar ben ismek'e yazılıcam bnm şirketin yan binasında ismek var 4-5 katlı yakın yani bana öğlen çıkar çıkar giderim :roflol: Genişletmek için tıkla... sen özel ders al la ancak paklar seni:roflol: ilknur17 .!.: hakkettenmi lepi olmadımı kazan dibi. iyiki tarifini almamışım:) Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 lepi .!.: olmamış magic ben bi çatalın teli ile aldım yağ kokuo:sinifsinif:sanırım yağı fazla kaçırdım. amaan gitti malzemeler valla Allah affetsin:gitme: Genişletmek için tıkla... tühhh wala olan malzemeye olmuşş:gitme: olsun yaa enazıdan kazandibi yapamamanın 1 yolunu bulmuş oldun lepicim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
graceful Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 4.065 23 158 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.164 offffff sıkıldımm daraldıummm :sinifsinif:
ilknur17 Evli,çok mutlu-17.09.11 Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 865 19 318 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.165 :)tamam canım sustum.bide ramazandan sonra dene oruçlu olmanında etkisi vardır. o zaman verisin tarifini.
:)tamam canım sustum.bide ramazandan sonra dene oruçlu olmanında etkisi vardır. o zaman verisin tarifini.
lepi ♥˙·٠•●♥ &# Kayıtlı Üye 7 Ocak 2008 7.930 35 358 Danimarka 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.167 Cilek. .!.: merak etmeyin canlarım kursa gittikten sonra size herşeyi öğreticem artık yağ kokuyo, yandı, malzemeler boşa gitti gibi cümleler olmayacak :çokbilmişsmil: naniknanik Genişletmek için tıkla... hakkat çok bilmişbenneyaptımki magiclowe .!.: sen özel ders al la ancak paklar seni:roflol: kaydirigubbakcemile3 tühhh wala olan malzemeye olmuşş:gitme: olsun yaa enazıdan kazandibi yapamamanın 1 yolunu bulmuş oldun lepicim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... heee yapmamanın bir yolu lepikin yolu oluyor gamyoncuiremsu
Cilek. .!.: merak etmeyin canlarım kursa gittikten sonra size herşeyi öğreticem artık yağ kokuyo, yandı, malzemeler boşa gitti gibi cümleler olmayacak :çokbilmişsmil: naniknanik Genişletmek için tıkla... hakkat çok bilmişbenneyaptımki magiclowe .!.: sen özel ders al la ancak paklar seni:roflol: kaydirigubbakcemile3 tühhh wala olan malzemeye olmuşş:gitme: olsun yaa enazıdan kazandibi yapamamanın 1 yolunu bulmuş oldun lepicim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Genişletmek için tıkla... heee yapmamanın bir yolu lepikin yolu oluyor gamyoncuiremsu
E EU3 Ziyaretçi 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.168 Cilek. .!.: merak etmeyin canlarım kursa gittikten sonra size herşeyi öğreticem artık yağ kokuyo, yandı, malzemeler boşa gitti gibi cümleler olmayacak :çokbilmişsmil: naniknanik Genişletmek için tıkla... slogana bakkkaydirigubbakcemile3:roflol: çilekbang:roflol: lepi .!.: hakkat çok bilmişbenneyaptımki heee yapmamanın bir yolu lepikin yolu oluyor gamyoncuiremsu Genişletmek için tıkla... lepik yoluda iimişşkaydirigubbakcemile3
Cilek. .!.: merak etmeyin canlarım kursa gittikten sonra size herşeyi öğreticem artık yağ kokuyo, yandı, malzemeler boşa gitti gibi cümleler olmayacak :çokbilmişsmil: naniknanik Genişletmek için tıkla... slogana bakkkaydirigubbakcemile3:roflol: çilekbang:roflol: lepi .!.: hakkat çok bilmişbenneyaptımki heee yapmamanın bir yolu lepikin yolu oluyor gamyoncuiremsu Genişletmek için tıkla... lepik yoluda iimişşkaydirigubbakcemile3
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.664 54 363 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.169 magiclowe .!.: sen özel ders al la ancak paklar seni:roflol: Genişletmek için tıkla... kıskanç insan :dilcikar:
magiclowe .!.: sen özel ders al la ancak paklar seni:roflol: Genişletmek için tıkla... kıskanç insan :dilcikar:
ilknur17 Evli,çok mutlu-17.09.11 Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2009 865 19 318 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.170 noldu graceful nie sıkıldın.
E EU3 Ziyaretçi 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.171 Cilek. .!.: kıskanç insan :dilcikar: Genişletmek için tıkla... ne kıskancam laaa peh bi hamarat gacıyımdırrr kolları sıwadımmı tamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
Cilek. .!.: kıskanç insan :dilcikar: Genişletmek için tıkla... ne kıskancam laaa peh bi hamarat gacıyımdırrr kolları sıwadımmı tamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
graceful Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 4.065 23 158 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.172 içim sıkılıyor bugün ... :çok üzgünüm:
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.664 54 363 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.173 magiclowe .!.: ne kıskancam laaa peh bi hamarat gacıyımdırrr kolları sıwadımmı tamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: Genişletmek için tıkla... ben bilmediğim için kursa yazılmadım tamam mı :dilcikar: neler neler öğrenicem sana anlatmıcam hiç birini :1closedeyes: değişik değişik şeyler öğretiyolar :1closedeyes:
magiclowe .!.: ne kıskancam laaa peh bi hamarat gacıyımdırrr kolları sıwadımmı tamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: Genişletmek için tıkla... ben bilmediğim için kursa yazılmadım tamam mı :dilcikar: neler neler öğrenicem sana anlatmıcam hiç birini :1closedeyes: değişik değişik şeyler öğretiyolar :1closedeyes:
sonbahar14 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2009 12.319 0 0 Diğer 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.174 slm kızlar ben geldim.
graceful Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2009 4.065 23 158 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.175 h.g zeynep
Cilek 🦋 Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 5.664 54 363 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.176 hg zeynoooooa.s.
S sebnem42 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 4.887 3 0 Diğer 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.177 bende geldimm
E EU3 Ziyaretçi 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.178 zeyno şebnem hoşgeldiniz fıstıklar nbrsiniz bakalım?? la çilek kafa kaç para bu kurslar bende gidim senden hayır yok baksanakaydirigubbakcemile3
zeyno şebnem hoşgeldiniz fıstıklar nbrsiniz bakalım?? la çilek kafa kaç para bu kurslar bende gidim senden hayır yok baksanakaydirigubbakcemile3
sonbahar14 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2009 12.319 0 0 Diğer 4 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.179 hoşbulduk kızlar. nasılsınız?
E EU3 Ziyaretçi 5 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo #11.180 iidir wala kuşum naalım öle takılıom işte.. 6 ekimde dersanem başlıo -tatlicadiarzu-