Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

benim de çeyizlerim kızlar

Eklentiler

• $baharatlık biev.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $cezvelerim jumbo.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $çatal kaşık takımım jumbo.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $çay şeker kahve biev.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $çaydanlık aryıldız.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 23
devamııı

Eklentiler

• $düdüklü çaydanlık lunart.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 27
  • $yatak örtüm taç.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $tencerelerim jumbo.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $nevresim days in colours.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $nevresim days in colours 2.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 24
em4561 çok güzeller canım güle güle kullan turuncu çaydanlık çok şekerrrrrrrkaydirigubbakcemile3

kızlar özellikle bu tefalin seti güzel.saklma kabı 2 tane kapakları var. bi tane teflon tava ve wok tava ve kapak ortak hepsine oluyo ayrıca sap bi tane istediğine takıosunuz

Eklentiler

• $tefal içiçe set.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 31
a em4561 bu süpermişşşş kaça aldın bacım bende böyle kullanışlı şeyler düşünüyorum

a em4561 bu süpermişşşş kaça aldın bacım bende böyle kullanışlı şeyler düşünüyorum

canım onu ben 100 liraya aldım ykm de kampanya vardı. kullanmadım ama çok kullanışlı duruyo ya ben mavisini aldım bunun. başka da tava almadım zaten yeter

yeni mi aldın bacım? beğendim ben de

fazla yeni değil canım kıştı galiba.böle ortaya koymuşlardı sonra görmedim daha.ama bak yine de getittirirler belki. fazla büyük değil tavalar falan ama bizim için ideal bence yeter.dolaba koyması rahat olur dolapdan çıkar tak sapı ısıt yemeği

bu hafta sabah 8 akşam 6 dersim var vallaa nefes almak yok yoğun ve yorucu günler beni bekliyor bukdr tatil üzerine nasıl zor geliyor anlatamammafoldumben

ben hiç tencere fln alamam artık.

görünce dayanamıyrm ama bakmıcam tencerelere fln.
en son aldık annemle bir daha almaz hayatta.
çok güzel şeyler var görünce dayanamıyrm ama biz sırayla gidiyrz şimdi banyo ve yatak odasındayız.
aa bu arada kızlar lifim yok diyordum 2 tane aldım:)zemuszemus

bu hafta sabah 8 akşam 6 dersim var vallaa nefes almak yok yoğun ve yorucu günler beni bekliyor bukdr tatil üzerine nasıl zor geliyor anlatamammafoldumben

canım dershanede çalışıyrdun sen dmi?
dershanelerde öyle
ben nişanlımın ark.ı var o da dersh. çalışıyor canı çıkıyormuş

gracem soruyrm soruyrm cvp vermiyorsun :umursamaz:
yastığı naptın kuşum

evet kuşum aldım malzemeleri ama daha yapmadım duruyor öyle şemalarına var ama başlamak birtürlü kısmet olmadı... artık kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…