Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

günaydın kızlar oku oku bitmedi.maşallah:)

gracem koyduğun kare günlük yemek takımlarına bittim.aşık oldum:)ama diolarki kare tabaklarda çok sorun yaşarsınız bilginiz varmı?
bide çorba kasesi yokmu o takımın?

günaydın kızlar..
nasılsınız bakalım.
haftasonu çeyizleri eklemişsinz
hepsi birbirinden güsel. güle güle kullanın..

cnm şekeri niye yağla yaktınki.:sm_confused: yağ olmasaydı tutardı o bence. bende yapıyorum ama şekere bişey katmıyorum.bence sorun yağda..

grace çerçeve resimleri eklemişsin. hepsi çok hoş. babamda düğün resmini koymak için nişan döneminde anneme kibrit çöplerinden bi çerçeve yapmış. hala anneannemde durur o. bitanede babaannemin evinde var. çok değişik hoş duruyor. bende ortaokulda ona bakarak yapmıştım 1tane. fikir olur belki sana.. yerimseniben

bütünhaftasonu evdeydim.ev temizliğiyle uğraştım. annem tam olarak ayaklanamadı henüz. 2gündür ateşi çıkıyo bide.çok ayakta kalınca başı dönüyo. etrafında dört döndüm 2 gün boyunca.inş bugün iyi olur aklım onda. nişanlımında keyfine diyecek yok valla. cmrtesi tiyatroya gitti.dün sinemaya gitti.yaptıkları hiç bişey yok. sabahları azcık yürüyos,sonra bomboşuz diyor.kaydirigubbakcemile3

kızlar konu açtım sohbet bölüme.aynı apt oturcak gelin adayları die ilginizi çekerse bi bakarsınız.öptüm

çilekçiğim güle güle kullan , nekadara aldın bu takımı birde kaç kişilik ??

valla cnm alalı 1 veya 1,5 sene oluyo hatırladığım kadarıyla 200 küsürdü
yazdım orda bütün çeyizlerimin yaklaşık fiyatlarını. çünkü geçen yıl aldığım için tam olarak hatırlayamıyorum
ha bide 6 kişilik o
o gördüğün bardaklardan 6 şar tane var. bide bu takımın vazosu küllüğü falan vardı ama ben almadım

kızlar bu arada herkese selam az önce yemek kursuna yazıldım da geldim kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

çilekcim ne güsel. bnmde vaktim ve böle bi imkanım olsa bende giderdim sanırım. mutfak olayına meraklıyım baya bi. cmrtsi güllaç yaptım. ilk deneyimimdi. geçen yıl 5eylülde aşkımla yemiştik karşıyakada.:gitme: güllaçı yaptıktan sonra farkettim. tam 1 yıl sora kndm yaptım güllacı.:kedi: evdekiler çok beğendi. dün akşamda kardşmin arkdşıyla annesi geldi. onlarada koydum. çok beğendiler. ardkşta çok seviyomuş. tam denk geldi.kaydirigubbakcemile3

bugün size pek katılamayabilirm...
yeni program yüklemem lazım pc ye. ve bunun için format şart. inş çabucak bitiririmde size yetişirim.

yeşilim evet her ismekte yok yemek kursu.
tşk ederim iyi dilekleriniz için
bu arada geçen yıl yemek kursuna giden kursiyerlere sordum baya güzel şeyler öğretiyolarmış ve sadece yemek değil kurabiye, pasta falanda öğreteceklermiş zemuszemus
nisancım etamin kumaşı ne kadar ya bilgin var mı? iğnesi ipliği falan kaça mal olur bana :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…