Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

olur oşınım bekliyoruz
diğer şeylerin resimlerini de
madem nişan fotosu koymıcan o zaman aldıklarını göster :roflol:

merhaba kızlar baya konuşmuşsunuz sonbahrcım aldıklarının fotoları gözukmuyor
nisancım tuzlukların cok sık anneminde var bunlardan ewde kullanıyoruz bende alıcaktım ama bulamadım sonradan

bende sabah beri haberleri okuyorum ne rahat adam ya istanbulda gezmiş!!!!!!!!!!!!!!!

bir de birşey sorujam bize hiç gelmedi nişanlımın ailesi bayram için?

20 Eylül - Ocean
22 Eylül - katr_em
26 Eylül - Lepi
Eylül - diloom
18 Ekim - heJar12
Ekim - esra8608
19 Aralık - bebikyüzlü

evet kızlar işte yeni listemiz.
katr_em de aramıza katıldı.
hoşgeldin canım.a.s.
anlat bakalım biraz. nsl olacak.nsl karar verdiniz,ne düşünüyosunz vs tüm ayrıntıları bekliyoruz yerimseniben
şimdiden hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım. değişik şeyleri bende çok seviyorum ama al al nereye kadar. bi evde 10tanede tuzluk olmazkikaydirigubbakcemile3
yani biyerde bırakmak gerekiyor, her ne kadar yenileri gördükçe içimiz gitsede:roflol:

kızlar k.annemle konuştum. ben oruçluyum,dünde çok yoruldum. ben çıkamıcam dedi. olsun sorun değil dedim.
nişanlımın teyze kızı var,bizle aynı yaşıt. çokta iyi anlaşıyoruz. ve onada 2. görümce diyoruz. kaydirigubbakcemile3
onla çıksan olurmu,ben aradım konuştum dedi. olur annem ne olacak dedim. hem ikiniz daha rahat gezer bakarsınız dedi.
yani yarın iş çıkışı kıyafet almaya gidiyoruz. alır almaz paylaşırım fotoları burda.
hımmm ne alsamkine CADIARZU

katrem hoşgeldin
hyırlı olsun salonda mı olacak nişan? kıyafet aldın mı

nisancım şöyle güzel bi takım al bence :)

katrem hoşgeldin
hyırlı olsun salonda mı olacak nişan? kıyafet aldın mı

nisancım şöyle güzel bi takım al bence :)

salon gibi bi yerde olacak dediler.ne nişan kıyafeti ne nişan alışverişi hiçbirşey yok ortada:çok üzgünüm:
yarın yolcuyum allah nasip ederse. cumartesi günü herşey halledilecekmiş artık ne yaparım bilmiyorum. özendikçe hep bi aksilik çıkıyor sevinmeye korkuyorum

Son düzenleme:
hiçte fena fikir değil. çok seviyorum takım elbiseyi.
aklımda etek var ama bakalım ne olacak.
bana hiç belli olmaz.bi bakmışsın takım almışımkaydirigubbakcemile3
yada etek gömlek veya başka bişey. yarın akşama görücez bakalım..

canım bnm mümkün oldğnca içine sineni al. kimsenin karışmasına izin verme. gerçekten 1defa olan bişey bu.
peki senin kafanda ne var giyim olarak. renk vs..

canım bnm mümkün oldğnca içine sineni al. kimsenin karışmasına izin verme. gerçekten 1defa olan bişey bu.
peki senin kafanda ne var giyim olarak. renk vs..

abiye almayı düşünüyorum renk için de kafamda bi şeyler var ama üstümde güzel duran içime sinen işte budur diyeceğim bi elbiseyi almak istiyorum inşallah

geçen kış görmüştüm bundan. 3 boydu. çay,kahve,şeker. eğer yine denk gelirsem almayı düşünüyorum.
çok hoşuma gitti. dışı çiçekli falan hoş bi desendi o.

[/URL][/IMG]

slm kıslar napıyosunuz bakalım bayram üstü grip oldumyaa sinir oldum burnum tıkandı yine herzamanki gibi nefes almakta zorlanıyorum((

saol cnm bu sabah iş çıkışı doktora gittim ilaç verdi bir günlük raporu zor verdi gece daha kötü yapıyo babama verdim reçeteyi alıcak havalar değişmeye başladıya sürekli nezle halinde gezerim artık bütün kış burun tıkanık hapşırmam hiç bitmez alıştım sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…