Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

çilekim bu akkabılar çok moda, rahat mı bari?
ben de beğeniyorum ama rahat edemedim üstünde.
güle güle kullan.

kızlar çok rahat alabilirsiniz
evet bayram için
kıyafet almışlar ya bgn de ayakkabı aldık nişanlımla ve iftar yaptık kaydirigubbakcemile2

bu sabah iş çıkışı gittim cnm drye baktım istirat vercek gibi deil kendim istedim 1 gün verdi sadece bu gece gitmedim işe

saol cnm bugün oruçlu deildim ilacımı içip yattım iftarda önce içersem iyi olsam bayramda böyle gezmek istemiyorum

kızlar ancak okuyabildim geçmişi:sm_confused:

esracım geçmiş olsun
zeynepcim güle güle mutlu günlerde giyin kıyafetlerini
oşın hani yüzük resmi :mymeka:

20 Eylül - Ocean
22 Eylül - katr_em
26 Eylül - Lepi
Eylül - diloom
18 Ekim - heJar12
Ekim - esra8608
19 Aralık - bebikyüzlü

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
çileğim ayakkabılar çok güsel. bende çok beğeniyorum ama kndme yakıştıramıyorum.
cesaret edip alamıyorum yani. ilk zamanlar babetlerden nefret ederdim ama artık yaz mevsiminde vazgeçilmezim oldu:roflol: belki buda olurkaydirigubbakcemile3
zeynepim bayramlıklar harika. güle güle giy canım.
bende bugün çıkıcam bayramlık almaya. ne alıcam hiç bilmiyorum. herzaman alışveriş yaptığım biyer var.yine oraya gidicem.
dün akşam teyzeme gittik.kuzenimin nişan cd sini izledik. ama ben çok kötü oldum:gitme:
nişanlımla dans etmemiz,oynamamız,fotoğraf çekimi falan gördükçe ağladım.
dokunsam tutuverecekmişim gibiydi.o gülüşü,bana bakışı falan of of:gitme:
neyse hiç girmeyeyim o konuya..
ee sizler neler yapıyosunuz anlatın bakem.
nişanlanacaklar,evlenecekler nerelerdesiniz...

günaydın kızlar

çilekcnm teşk. ederim.
seninkilerde öyle çok şık bunlardan bende de var çok rahat ayağında yokmuş gibi insanın.
nisan canım sanada çok teşk. ederim.
ben çok zor buldum millet tıklım tıkış bayram alışverişindeydi.
ve herşey 2 katı pahallıydı

günaydın kızlar
zeynepcim gömleğin ayakkabın hırkan heppsi cok sık güle güle giy
çileğim ayakkabında cok sık bende denemıstım bunlardn ama bır turlu karar vereemedım almaya kırmızı almak ıstıyorummm

hadiya. bizim burdada aksine çok uygun fiyatlar. bayramda çok çeşit ve uygun fiyata buluyoruz herşeyi..

ay ya bnmde bi kırmızı ayakkabım var ama giyemiyorum.kırmızı renge bayılıyorum hatta.
amaaaaa kırmızı bana çok yakışıyomuş ve çok dikkat çekiyomuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yasaklandıkaydirigubbakcemile3

bizim burda herşey hep pahallıdır çeşitte pek olmaz bayramlarda fiyatlar 2 katı artar ama çeşit yine olmaz:):)
yeni kıyafet burda bulmak zor.
ben ayakkabı çok severim hastalık derecesinde bende.

ah ah o ayakkabı giyim merakını hiç sorma canım. öyle böyle değil.
bu yaz elim çok sıkışıktı,nişan, hastalık,kardşmin üniv falan derken alamadım bişey.
ama nişanımda arayı kapattım,bana alınanlarla. hep aklımda olanları aldım:roflol::roflol:
şimdide aklımda bal köpüğü rengi ayakkabı varya, o var. geçen yıl numarası olmadığı için alamamıştım.
inş bu yıl bulurum:1rolleyes:

cnm bende artık fazla bieşy almamaya çalışıyrm.
çeyiz masrafım oluyor.
yoksa o paralarla hep kıyafet alırdım.
dükkana gittiğimda 2 3 çift ayakkabı aldığımı biliyrm.
müsrifmişim biraz galiba:) şimdi pek almayıp kendimi evliliğe odaklıyrm.
o zamanda olduğu olur olmadığı olur.
kendime hakim olmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…