Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

zeynebim boşver bu yaşa gelmiş bişeyleri bu şeklde bilmemezlikten gelmeyi terich edenlere kalkıp bu şöyle olur bu böyle olur diye anlatmak zorunda değiliz üstelik söyleyince anlamı kalmaz... o sebeple kılımı kıpırdatmıyorum ,bir nevi artık umursamıyorum muhatap oduğum tek biri var onununla muhatabım okdr... ve gereken lafıda yeri gelince yapştırıyorum... saygısızlık etmem ama artık çok sınırlıyım ,çok yoğun çalışıyorum gerçekten arayamıyorum bile bahanemde hazır yani... sorduklaırnda niye aramıyorsun vs.. vallaa çok yoğunum diyorum eve gelip yatıyorum direkt diyorum vs... herkes kendi yoluna baksın şu saatten sonra benim nişanlım yapacak herşeyi çocuğun üzerinden bin ton baskı ,o taraf bilmemezliğe vuracak geçiştirecek eeee ben de artık böyle ...

daha rahatım vallaaa... bitirdim artık kafamda ... kaydirigubbakcemile2

şimdiden hepinizin şeker gibi bir ramazamn bayramı geçirmenizi diliyorum ... öpüyorum hepinizi... iyi bayramlar iyi tatiller....

sağol gracem sanada iyi bayramlar.
bende kapadım konuyu artık
insanın bir bam teli var. ve zorla oraya basıyorlar. sabrımı sınamak istiyorsa bilemem ama kendi ayıbı başka bişey değil beni değl onu ayıplıcaklar.ne diyeyim ki.

kızlar nabersiniz bakalım artık gün sayıyorum herşey tamam gibi.
Aşaşğı katımızdaki derneği ayarlayabilirsek süper olacak inşallah bize verirler orayı da rahat rahat olur herşey.
arkadaşlarımı nişana davet ediyordum.
bu akşam bi tanesi ile konuştum eğitimdeymiş gelemeyecek.
iki tane daha vardı onlar da memleketinde olacak
üzüldüm gelirler diye heveslenmiştim ama denk gelmedi birtürlümafoldumben
şuan en korktuum şey bir hafta içine uçuk ya da sivilce çıkarmak
inşallah çıkmazlar Allahım ya

iyi cnm sen nasılsın heyecan durumları nasıl herşey gönlüne göre olur inş:1hug:

ilknur 27 si nişanım.
esram heyecan falan yok şuan içim gerçekten buruk ve ağlamaklıyım gözlerim dolu dolumafoldumben

bilmem geldiler galba:çok üzgünüm:
siz napıyorsunuz bakalım kızlar

darısı benim başıma lepicim bizim daha çok var nişana askerlik olmasaydı:gitme:
umarım çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…