Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

amin grace im saol canım
öle tabi de yapılanlarinsanın canını sıkıo ben üzülüyorum nişanlım ben üzüldüm diye kızıyor onlara.
çok büyük haksızlıklar oldu
ve kıskançlıktan napacağını şaşırıyor insanlar.
Allahtan nişanlım(bunu sölemek çok hoşmuş buarada:asigim:) benden yana

lepicim hayırlı olsun canım. boşver canım takma kafana. böyle zamanlarda sinirler gerilir. problemler çıkabilio. ben daha kötü olaylar gördüm yani kendim değil de arkadaşımın oldu.

ben size bi foto ekliyim de görün bizi hadi
buarada saçımı kardeşim ve arkadaşı maşaladı çiçek takımı bana ait
makyajı da ben yaptımhihoyyyt

net çok yavaş ya delirtio adamı bi foto yüklenemdi bi saattir.
aha biz silicem kızlar alıntı yokkk

pc nizi yan çeviri verin

Son düzenleme:
wuwwwwwwwwww lepiiiiiiiiii çok güzelllllllll... elbisenin önünü merak ettm cicim yaaa çok güzel olmuşşsunu

ya biz de de tersi annem 6 şar yeter dio. fazla olursa diğerlerini çıkar dio. ya bugün karar veremedim. ar yıldızın 6 parçalı seti vardı. 6 çatal bıçak kaşık yine 6 küçük çatal bıçak kaşık fiyata 120 dio. ayrıca 15 liralık hediye çeki var. çok mu yani 105 falan gelir. karar vermedim

hiç bilmiyorum canım fiyatlarını ... netten araştır biraz bide çeyiz topiğine sor istersen...

burada arkadaşlarımla kızlar.
biara misafir vardı sayfamızda siildim ben de napiyim:S

Son düzenleme:
maşallah lepimm
hep böyle gül inşallah tatlım

canınıda sıkma boşver yapcak bişi yok öyle kabul etcez insanları değişmiuolar bu saatten sonra
sen sadece kendini ve nişanlını düşün

çook güzel olmuşun çok

lepi,lütfen saçmasapan şeylere ,insanlara takılıp güzel gününü bu şekilde anma..
Harika görünüyorsun,Allah tamamını erdirsin canım..
Tebrik ederim..

saolun canlarım
nişanlımla too vardı ama yükleyip sildim ya
bunu da silcem birazdan bakan baksın:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…