Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

lütfen herkese fikrini söylesin !!!!

ben ve nişanlım farklı illerdeyiz h.sonu düğün mekanı arayaşına başladık ben düğünüm burda olsun istiyorum fiyatlar hem ist göre daha makul hemde Akrabalarım Samsundan glecek orta noktadayız ist gelenlerde 3-4 saat ulaşabilecekler hemde mekanımız açık çimlerin üstünde :)) tam istediğim gibi yemekli de olacak . ertesi günde nikah yaparız ist da diyorum yine uzaklık nedeniyle düğünümüze katılamayanlar ist daki nikaha katılmış olurlar nasıl kızlar olur değil mi abest kaçmaz heralde, bu benim ve nişanlımın fikri henüz aile büyüklerine söylemedik

olur cnm gayette güzel düşünmüşsünüz.
bende senin gibi düşünüyrm ayrı illerde olunca farklı farklı oluyor

canım zaten sen ve nişanlın bu konuda anlaştıysanız bence gerisi boş.
ki bence mantıklıda düşünmüşsünüz.

bence güzel olur janım sonucta sızın düğününüz

yeşil , sonbahar , nisanyağmuru

cok tşk ederim şimdi tek sorun büyüklere anlatmak birde önce düğün mü olur nikah gerçi bunun da sırası farketmez heralde sonuçda bir ertesi gün olacak

Meraba hatunlar kiminizin hafta sonu süper geçmiş bayıldım sizin adınıza nörüyonuz bakalım?j

ben hastayım bugun
gezmenın sonu hastalık olarak döndu
:sinifsinif:
cokta yoğunum belım koptu

geçmiş olsun böcüğüm.
bende hep böle gezdikten sora hasta olurdum ama hiç tınlamazdım.kaydirigubbakcemile3
ogüsel geçen günü düşünürdüm hep...

Ah aaah gezmekten hasta olmayı bilem özledimmm (böhüü) sevgilimide çok özledim bayağıdır göremiyorum.

ya aklıma takılan istemede nasıl davranıcam daha nişan elbisesi almadım yarın bakıcam nişan yeri hazır
deniz kenarında şık bi restorantta olcak ama onun dışında hiçbi bilgim yok istemeyede 1 gün öncesinde gelicekler yani 17si isteme 18i nişan

yok nan öle deme
mıdem okadar kötukı
önce sağlık gezdık noldu nan cekmedığım dertler çile kalmadı hesabı oldu:roflol:
yok yok süperdı ama harbıden cok fenayım ya
yürürken bılem düşcem sankı
onunla bıle konuscak halım yok

17 Ekim - esra8608 - isteme -
17 Ekim - cybernuran - isteme -
18 Ekim - heJar12 - nişan -
18 Ekim - cybernuran - nişan -
opuyorumnanaktan13 Aralık - yemyeshill - düğün -opuyorumnanaktan
19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -

aldım cnm almaz mıyım
dün aldım bugn aldım
ınş yarına bıseyım kalmaz
:ecrin_bebek:

ı akşamlar bu arada bırazdan cıkarım
kucuk patronumun eşi hamıleymışş 2 yıllık evlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…