Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

bi kaç seçenek ay bazıları çok güzelopuyorumnanaktan

bu takımın beyazıda elit durabilir

Canım aynen bende bazasız beyaz siyah ya da krem karma vede savaroşkili takım istiyorum ve tabii ki ayakucuda olsun .

Son düzenleme:
nan koyman yaa
bende askıma bak beğendıklerım dedım daha almamız ıcın önce düğün snrada evımzın bellı olması lazımış

ereglı bacı sen bıle benden önce evlenceksın gör bak :gitme:

ereğli cnmya hepsi birbirinde güsel doğrusu.
şunu beğendim diyemiyorum yani.çok güseller.

Uğurlu böcük tam 15 ay olcak aga söz falan klava: düğünüde temmuz istiyom yane öncelik senin
klava::jeyyar:.

oy ereğli bunlarda cok hos ortadakı alt alta olan ıkı model doğtasın sanırım bende cok begenıyorum ama doğtas bıraz pahalı kacıyor hatta orda dream dıye bı takım begenmıstım 7600 dediler kaldım öle
bende ayak ucu falan olsun ısterdm aama yatak odamız kucuk o yuzden dolapta kucuk olmak zorunda ve ayak ucu olmaz beyaz hem daha ferah ve genıs gösterır odayı dıye dsunuyorum

Oha bee 7bin bayılır mı bi yatak odasına hadi erkek tarafı alsa neysekaydirigubbakcemile3 annnemlere hayatta o kaa para verdirmem.
Bende eklediğim2.ye bayılıyyorum ama çok sade hafif süslüsünden istiyorumsositososito

aynen katılıyorum cnm. açık renk odayı daha ferah gösterir.
bende açık renk düşünüyorum eşyalarımı.

Selam kıslar benide aranıza alır mısınız?:asigim:

h geldın ne demek Şeniz
Uğurlu böcük tam 15 ay olcak aga söz falan klava: düğünüde temmuz istiyom yane öncelik senin
klava::jeyyar:.

15 aydır sözlu musn akannehirsıramı sana verdım gıttı
bızımde temmuz olursa
hayırlısı olsun zaten kış geldı mı bahar kolay gelıyo

Kızlar dün nevresim aldım eklemeyi başarabilirsem kötüler mi bakıverin:bbo:
kocaman oldular kaldırdım yaw. Yok hayatım söz-nişan derkene 15 aya vurdu. Müsade verdiğin için saol aga:)

Son düzenleme:
benım beğendığımde 3500 tl cık ve ben öduycem

ayy ama olsun yeterkı alalım onu
süperdı

nan sayfanın ebesı ağladı:roflol:

he bunlar mı :dilcikar: cıx güzel deıller
alttakını baa yolla bakım sen

gule gule kullan

Bu arada kitabı soruşturuyorum tek basmazlarmış eniştem fotokopi falan bakarız dedi. Ama içinde samimi fotolar falan var ayıp olur sizcede dime kızlar

ereğli güselmiş nevresimlerin.güle güle kullan canım.

ee papatya anlat bakalım. söz nişan ne var ne yok..

Saol hayatım. Yeşill sen onu mu beğendin zevkler görecelidir tabii ama ben beğenmedim pek hayatım yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…