ay zeynepcim beyazlar daha uygun olur ama çok farketmio biliomusun. biz de çok zengin değiliz ki ikimiz alıoz zaten. babam ev eşyalarına yardım etcek. nişanlım kendi yapıo istemen düğüne eve takısına her şeyi. ayda 250 ödücez kişi başı beyaz eşyalara düğüne kadar da bitio
Ben de geldimmm :))) Biz de tam 2 ay önce bugün nişanlandıkk aranıza katılabilir miyim
saol zeynom.
pek bi mutlulardı.rabbim ömür boyu mutlu etsin.
özendim inan.
darısı bizim başımıza
zeynep unutmamaıştır emin ol o bohça on kez kontrol edilmiştir:hulya:
amaan banane ya kendi taksın ben bohçaya lif koycam ki olması gerekenleri görsünler.
zeynep duvağı halleder kuaförler sen tasalanma zaten gelinlikçilerde bilir onlara da sorarsın vakt zamanı gelince.
psiqo canım hoşgeldin sende
ay zeynepcim beyazlar daha uygun olur ama çok farketmio biliomusun. biz de çok zengin değiliz ki ikimiz alıoz zaten. babam ev eşyalarına yardım etcek. nişanlım kendi yapıo istemen düğüne eve takısına her şeyi. ayda 250 ödücez kişi başı beyaz eşyalara düğüne kadar da bitio
amin canımm bizde görelim artık şu günleri.
evet canım beyazlar daha uygun oluyor bizde lcd ve bütün beyaz eşyalara 3.000 tl hazırladık.
vestele sormuştuk peşin fiyat 3.000 tl ye oluyor buzd. çamaşır mak. bulaşık mak.
lcd hepsi içinde.
bakalım artık kısmet herşey rast gider inş.
midi fırını aldık ztn set üstünüde ayrı alıcaz
senin ii tutmuş canım ya. çok uygun lcd zaten 1000 civarı. baya uygun tutmuş. bizim ki biraz lüks oldu galiba. bi de benimki siemens istedi.aten siemens ve bosh pahalı oluyo.
ben eve göre fırın alcam. ya da set üstü.
ya diğer ev eşyalarına 10 bin yeter inşallah. öyle düşünüorum ben
canım ev eşyalarında marka önemli değil tabi.güzel şık ve sağlam olsun yeter. yok canım ya sadece ütü aldım. küçük ev aleti olarak ısıtıcı ve hani blander ve rondo falan 3lü oluyo ya onlardan alcam. offf yeterse para tabi. bi yandan kira bi yandan öğrenim borcu yol parası bi de şimdi beyaz eşyalar çıktı. yavaş yavaş artık. eve de yüklenmek istemiyorum. mobilyalara yardım etcek zaten babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?