Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ay zeynepcim beyazlar daha uygun olur ama çok farketmio biliomusun. biz de çok zengin değiliz ki ikimiz alıoz zaten. babam ev eşyalarına yardım etcek. nişanlım kendi yapıo istemen düğüne eve takısına her şeyi. ayda 250 ödücez kişi başı beyaz eşyalara düğüne kadar da bitio

kızlar canım sıkıldı bugün.nişanlım haftaya gelicekti eğitim dönüşü gelemiyor. bakalım ne zaman görcem

bızde temmuzda nişanlandık mayıs gıbı kısmetse düğünümüz gelın başımı duvagımı sımdıden ayarladm bıle resmı duruyor bılgısayarımda :)

bızde ıkımız yapıyoruz herseyı buzdolabı ve camasır makınesı aldık ıste onun taksıtlerını oduyorum 3 bın kusurdu ıkı taksıt odedım sımdı az odedım sıkıntılarım var sonra 3 ayda bıtırıcem ıns. 1 - 1 şeklınde daha yapıcak cok sey war.Düğün yapanları cok zengın sanıyorlar zaten dugun dıyınce resmen 2 kat fıyat cekıyorlar ben nişanda kuaforu bıle o yuzden cok arastırdım sonra arkadaısn kuaforune gıttık ama kadının elıne saglık makyajımı guzel yaptı saclarımda guzel oldu memnun kalım gayetde ucuzdu dıger yerlere gore komık bı rakam odedık yıne orda yaptırırım herhalde

Ben de geldimmm :))) Biz de tam 2 ay önce bugün nişanlandıkk aranıza katılabilir miyim

saol zeynom.
pek bi mutlulardı.rabbim ömür boyu mutlu etsin.
özendim inan.
darısı bizim başımıza

amin canımm bizde görelim artık şu günleri.
elisaanın bu gece kınası var galiba.
rabbim yardım etsin ona da.
gerçi unuttu bizi artık

lepi cnm burda kuaförer hiç bilmiyorlar.
nişanda çektiim çileyi tekrar çekmek istemiyrm önceden hazırlıklı gitmem lazım bilmez onlar duvak fln takmayı.
korkuyrm o yüzden

evet canım beyazlar daha uygun oluyor bizde lcd ve bütün beyaz eşyalara 3.000 tl hazırladık.
vestele sormuştuk peşin fiyat 3.000 tl ye oluyor buzd. çamaşır mak. bulaşık mak.
lcd hepsi içinde.
bakalım artık kısmet herşey rast gider inş.

midi fırını aldık ztn set üstünüde ayrı alıcaz

senin ii tutmuş canım ya. çok uygun lcd zaten 1000 civarı. baya uygun tutmuş. bizim ki biraz lüks oldu galiba. bi de benimki siemens istedi.aten siemens ve bosh pahalı oluyo.
ben eve göre fırın alcam. ya da set üstü.
ya diğer ev eşyalarına 10 bin yeter inşallah. öyle düşünüorum ben

evet vestel diğer markalara göre daha uygun. biz hepsini gezdik en uygunu vestel geldi lcd 900 civarı bişeydi.
ama birde peşin olması avantaj oldu bize yoksa 3500 fln tutuyordu.
biz hepsine 10 bin ayırdık.
eşyaları spot satan yerlerden alabilirim die düşünüyrm.
sonuçta onlarda dışardaki diğer markalar gibi satıyorlar ztn marka olarak düşünmemek gerek.
mesele tv düşünelim.
bütün özellikleri aynı yapıyorlar ama markayı yapıştırıyorlar yarıdan fazlasına satıyorlar bu özelliklede küçük ev aletlerinde oluyor.
koltuk kanepede aynı benim için.
bu arada küçük ev alet. aldın mı cnm sen?

ndrcn evet cnm senin düğün ne zaman daha yeni nişanlanmışsın ama beklicekmisiniz

kızlarrrrrrr nasılsınızzzz napıyorsunuzzz?

Zeynebim bizim takvimler biter mi canım ya :)kaydirigubbakcemile3

gracemm moralimi bozma alttaki 4 günle kendimi motive ediyorum :sinifsinif:

nasılsın hoşgeldin kuşumm

canım ev eşyalarında marka önemli değil tabi.güzel şık ve sağlam olsun yeter. yok canım ya sadece ütü aldım. küçük ev aleti olarak ısıtıcı ve hani blander ve rondo falan 3lü oluyo ya onlardan alcam. offf yeterse para tabi. bi yandan kira bi yandan öğrenim borcu yol parası bi de şimdi beyaz eşyalar çıktı. yavaş yavaş artık. eve de yüklenmek istemiyorum. mobilyalara yardım etcek zaten babam

hoşgeldin grace. naptın sorunları hallettin mi. tadını çıkarın ya ben nişandan beri görmüyorum niişanlımı özledim. bak beyaz eşya aldık

uygunlarından alırsın cnm ben almıştım rondo blander mikser kingin çok uygundu.
benim bitti onlar çok şükür.
nişanlanmadan evvel aldık hepsini carrefourdan.
uygun oluyor orda bakın derim

hayırlı olsun canım güle güle kullan eşyalrını,,

iyiyiz çok şükür stresli dönemler malum gelgitler olmuyor değil....

em cnm geçenlerde bir resim koymuştun ben göremedim rica etsem eklerimisin yinee

gracem üzme kendini hepimizin ilişkisinde oluyor.
tuzu biberi bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…