Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
- 17 Ekim - esra8608 - isteme -
- 17 Ekim - cybernuran - isteme -
- 18 Ekim - heJar12 - nişan -
- 18 Ekim - cybernuran - nişan -
opuyorumnanaktan - 22 Kasım - life_city - düğün - opuyorumnanaktan
- 6 Aralık - esra8608 - nişan -
opuyorumnanaktan - 13 Aralık - yemyeshill - düğün - opuyorumnanaktan
- 19 Aralık - bebikyüzlü - nişan -
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

esra8608,cybernuran,heJar12 ne durumdanısız, hazırlıklar ne alemde.
heyecan var mı heyecan:sm_cool::sm_cool:
herşey gönlünüze göre olsun kızlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

apaaawww esrayı yarın istemeye geliyolar :kedi:
keşke bizide tekrar isteseler :)
gerçi ben sürekli videodan izliyorum istenme anını kaydirigubbakcemile3

selamm
grace nası bişi aldın hangi marka kaç para :)
bende belki yarın alıcam
eminönü tarafına gidices

kuşum ben home sweet home dan aldım biraz para bayıldım ama çok beğendim allahtan indirimdeymiş yoksa alamazdım 528 e aldım canımmm çok hoş hem modern hem şık ben öyle fırfırlı yok fiyonklu yok kat kat etekli sevmiyorum tam istedeğim gibiydi kaçırmak istemedim dur resmini bulursam paylaşırım...

tarzı bu şekil ...kadife tafta kumaşı rengi bu renk değil kızlar benimkisi ekru renkte... bunun ilemeleri sıra şeklinde benimkisi deseni şu şeklde... yuvarlaklar var ,yarın foto çeker koyarım tekrar...bunlar benzeri olduğu için paylaştım...benimkisi ççok daha güzelllllllopuyorumnanaktan

şık modernmiş cidden
bende hep bunlara bakıyodum grace ama sonra dolduruşa getirdiler gelin yatağı olacak cafcaflı olmalı falan diye
ondan sonra bende o fırfırlılara bakmaya başladım napimm

canım güle güle kullan çok hoş. kat kat olanları ben de sevmiyorum. bu tarzlar daha modern napıosun iş güç tabe fazla giremiyosun artık

ya benim daha elektrik süpürgesi kettle ve 3 lü blender setim alıncakkkkk

ben de gayet ucuza aldım pek yapmazdım öle genelde kazıklanırdım amalaelaelaelaelae
taçtan 119 liraya aldım ama güzel yinede spor

hoşgeldin zeynepcim
sen saten yorganının fotosunu eklemişmiydin canım
ben görmedim de eklediysen merak ettimm

gracem güle güle kullan çok şık bende böyle istiyrö.
canım bir fikir vericem içine de saten nevresim tak. al
bu şekilde yap
ben almıştım biraz tuzluya gelir hepsi birlikte sana ama gelin yatağına değer bence

hoşgeldin zeynepcim
sen saten yorganının fotosunu eklemişmiydin canım
ben görmedim de eklediysen merak ettimm

hoş buldum pınarım.
bana mı dedin saten yorganı.
yok tatlım hiç açmadım ki paketinden:)
öylece hurca koyduk annemle.
dore sarısıydı ortasında göbek vardı

kızlarr mikylerim nasıl

evet bana da aynı baskıyı uyguladılar ama siz mi kullancaksınız ben mi dedim ben bu tarz seviyorum dedim ne öyle orgenze kumaştan ışıl ışık hertarafı marul gibi dedim bana çok basit geliyorlar dedim... (tabiii bu benim zevkim ).. gerçekten çok içime sinerek aldım yakında ufak tefek şeyler içinde taksit yapacağım bakalım ama 2 ay sonra filan ...elektirk sürpürgesi,ütü gibi şeyleri almayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…