Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

ay zeynep çok güzel,, mor benim rengim değil. genelde kahve ve bej tonlarını severim.ya grace son eklediğin ne kadar güzel du yazem google a gelin home

teşk. ederim kuşum örnek olur sana die ekledim 2 ay oldu yoksa aldığım:)
pike takımıda böyle istiyrm.
moru bende sevmem tarzım değil hiç mor

bende o nevresim tak.larından istiyrm ama bulurum burda inş.
gerçi hiç beklemedğim yerlerden harika şeyler çıkıyor bu satenide tesadüf gördüm.

çok güzel şeyler var vallaa içimi gittii bugün herşeyden alasım geldi havlular ,mutfak takımları,örtüler,nevresimler, zor tuttum kendimi vallaaa

benimkiler kızlar nevresim takımı bi alana ikinci yüzde 50 di bunlar vardı aldım o zaman

Eklentiler

• $yatak örtüm taç.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $nevresim days in colours.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $nevresim days in colours 2.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 28
pahalı canım ya ama çok güzel değer tabi. bende de var o pahalı bişi alınca utanırım. yatak örtüm pek belli değil o çiçekler kabartmalı kurdele gibi

em yatak örtülerimiz benziyo canım.
bende çok ucuz almıştım ama daha farklı tabii.
kaça dı unuttum 65 miydi neydi
güle güle kullan sende kuşum.
ama ben biraz daha spor bişey daha alıcam

pahalı canım ya ama çok güzel değer tabi. bende de var o pahalı bişi alınca utanırım. yatak örtüm pek belli değil o çiçekler kabartmalı kurdele gibi

evet cnm ben çok pahallıya aldım.
biliyrm ama dedim ya görünce aşık oldum.
fiyatını düşünemedim bile o an.
evet bu huyum kötü ucuz aldımmı lap die söylüyrm.
pahallı alınca utanıyrm kabahatlı gibi.
ya herhalde görgüsüz denmesinden çekiniyrm hiç söylemem o yüzden ama bunu söyledim
fikrin olur en azından

28 kasımda gelio nişanlım sanki az kalmış gibi sölüom nikah yapcez bak ilk sizle paylaştım

gunaydn kızlar

grace ne guzel nevresımler öle gule gule kullan cnm yatak örtunude

em6541 sende gule gule kullan cnm

günaydın kızlar.
böcük sen varsın bi sanırım.
bu deli kızlar benim iştehımı kbarttı bugüün birşeyler almazsam iyidir:)
sabah sabah bu mutfak takımını buldum tam istediğim gibi ya hem de nişanlımın orada satışı var ama adam gidip bakmaz ben de kim bilir nezaman giderim:S

çok şık cnm
sanırım pullu yıkadama dökulmezse sorun yok
onun garantısını versınler sana
guzel gercekten kac tl

ben 300 tl dantellı takım aldım bıde klasık bısııler alcam

valla fiyatı öğrenmem için yerine gitmem gerek çünkü nette fiyat yazmıyordu:)
pulsuz daha sporllarıda var sitede onlarda amerikan servis falaln da var 35 parça.
bu 26parça.
günlük kullanım için değilde yeni gelin evine falan aılır işte sonra arada kullanılır.
buarada böcük perşembe sizin ordaydım gene:))
nişan için erkek setleri koyuluyo ya kutulara o kutulardan aldım deri.
bir kaç şey daha vardı istediğim ama para yoktu b hep böle oluo sizin oraya geldiğimde cebim delik oluyor ama birara gelip dağıtıcam ortalığı böcük:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…