Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

yok benımkı tam zamanında gelır hep

ayvayı yedık anam hemıde sapıyla senınkıde soru mu
hem borc yığıdın kamçısı derler kaydirigubbakcemile3

sen de mi kendin yapcan. babam yardım edicek bize.onun babası yok. o da kendine düşen kısmı yapıcak.eşyaları ikiye bölüp alıcaz.ben de çeyizlerimi alıyorum. arada yolluyom babama da. inşallah 10 bine çıkar eşyalar. beyaz aşyaları aldık da taksitleri var ama yaza kadar bitio

annam bu devirde bu erkek tarafı ne rahat evlat evlendiriyor ya.
benimki de kendi yapacak baba var ama ... nesee
nişanlım biriktirmeye çalışıyor işte nişanı da kandi yaptı Allah kazandığının bin bereketini versin nişanlımın hakkını ödeyemem.
ama şu var kimseye boyun eğmicem bana yardım etmediklerine göre kimsenin de kahrını çekmicem.
hadi ben gerçketen bu sefer gider:))

benım k babam sağlıklı sukur ama k valıdemın sağlık sorunları var köyde ancak oralara para yetıyo
zaten kendısı ayrıca kredı öduyo falan
pek bısey ıstemedım beklemedımde ıhtıyacımda yok
hanı o gun gelır yardım ederse bılmem yapan kendıne yapar sonucta

ama benım babam öle kenara hıcbı zaman cekılmedı cok sey yaptı cocukları ıcın ınş onlarda yapar
ama suan görunduğu kadarı ıle kendımız yapcaz

yağmır ask koksun ıstedım bıraz

anladım canım. ben zaten tek çocuğum yani bizimkiler yapıcak tabi hepsini değil yine de. kendine düşeni yapsın sadece. zaten arkada başka çocuk yok. ama nişanlım 4 erkek ve baba yok. annesinin de maaşı çok az anca yetio

3,5 bin mi?akannehir
anam biz bu parayı kazansak köşeyi döneriz kıs.
bizim burda okadar paraya ihtiycamızı olmaz.
ev kira olmazsa 1000-1200 yeter ama kira olursa 1500-1700 falan yeter tahmini..
burda en fazla kiralar 300-450 arası.ve bunlarda çok büyük yeni binaların fiiyatları.
çok lüks olmasın dersen 250 ye bulursun.
sanırım bu konuda çoğunza göre şanslıyım ben.

kız sen izmirin neresinde oturyon ucuz öle? biz anca yeni binayı 450-500 e tutarız bi de yakıt parası tabi. lojman istiyoduk onlarda satılıomuş bakalım hayırlısı.yok kız köşe falan olunmuyo evlenince olsak bari benim öğretmen maaşı işte ekdersle 1600 falan ama öğrenim kira yol kredi kartı su elektrik internet derken bi bakmışın bitmiş.

benimde kayınpeder hep destek tam destek diye söz verdi. Sağ olsun sponsor babamkaydirigubbakcemile3 birtek mobilya ve beyaz eşya hariç(onuda ayıp olmasın diye biz teklif ettik) ev, araba, altınlar onun ilgi alanı. Yatak odası, bulaşık makinası ve diğer küçük parçaları annemler yapacaka.s.. Beyaz eşyada fırın,davlumbaz hariç nişanlım bize düşeni aldı.:hulya: Balayıda görümce ya da ablamlar tarafından hediye edilecek olsa gerek yoksa çok kırılırım her fırsatta yüzsüzlük yapıyorum çünkü:dance: Bi tek mobilyalar kaldı onlar içinde kaç aydır üç kuruş biriktiremedik:gitme: geleni yiyoruz Bizde tek maaş olacak çalışanlara saygım sonsuz tabii ki yalnız ben hiç çalışmayı düşünmedim evdeykende,evlenincede düşünmüyorumbuyrunnnnnnnnn geliri öyle çok süper değil zaten henüz iki senelik çalışan (iki bazen küsüratı oluyor ) Bi de kiralardan bi kısmını kayınpederler verirlerse çok makbule geçecek devir çok zor Allah bereket versin:sinifsinif: Herşey bi şekilde olur geçer yeter ki sağlık olsun kızlar.

Bizim burada da hayat şartları fazla kazık.klava: Güzel dairelerde kiralar 500-750 arası olsa gerek.

yuhh 3,5 mı yemın edıyom 2. yıl ev alırım ben
bızımkısı 1500 tl ancak

kızlar ben geldim nişanlandımda geldim:)
herşey çok güzeldi,çok güzel geçti
istediğimiz gibi..
bi ara sizin için bbi resim koyucam kısa süreliğine
şimdi çıkıyorum işlerim var biraz
hepinizi öpüyorum kızlar
Allaha emanetsiniz..

süper bi hbrle keyfim yerine geldi kaydirigubbakcemile2
bnm izin hakkım 14 günmüş. ilk kullanımda 7 gününü kullanabiliyomuşum.
akıllı müd bana yanlış anlatmış. dedi aha 9 gün izin hakkın var.
raporla falan uğraşmıcam anlayacğnz.iznimi alıp çıkıcam.
oh be nsl rahatladım sevindim anlatamam.süper bi hbr bu:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…