Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

cılek
batarsın dıyım saa
bulasık ve camasr makınemıde koyam mı:roflol:

ereglı bende görmedım nan nerde

pınarpın ee okadr cok olunca bırılerınde mutlaka cıkıyo
gule gule kulan

böcük koy istersen bakak gı :hulya:
batmam kız benim nişanlım aldı bütün beyaz eşyaları, lcd tv aldı hepsinin borcu bitti zemuszemus
bana bi beyaz eşya olarak set üstünü bıraktı :roflol:

eregli maşallah gözüne kaşına dudagına :jeyyar:
çok tatlısın
sizin bebişlerinizde renkli göz olur he :ecrin_bebek:

Çilek saol bebemmm.
Kadınlar kulübü değil güzeller diyarı diye değiştirmek lazım ismikaydirigubbakcemile3 Herkes çok hoş sahidende burada yaw annem kimin fotosuna baktıysam bayıldım:asigim:

kızlar ben ocak subat gibi nişanlanmayı düsünüyorum en gec deeylül gibi düğün olsun istiyorum hazırlanmak için yeter mi zaman ama nişanlı durmak da istemiyoruz fazla onun için en fazla 6 ay nişanlı kalalm diyoruz??

Ekonomik faktör ve aile okey veriyorsa ve de birbirinizi yeterince tanıdığınıza inanıyorsanız uzun beklemenin o kadar anlamı yok olsa gerek bencede. Mutluluklaaaaaaaaaaar şimdiden.

bunu geçen kış nişanlımın dayısın eşi örmüş bana.poşetlik..
[/url][/IMG]
bunlar geçen gün bahsettiğim güral porselen yemek takımım.6kişilkti.2tane aldım 12 kişilk oldu.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
bunları çok önceden gazeteden biriktirdik.6kişilk yemek takımı.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

kızlar güle güle kullanın çeyizlerinizi.
nisan bugün nişanlım gelmişti annemde bana bugün poşetlik yapmış nasıl sevindim eve gelince.
ayy canım yaa bütün gün oturmuş benm için uğraşmış.

napıosunuz kızlar? bugün ayakkabı aldım hoşuma gitti. bayramda ve nikahımda giyerim dedim ama daha ne giyceğim belli değil. atakkabıya göre kıyafet alcam lazlık işte:roflol: elbise alıcam galiba. takım elbise de olabilir uyguna bulusam. aşkımın parası gitmesin fazla.aslında bu modeller kaba geliodu gözüme ama ayakta hoş duruyor. bi de fazla küt değil burnu

Eklentiler

• $2 002.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 17
  • $2 003.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 15
ayy ben geldımgıttım abıme onun pc sının kasasını aldım
cok yavaş ama

cılek koyamamm kopya cekme :dilcikar:

nısan ı gunlerde kullan
zeynep tskler cnm

gracful ıyım cnm sen

nıkahta mı ortalama kac ay var
modası gecmez mı bacım nan laz mısn nesın:roflol:
gule gule gıy

çok güzel güle güle giy canım...

iyyim uğur bözüğü ne olsun iş güç yorgunluk işte... yarın düğüne gidiyorum bakalım iş arkdaşımız evleniyor dün de kınasına gittik işte ... darısı başınıza tez zamanda
kaydirigubbakcemile

sağol canım. sen napıosun iş güç nasıl gidio

çok çok yoğun nişanlım da öyle ve biz görüeşemiyoruz vallaa üstelik aramız 40 dk mesafe... mafoldumben

iyi akşamlar nasılsınız gününüz nasıl geçti
bugün nişan kıyafeti bakmaya gittik kayınvalidem görümcem annem ben sözlüm
siparişi verdik diktiricez perşembe günü ilk provaya gidiyorum

anladım canım. olsun iş güç olsun da çalışılsın yoğun olsun boşver. ben de nişandan beri görmüyorum çok özledim. bayramda görüşcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…