Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

Günaydın kıslarrr...
Keşke bende sizler gibi çok takılabilsem kk ya..Daha çok kaynaşırdım sizinle..çok istiyoomm :çok üzgünüm:

teşekkürler papatyam. hayırlısını istedik hep. :Saruboceq:
allahıma şükürler olsun beklemediğimz kadar iyi biyer çıktısositososito

yağmır
inanamıyorum ya süper bi haber bu Şeniz
inan ki çok sevindim cnm ya hadi bakalım teskere haberlerini de böyle mutlulukla verirsin inşallah:Saruboceq:

inşallah bizimkide yakın bi yere çıkar bende gider görürdüm :Saruboceq:

Nisancımmm çok sevindim benn site cozuttu dün akşam açılmıyordu bugünse bir saatte bir açılıyor. Neysem kız çok hoş haber bu hayırlı olsun inş.

çok saol çileğim.Şeniz
dünden beri yere göğe sığamıyorum.ayaklarım yere basmıyor sanki.
inş sizinde yakın biyere çıkar.
hem o gelebilir,hem sen gidebilirsin. rahat olursunz.

ereğli saolasın cnm.
site dünden beri bi tuhaf.
burda msj yazacam diye başıma ağrılar girdi.

çok saol çileğim.Şeniz
dünden beri yere göğe sığamıyorum.ayaklarım yere basmıyor sanki.
inş sizinde yakın biyere çıkar.
hem o gelebilir,hem sen gidebilirsin. rahat olursunz.

amin cnm çok sağol
ya bu kk benide deli edecek kötükedihüso

oyyyyyyyyy nisanımmmmmmmmm nasıl sevindim canım Allah yardım ettii bak nasıl güzel bir haber yakıncacıksın nişanlına maşallah yaaa...

opuyorumnanaktanmerhaba kızlarr
yav acaip mutluyum şuan zemuszemus
arkadaşım bana iç çamaşırı getirmiş bayıldım ya müthiş şeyler türkiye de satıı yok yabancı karılarda hiç normal giyinmiyormuş anam herşeyleri ekşın;
dantel tül Allah ne verdiyse fırfırlı felankaydirigubbakcemile3
hepiciği hoop çeyize anamda görmesin nerden çıktı bunlar der sonra

Lepi cicilerin hayırlı olsun canım:kedi:kaydirigubbakcemile3 Diğer kızlar sizlerde iyisinizdir umarımm. Bu site bugün beni acayip ayar etmekte bu yazdıklarım gitse bari
iyi gecelerrrr

çok güzel bi haber nisancım çok sevindim senin adına tezkere haberlerinie böyle verirsin inşşş:1hug:

kıslar kayınvalidemler bizi ailecek yemeğe davet etmiş cumartesi akşamı ben vadiyamı ayarlayabilirsem gidicez

Son düzenleme:
oyyyyyyyyy nisanımmmmmmmmm nasıl sevindim canım Allah yardım ettii bak nasıl güzel bir haber yakıncacıksın nişanlına maşallah yaaa...

teşekkür ederim kızlar. opuyorumnanaktan
artık en geç 2ayda 1 ziyarete beklerim diyo.
dedim gelmemmi hiç. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…