- Konu Sahibi BenJademin
canim almanyada ha bire cikiyo avrsa genelde tv lerde konuk olarak dora ise reklamlarda bi suru varrr yoksa ben kendiligimden uydurmuyorum...elbetteki icime sinen bi doktoru blmak icinde zorlu bi asamdan gecmem gerekiyor bunuda biliyorum...o yuzden kafamdaki soru isaretinin gitmesi icinde mail attim...fiyatii cooook hastanesi super temizz herseye okey,ama demem o ki ben bu forumda baska iyi doktorlarada rastladim...yani temiz calisan titiz calisan baska doktorlarimizda vardir mutlaka .guclubacismilekafamdakileri sirayla eliyorum hepsi bu...elbetteki mesleginde iyi bi doktordur bu tartisamayiz, sadece dikkatimi ceken sey bu foruma genelde yurt disindaki üyelerin genelde yakup bey yada fatih bey hakkinda israr etmeleri ....sonucda isteyen istedigi kiseye yaptirir zevk meselesi:) hürrmetlerr
burda cikmiyo keske ciksa hocamin reklami burda da neyse ama tek yurt disindan hastalari deil kismetin olur da yuz yuze gorusursen kendin de goreceksin ve hastalarinin daha cogu da erkek bi de guzel yapiyo ki erkek burnunlarini her kez cok mutlu......cok