Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 sine de ameliyat olan arkadaşların yer yer fotoğlarını gördüm.Yakup bey yönteminden dolayı aklıma takılmış durumda.Ameliyat sonrası Emre beyinkinden daha kolay geçiyor anladığım kadarıyla.Bu yöntem farkı seçim yapmamda beni çok zorluyor :çok üzgünüm:
valla canım ben dün akşam Emre Bey'in yanındaydım ve inanılmaz rahatlatıyor insanı.hayırlısıyla bende 02.03.2010 veya 15.03.2010 da ameliyat olucam
bende emrebeye randevu alıcam görüşmek için kaça oluyorsun fiyat merak ediorum
neden herkes morarmalara takti anlamiyorum yani fstk dedigi gibi bir iki üc dört bes alti yedi gün mor sis dolassam ne olur önemli olan sonuc degilmi
yakup avsar simdi hic mi morartmiyor? birazda insanin bünyesine bagli birsey degilmi bu
cnm en az iki haftayi gözden cikarman lazimış yerimden uzun süre izin alamayacağımı düşündüğüm için çok takılıyorum aslında yoksa altı üstü bir kere olacak iyisi olduktan sonra ne kadar süre mor kaldığının pek önemi yok 6 ay evden çıkmayabillirim :smiley-cool:
opuyorumnanaktanben fıstıkıma morarma konusunda katılıyorum, biraz morarmış gidersin canıım işe hiç bişeycik olmaz sonuç güzel olsun da,ama bence git ikisiyle de görüş elbet biri daha çok içine sinecektir ve sonra zaten kararını verirsin vereliniortak
ayyy valla bende sürekli bu lafi söylerim kaydirigubbakcemile3 bikac topicte yazmistim aynen böylemehfil .!.:ben de katılıyorum fıstık sana yakup bey cok pahalı ya o parayla araba alınırP .. bende emre beye olcam amelıyatt cok rahatım:)
ben morluklardan degil en cok sisliklerden korkuyorum :sinifsinif:Cerenmcmv .!.:Morlukları da halledebiliriz olmadı makyaj felan yaparım bişiler