Yakup Avşar ile Emre İlhan arasında kararsız kaldım :(

Cerenmcmv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
23
0
86
İstanbul
Bende burnumdan ameliyat olmayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum bu iki isim arasında.2 sinde de ameliyat olmuş arkadaşlar var forumda ve herkes çok memnun halinden.Acaba hangisini tercih etmeliyim :sm_confused:

bana sorarsan her iki doktorada git ve görüş. eminim doktorlarla görüştükten sonra daha iyi karar verirsin. yakup beyin fiyatı çok yüksek ve bi çok kişi bu yüzden vazgeçiyor. ama bence sen git görüş. bence her iki doktorda çok iyi. ama bu burun şekli tercih meselesi. her doktorun tarzı var. aynı resim çüzmek gibi. iki güzel resim arasında tercih yapmak herzaman senin tarzına göre değişir.

Bence forumda daha once ameliyat olmus arkadaslarin resimlerine bakman fikir acisindan iyi olabilir doktorlarlada gorus sana yapacaklari burun tasarimina bak vs. eminim en dogru olana karar vereceksin.

bencede bu doktorlara daha önceden ameliyat olmuş arkadaşların fotolarına bak canım istersen arkadaşın dediği gibi doktorlarla git görüş evet yakup avşar çok pahalıymış.ben burada her 2 doktorada ameliyat olmuş arkadaşların burunlarını gördüm bennce yakup avşarın yaptığı burunları daha çok beğendim..ama herkesin kararı farklıdırr tabiki

2 sine de ameliyat olan arkadaşların yer yer fotoğlarını gördüm.Yakup bey yönteminden dolayı aklıma takılmış durumda.Ameliyat sonrası Emre beyinkinden daha kolay geçiyor anladığım kadarıyla.Bu yöntem farkı seçim yapmamda beni çok zorluyor :çok üzgünüm:

2 sine de ameliyat olan arkadaşların yer yer fotoğlarını gördüm.Yakup bey yönteminden dolayı aklıma takılmış durumda.Ameliyat sonrası Emre beyinkinden daha kolay geçiyor anladığım kadarıyla.Bu yöntem farkı seçim yapmamda beni çok zorluyor :çok üzgünüm:

valla canım ben dün akşam Emre Bey'in yanındaydım ve inanılmaz rahatlatıyor insanı.hayırlısıyla bende 02.03.2010 veya 15.03.2010 da ameliyat olucam

Emre beye ameliyat olanların fotoğraflarını gördüm de sanki ameliyat sonrası yüzleri çok morarmış ve şişmiş.O hal beni Emre Beyden korkuttu açıkçası

ben yakup beye oluyrum 24 martta tasarimima bakabilirsin benim cok icime sindi baska doktorlara gitmedim arastirdim da denmez ben de en cok korkutan baska doktorlara olan kizlarin ameliyattan sonra ki resimleri oldu acikcasi bi de doktorularin yontemleri hakkimizde hayirlisi diyorum icine sinen doktora yaptir derim ben deboshayallersmile

bence emre ilhan
yakup avsar hep ayni tip burunlar yapiyo ayrica fiyatida emre beyin iki kati
tercih meselesi tabi ama sormussun cvp verim dedim

morluklara gelince birinde iki gün az morarcaksin digerinde iki gün fazla ne fark ederki
gelip geciyo sonucta
önemli olan sonuc, güzel bir burun:)

neden herkes morarmalara takti anlamiyorum yani fstk dedigi gibi bir iki üc dört bes alti yedi gün mor sis dolassam ne olur önemli olan sonuc degilmi
yakup avsar simdi hic mi morartmiyor? birazda insanin bünyesine bagli birsey degilmi bu

ış yerimden uzun süre izin alamayacağımı düşündüğüm için çok takılıyorum aslında yoksa altı üstü bir kere olacak iyisi olduktan sonra ne kadar süre mor kaldığının pek önemi yok 6 ay evden çıkmayabillirim :smiley-cool:

neden herkes morarmalara takti anlamiyorum yani fstk dedigi gibi bir iki üc dört bes alti yedi gün mor sis dolassam ne olur önemli olan sonuc degilmi
yakup avsar simdi hic mi morartmiyor? birazda insanin bünyesine bagli birsey degilmi bu

eed cnm öyle, bünyeden bünyeyede degisiyo
tamam kullandigi teknikten diger doktorlara göre daha az morartiyo olabilir
ama morarmalara karsilik düz ve uzun burunlar yapiyo

adamin adi cikti bi kere sempatiksalakcinni markaymis... pehh :delphin:

ış yerimden uzun süre izin alamayacağımı düşündüğüm için çok takılıyorum aslında yoksa altı üstü bir kere olacak iyisi olduktan sonra ne kadar süre mor kaldığının pek önemi yok 6 ay evden çıkmayabillirim :smiley-cool:
cnm en az iki haftayi gözden cikarman lazim

valla biz ne desek bos.. karar senin
en iyisi her iki doktorunda yaptigi burunlara bakmak
ne tip burun istedigini cok iyi bilmelisinki, ameliyattan sonra keske surasi söyle olsaydi demeyesin
hangi doktorun burunlari senin istedigin gibiyse o doktora yönel
opuyorumnanaktan

ben fıstıkıma morarma konusunda katılıyorum, biraz morarmış gidersin canıım işe hiç bişeycik olmaz sonuç güzel olsun da,ama bence git ikisiyle de görüş elbet biri daha çok içine sinecektir ve sonra zaten kararını verirsin vereliniortak

ben de katılıyorum fıstık sana yakup bey cok pahalı ya o parayla araba alınır:PP .. bende emre beye olcam amelıyatt cok rahatım:)

ben fıstıkıma morarma konusunda katılıyorum, biraz morarmış gidersin canıım işe hiç bişeycik olmaz sonuç güzel olsun da,ama bence git ikisiyle de görüş elbet biri daha çok içine sinecektir ve sonra zaten kararını verirsin vereliniortak
opuyorumnanaktan
katiliyorum en iyisi gidip görüsmesi
sonra icinde bi ukte kalmasin
mehfil .!.:
ben de katılıyorum fıstık sana yakup bey cok pahalı ya o parayla araba alınır:PP .. bende emre beye olcam amelıyatt cok rahatım:)
ayyy valla bende sürekli bu lafi söylerim kaydirigubbakcemile3 bikac topicte yazmistim aynen böyle
burunmu yapiyo arabami satiyo diye sempatiksalakcinni
Cerenmcmv .!.:
Morlukları da halledebiliriz olmadı makyaj felan yaparım bişiler
ben morluklardan degil en cok sisliklerden korkuyorum :sinifsinif:
ama sonra diyorumki sonuc güzel, istedigim gibi olsunda istedigi kadar sissin suratim

Baktım normal makyajla halledemiyorum şişlikleri profesyonel makyaj yaptırırım.Demokraside çareler tükenmez di mi ama zemuszemus

Back
X