- Konu Sahibi Tatli_tugce
-
Esra ben sadece tasarim hakkinda yorum yapilsin istemistim doktor hakkinda degil :)
Ayrica burun estetigini bir bilgisayarla kiyaslaman biraz tuhafima gitti.
Doktor hakkinda istedigini dusunebilirsin ama istersen konuyu saptirmayalim ve sadece tasarim hakkinda yorum yapalim.
Tugce yuzune cok giden guzel bir tasarim olmus.Cok oyulup minnacik yapilan burunları mesela ben kesinlikle sevmiyorum.Onemli olan saglikli ve yuze giden bir burna sahip olmak.Herkezin bir burun yapisi iskelet yapisi var.Her burun herkeze olmaz.Kimi minyon yuzludur ince derilidir daha ufak okka gibi bir burun olur.Kimi daha sert hatlı kalın derilidir daha buyuk ama yuzune giden daha duzgun bir burun olur.Isteklerinde bir siniri var.Soyle olsun boyle olsun derken sagligindan olabilirsin.Zaten guzel bir kizsin yaptirmasan bile olur ama yaptiricaksanda dogal yuzune gidicek herseyden once saglikli nefes alabilecegin bir burun iste.Dedigim gibi tasarim yuzune uygun gorunuyor.Bol sanslar dilerim simdiden.
bende gecen hafta basi sayfalari gezerken gördüm online tasarim gönderdim resmimi dün gelmis albüme ekledim. Burun ucu sanki iple cekilmis gibi bir his verdi bana kendi tasarimimda ve senin tasariminda tugcecim. tabi aynisi cikacak diye bir durum yok. tasarim tarzi belki öyledir yakup beyin.
Arkdaslar Yakup Avsarin bana bilgisayardan yaptigi tasarimi sizlerle albumumde paylasiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum :) Sizce nasil olmus?
Açelya cnmm sen iyi ki Emre beye ameliyat olmuşsun çok güzel olmuş :) Senin burnunun kavisi, oyukluğu benim çok hoşuma gidiyor. Froumda ençok beğendiğim burunlardan birisi
kizlar ben de cevap vermeden duramyacagim ya soylermisiniz sizin derdiniz ne ameliaytini olmussun guzelim yakup beyin topiyinde gelip te kendi doktorunun adini vermek bir az respektaz bir dururm mesela ben gitsem emre beyin topiyine boyle yapsam tasa tutarlar beni kizlar oyle yapmayin ya isteyen isteyene yaptirabilir tugce yakup beye tasarim yapmis beyenir beyenmez kalkik ti inik ti offf saygilar
Cance herkes burda fikrini söylemekte özgür. Ne yani yalan mı söyleyelim? Ayy canım güzel olmuş deyip kandıralım mı? Herkes fikrini söyleyerek yardımcı olmaya çalışıyor. Zaten konuyu açan arkadaş fikir almak için açmış ve bence arkadaşa yardımcı olmak isteyenlerin kendi doktorları hakkında bilgi vermesi çok normal.
cance ne bu siddet bu celal bitanem topicler yorum icin vardirrr...baskada bise demicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?