Yakup Avsarin bana yaptigi tasarim

tuğçecim şimdiki burnunun o kadar da kusuru yokmuş zaten:) sen de bunu daha önce belirtmiştin diye hatırlıyorum.

tasarım bence güzel olmuş, yüzüne gitmiş canım.

Arkdaslar Yakup Avsarin bana bilgisayardan yaptigi tasarimi sizlerle albumumde paylasiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum :) Sizce nasil olmus?

canım eğer gücenmem alınmam, olumsuz eleştrilere de açığım dersen ben de sana ve doktorunun tasarımına saygıda kusur etmeden bi kaç şey söylemek istiyorum, eğer kaldırabilirim buyur yaz dersen izninle yazacağım ?

canım eğer gücenmem alınmam, olumsuz eleştrilere de açığım dersen ben de sana ve doktorunun tasarımına saygıda kusur etmeden bi kaç şey söylemek istiyorum, eğer kaldırabilirim buyur yaz dersen izninle yazacağım ?

Tabiki onun icin zaten buraya koydum. Buyur yaz dusunceni :) cok merak ediyorum hicte alinmam gucenmam tabiki. Ne dusunuyorsan onu soyle guzelim.

bence yüzüne yakışmış canım ama yakup bey hep düz burunlar yapıyo sanırım,yani çok düz iniyo burun bence:S

Tabiki onun icin zaten buraya koydum. Buyur yaz dusunceni :) cok merak ediyorum hicte alinmam gucenmam tabiki. Ne dusunuyorsan onu soyle guzelim.

Tuğçe'cim şöyle, inan moralini bozmak için ya da kafanı karıştırmak için değil sadece yorumum belki yardımcı olur diye gerçekten iyi niyetle yazıyorum, rahatsız olursan da söyle lütfen, silerim hemen..

1. Yakup Avşar'a nasıl karar verdin, onunla nasıl gittin görüştün hiç anlayamadım.. yani diğer doktorlar çok çok daha başarılı burunlar yapıyor, başlıklardan takip ediyoruz.. Sen de doktor araştırmasını burdan yaptığın için bu siteyi örnek veriyorum;
Yakup Avşarı'ın başlığında 3 kişi var şuanda, oradaki örnekler bir elimin parmağını geçmez, 90 sayfalık yorumun belki 60 sayfasını aynı kişi yazmıştır, yani tek bi kişi olarak düşünüyorum ben orayı.. bu yüzden de yeterince örnek olmadığını ve insanların içindeki şüpheyi rahatlatmadığına inanıyorum ameliyat sonrası örnek anlamında..
Sen gidip muayenehanesinde gördüysen daha fazla örnek ve beğendiysen ok ama burdaki hasta yorumları çok az, zayıf..
2. Senin burnuna yapılan tasarımı sen mi istedin yoksa doktorun yapabileceği en fazla şey bu mu? eğer buysa, estetik anlayışımız çok farlı demektir.. dümdüz uzun, sıfır kavisli ve burun deliklerini kocaman bırakmış, bi kere senin ucunda problem var ve Yakup Avşar'ın da burun ucu konusunda çok iyi örneklerini görmedim şimdiye kadar, hatta burda gördüğüm bi iki kişinin burun uçlarını ben kendi doktoruma götürüp yalvarmıştım benim burun ucumu böyle yapmayın n'olur diye.. yani o burunla dudağın arasındaki bağlantı var ya adam orayı yapmıyo, kalıyo öyle orası, he ben öyle mutlu olurum dersen ok, ama ben işte böyle burun görünce diyorum ki, aa doktor galiba orayı yapmayı unutmuş.. özür dilerim saygısızca mı yazıyorum bilmiyorum ama bi iş yapılmışken tam yapılmalı sırtını yapayım ucu kalsın gibi bi anlayış var sanırım doktorlarda..
3. Hiç kısaltmamış boyunu, biraz yukarı kaldırıp daha kısa sevimli bi ifade verilebilir yüzüne.. delikleri de dediğim gibi çok büyük bırakmış..doktorlar bu yorumları görünce gülüyorlar ulan sen daha mı iyi biliyorsun diye ama evet biz hastayız ve bizim de fikrimiz var!

Böyle bir burnu, hatta daha güzelini, başka herhangi bir doktora, devlet hastanesinde bile çok rahat yaptırırsın, bin liraya bile yaparlar böyle burnu:) zaten zor bir yapısı yok ki burnunun..
Ve hiç bi değişiklik yapmamış resmen, hiç bi estetik, göze hoş, zarif gelen yanı yok ki..
Kimse bişi farketmeyecek ve sen sonra diyeceksin ki, yaa keşke daha kavisli olsaydı, ya da daha kısa olsaydı..
Bu cümleyi o kadar çok duydum ki doğallığa takmış hastalardan.. doğal olsun diye çok değişiiklik istemiyorlar sonra da başlıyorlar keşke biraz da ufalsaydı da şöyle olsaydı da böyle olsaydı da..

Ben bu doktorun neden tercih edildiğini hiç hiiç hiiççç anlamıyorum.. Anlayışımız farklı olabilir, güzellik gerçekten göreceli ama bazı gerçekleri de görmek lazım:D
başarılıyla, başarılıymış gibi görüneni, hak edenle etmeyeni de ayırt etmek gerekiyor ne bileyim, benim fikrim bu arkadaşlar.. sorduğun için yazdım sadece..

Sevgiler..

Esracim tesekkur ederim yorumun icin. Aslinda ben daha farkli seyler yazacagini beklemistim o ilk yazdigindan sonra. Bu yazdiklarina normal bir insan alinmaz ve gucenmez ki bende hic alinmadim :)

Sen benden ve tasarimdan cok doktor beye biraz tepkilisin galiba. Tabiki bu senin en dogal hakkin ve dusuncene saygi duyarim.

Ama bazi soylediklerin yanlis bence?? Burun delikleri kuculmemis diyorsun ama kuculmus! Mesela o dudak ve burun arasina mudahele edilmemis diyorsun ama oda dogru degil cunku tasarimda belli edilmis!

Bilmiyorum beli haklisin daha kisa ve daha kavisli olabilir, bilemiyorum o mumkunmu ve guzel olurmu yakisirmi onuda bilmiyorum.

Ama unutmayalimki sonucta bu bir bilgisayar tasarimi. Bu tasarima gore kalkipta buna 100% benzer bir burun beklemek bence sacmalik. Akilli adam isi degil. Sonucta bir tasarim. Iyi veya kotu insanin gozu onunde azbucuk bir modeli oluyor.

Problem burun ucu demissin dogru! Aslinda profilden daha cok onden goruntu daha onemli. Ama malesef oda tasarimla fazla iyi olmuyormus.

Esra yorumun ve samimiyetin icin tsk ederim.

:) ben de sana teşekkür ederim Tuğçe, gerçekten anlayışla karşıladığın için.. tartışmak değil amaç, sadece düşüncemi kavga gürültü olmadan paylaşmaktı o kadar.

Evet canım söylediğin doğru, tepkiliyim ve yaptığı burnlar hakkında da olumlu şeyler düşünemiyorum. Burun konusunda, hem görselde hem de davranış olarak başarılı olmadığını düşünüyorum. Nedenini de açıklayayım, umarım anlaşılır..Kazen birazdan banlayacak kesin beni ama olsun yine de yazmak istiyorum:)

Şimdi düşün ki, bi bilgisayar alacağım.. piyasa araştırması yapıyorum, mağazalara bakıyorum hemen hemen aynı, E'de, B'de, Y'de filan hepsinde fiyatların yakın olmasını bekler insan değil mi? Çünkü bir ürünün ya da hizmetin belli bir piyasa değeri vardır, bunun dışına çıktığın zaman o işin içinde iş var demektir, etik bi durum da değildir ayrıca..
Bi bakıyoruz, bizim aynı bilgisayar E'de 5 bin lira, B'de de 5 bin lira ama Y'de 10 bin lira!! şartlar aynı, işlem hemen hemen aynı, ee? altın klavyeli altın mouselu değil herhalde Y'deki.. bilgisayar aynı bilgisayar..

Düşünelim bu Y firması acaba neden bu ürünü 2 katı hatta daha da fazlasına satıyor? Acaba TV'de çok yer aldığı için, çok fazla reklam harcaması yaptığı için olabilir mi?? Şöyle söyleyeyim, bir kişiyi ya da firmayı herhangi bir ulusal kanalda özellikle de bir kadın programına çıkartmak isterseniz size ne kadar fiyat verirler biliyor musunuz, İstanbul'da çok iyi bir semtte bir ev parası. İnanmayan açsın sorsun bi kanala, teklif alsın bakalım kaç yüz bin lira isteyecekler..

Şimdi biz bu Y markasını hep duyuyoruz artık çok biliniyor, çünkü basmış parayı vermiş reklamı, çıkmış programlara karılı kocalı anlatmış kendini, iyi güzel anlatsın, istediği kadar da reklam versin, en doğal hakkı, ama bunun parasını da hastasından çıkarmasın..çıkarırken de ben en pahalıyım o yüzden en iyiyim demesin.. ben buna takığım işte. biz de reklam veriyoruz ama parasını müşteriden çıkarmıyoruz, bu nsıl bi iş ahlakıdır, aklım kesinlikle kabul etmiyo bu adaletsiz durumu.. Kaldı ki Y'nin sattığı bilgisayarlar da öyle son teknoloji, herhangi bir artısı olan, bilmem kaç işlemcli filan değil.. bildiğin klasik kasalı, klavyeli, hiç bi albenisi olmayan göze hoş gelmeyen, hatta fazlasıyla da itici ürünler satıyor bence.. İyi bi pc alayım derken hem paranızdan oluyorsunuz hem de kötü bi makine elinizde patlamış oluyor..
Ben de ilk bilgisayar alacağım zamanlarda araştırma yaptım ve dedim ki aha heryerde 5 bin lira ama Y'de 10 bin lira, kesin dedim vardır bir numarası yoksa neden piyasanın 2 katı fiyat çeksin ki,, meğer sırf böyle düşündürmek ve kendi masraflarını çıkartmak içinmiş..

Esra ben sadece tasarim hakkinda yorum yapilsin istemistim doktor hakkinda degil :)
Ayrica burun estetigini bir bilgisayarla kiyaslaman biraz tuhafima gitti.
Doktor hakkinda istedigini dusunebilirsin ama istersen konuyu saptirmayalim ve sadece tasarim hakkinda yorum yapalim.

Tugce cok guzel cevaplamisin:) Benim cok kafama takiliyor yaa neden hep emre ilhan hastalari boyle seyler yaziyor cok tuhaf degil mi rekabete girmisler sanki:)) Burda baska doktorlarin hastalarida var onlardan hic boyle yorumlar gelmiyor sadece emre ilhan hastalari yakup avsar adini gordukleri an nasil saldiriya geciceklerini sasiriyorlar cok yazik.

Yuzde 10 indirim aliyormus ya emre ilhan hastalari kk'dan olduklarini soyleyince onun hakini vermeye calisiyorlar herhalde yakup avsari karalamaklan. Buda bir emre ilhan taktigi diye dusunmedende gecemiyorum:))) Tasarim hakkinda veya yapilan burun hakinda herkes dusuncesini belirtmekte ozgurdur ve buda zaten cok hostur olmasi gerekende budur burda ama doktorlari cok iyi tanimadanda boyle yorumlar yapilmasina cok sasiyorum kusura bakmayin arkadaslar.

Tugce daha oncede soylemistim cnm tasarim cok guzel sende zaten dogaliktan yanasin.

tuğçecim arkadaşlık talebinde buludum bende bakabilirmiyim resimlerine

Kabul ettim bakabilirsin.

Arkadaslar lutfen artik doktorlar hakkinda yorumlari burda bu forumda yapmayalim. Her doktorun zaten kendine ait bir forumu var orda lutfen fikirlerinizi ve dusuncelerinizi belirtin. Burda sadece tasarim hakkinda iyi veya kotu yorum yapilsin. Tesekkurler!

Back
X