yalaka kocam ve lanet ailesi

Psikolojim bozuldu lanet ailesinin yaptiklarina benim sesimin cikmasina musade etmedi ben suan ailemin yanindayim ailesi olacak pislikleri bas taci ettti nasil bir insandir ya

Sakin olun yaaa.. bebişinizi düşünün.. :-((

Hamileyim evlenip bosanmis cocuguyla evde kiskancmi kiskanc bir gorumce ben hamile oldugum halde ramazan demedi bayram demedi hayati zehir etti koca dedigim sevdigim onum hatrina katlandigim insan bir haftaluna ailemin yanina geldim tamamen o pisliklerin doldurusuna gelmis

Biraz sakin olup anlatsanız?
keskin sirke küpüne zarar verir. Sakin..

Onlar iyi ben kotu oldm 180 derece donmus benim koca ben kader misim...aradi konustuk resmn bnden sogumus hayvan gerizekali
.

herkes ağızından cımbızla laf almaya çalışıyor tam olarak anlatsan da yorum yapabilsek bi nefes alın sakin olun

Allahin belasi bir koca surekli lanet ailesini savunan etmedikleri kalmadi yalaka kocam tepesine cikartti onlari ...serefsizler sinsice oynadi oyunlari dobraligimdan kaybettim nasil oyun oynanir nasil laf sokulur varmiii bilen
Kocana Allahin belasi yalaka deyip hala onunla evliysen sen ne oluyosun

herşeyden önce bebeğinizi düşünerek biraz sakin olmanız lazım. bu kadar sinir stres ona iyi gelmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…