yalaka kocam ve lanet ailesi

Suan ailemin yanindayim esimle iyiydik bir haftaligina gelmistim
..
En son tartışma dan sonra konuşmadık aramadi daha doğrusu. Ailemin olanlardan habri yok ve bugune kadar hic yansitmadim beni mutlu mesut saniyolar. Cumartesiye dönüş biletim var bunu ailemde biliyo bilmiyorm napcam

Biz bes yil birliktelikten sonra evlendik evlendigimiz ilk aylar eşim beni el ustunde tutardi ne zamanki ailesi araya sinsilikler kiskancliklar oyun lar sokmaya basladi ondan sonra aramiz bozuldu... kardesi ve annesi buyu ilede ilgilenen insanlar allah korusun hersey bekliyorum onlardan.esimin abisi nisan atti gorumce evlendi bosandi sirayi bize getrdiler.beni hicbizamn abilerinin esi olarak kabullenmediler esim evlendikten sonra kiymetlileri olduu hos olsun da ben de onun karisiydim.bizim evlnip yeni bir yuvamiz oldugunu idrak edemediler. Hepsi bir olup bayramda bana neler neler ettiler isin ilginc yani oncesinde beni hakli gören esimde onlarin yaninda bana neler neler dedi... anlatsam daha o kadr sey varki yalanmi iftira mi ne ararsaniz.

Benim kaynana degil gorumce yilan en agir laflari soylerken bile dilini oyle guzel kullaniyorki sana hakaret ederkn Özür dileyesin geliyo ...o derece.
Evi yoneten yonlendiren o kucuk gorumcemle cok iyiydik buyukle tartistik diye bana neden tavır aldin dedim o benim ablam dedi ! O senin ablanda ben sana nptim birlikte gezdik yedik ictik alışverişler yaptik ..esimin benden beklentisi sus cevap verme gelsinler gtsinler sen hizmet et yemin ederim geldiklerinde en guzel sekilde agrladim yemkler ikramlar hee gorumceyle mesafeliydim hos geldin afiyet olsun bu kadar... kovmktan beter etmism kalk gt deseydim daha iyiymis

En cok zoruma gidende bayramda ailemin yanina geldik arefeden bir gun once iftara 10 dk var gorumce esimi arayip beni sikayet etmesi aldim esimden teli hayrdr problm ne bana sen soylesin sen boylesin senin kalbini biliyorum neler yaptgini görüyorum daha bi suru hakaret bak ramazan dedim hamileyim dedim yanlis anlamissn art niyetle dusunulmus busey yok dedim birak ramazani ben senin ne sinsi oldugunu biliyorm falan filann uzayan cumleler... en son dayanamadım yaa salak.salak konuşma gerizekalı dedim ve benim bu konusmamin sesini acip evdekilere dinletmis kendi konustugu laflardan kimsenin haberi yok.sen nasil bana salak dersin vay efendim ablama nasıl salak dersin... esimi arayip o karina soyle haddini bilsin!...o kadar demolize oldum ki kusmaktan icim disima cikti, agzima lokma koymadm hic kimse demedi eşim de dahil ya bu kiz hamile sen bu laflari nasıl söylersin..salak aptali herkese dersin ama onun soyledikleri kinle nefretle soylenmis sözler. .hepsi bir oldular esimde dahil beni oturtular ortaya annesi kardesleri abisi esimde dahil bana bi ton hakaret...

yaranamıyosun kardeş naparsan yap eğer seni kafaya taktılarsa altın kaşıklada beslesen yaranamıyosun kaynanaya görümceye... kaynanama gereken yerde cevabını veririm ama saygı çerçevesinde sonuna mutlaka anne ekleyerek ve eşime asla annen şöyle yaptı böyle yaptı demem kendisi görürse senin tarafında olur ama şikayet edersen sana cephe alır eşinde. daha bir yıllık evliyim ama bir sene içinde çok şey öğrendim. 4 gün önce yine kaynanam aramızı bozmaya kaltı eşim ağzının payını verip bana teşekkür etti bu kadar anlayışlı olduğum ve kin tutmadığım için. onun gözünde değerim 1 ken 1000 oldu mesela ve anneside tam tersi değer kaybetti. sana tavsiyem eğer aranı düzeltirsen eşinnle bundan sonra biraz daha bu şekilde ılımlı davranman eşin görsün mağdur kim suçlu kim

Benimkiler hic bi zamn kartlarini acik oynamazlar hep sinsilikle yaparlar o yuzden esimin anlamasi cok zor...mAlesef

Benimkiler hic bi zamn kartlarini acik oynamazlar hep sinsilikle yaparlar o yuzden esimin anlamasi cok zor...mAlesef

sen ne kadar saf temiz mağdur olursan eşin senii o kadar çook koruyacaktır. onlar gibi davranıp hararet eder karşılık veririsen eşin bu durumda olduğu gibi seni suçlu görüp annesinin yanında olur. benimkide çok sinsidir oğlunu yanında kızım yavrum o yokken it köpek ( afedersiniz) ama allahtan eşim annesinin ne olduğunun farkındada beni asla ezdirmez (maşallah diyim )

Veee bosaniyoruz bnden bosanacagini pazartesi davayi acacagini annemi aramis ulasamamis birazdan babamla konusacagini yazmış .... inanamiyorum kabus mu bu

Anlamadım ne alıp veremedikleri var sizinle üstelik hamilesiniz

Senin kocan tam bir ahmak .gecimsiz ailesi sen olmasan bile yiyicek birbirini aptal kocan anlayacak dunya kac bucak ?...
Ya annesiz ya babasiz buyuyecek cocuk iyi dusun konus kocanla bunlari gelecege dair herseyi o cocugun bu psikolojiyle ne kadar sagliksiz ve eksik olabilecegini .Allah yardimcin olsun buyu isi fena( Allah koru ya rabbi.

Adam bi haftada oylebir sogumuski cocugunuda senide isyemiyorm dedi ... (cocuguNN) Dedi ya muhakkak ailesinin bi Parmagi var ne yedrdi ne icirdilerse

Adam bi haftada oylebir sogumuski cocugunuda senide isyemiyorm dedi ... (cocuguNN) Dedi ya muhakkak ailesinin bi Parmagi var ne yedrdi ne icirdilerse
Bir hafta öncesine kadar karnimi oksayip kizim kizim diye konusan adam ... cocugunuda senide istemiyirm dedi..yasananlar sanki ruya gibi kabus desem daha yerinde...gitsin anasi ve kardesiyle huzurla otrsunlar

Onu bunu bırak da daha bir yıllık evlilikte böyle berbat ötesi anlattığın aileye o çocuğu niye yaptın?
Valla çoluğu çocuğu düşünen yok ya boşanırsanız ana baba ayrı büyüyecek, boşanmazsanız kavga kıyametin içinde büyüyecek. Her türlü karnındakine acıdım.

Kim ister ne kendisini ne cocugunun bu durumda olmasini . Imtihan dunyasi ne yazikki..

Kim ister ne kendisini ne cocugunun bu durumda olmasini . Imtihan dunyasi ne yazikki..

Keşke emin olana kadar erteleseymişsiniz.
Neyse şimdi biraz sakin olmaya çalış kendine de bebeğine da yazık.
Biraz durulun bakalım, ortada bebek var eşin illa ki konuşmak için gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…