yalaka kocam ve lanet ailesi

ovvv noluyor bence sakince anlat eğer hep böyleysen kimse seni anlamıyordur yada yanlış anlıyordur öfke ile kalkan zarar ile oturur sonra pişman olma haklı iken haksız olursun

Valla bende bişi anlamadım. hiç bişi anlatmıyorsun ki ey konu sahibi.. meraktan çatlattın bizi.

Özet geçeyim.
Konu sahibi 1 yıllık evli 28 haftalık hamile eşinin ailesinden nefret ediyor.
Eşi bayramda konu sahibinin ailesine giderken evden ne götürüyor diye çantasını arayan bir adam.
Görümceler 15 dklık mesafede oturuyor ama konu sahibinin evine kalmaya geliyorlar.
Eşi hep ailesinin tarafını tutuyor konu sahibine sahip çıkmıyor.
Şimdilik bulabildiklerim bunlar.

bu sayfaya kadar okudum ben bu kadarını bile anlamamıştım o kadar bölük pörçük ki resmen seni dedektif yapmış arkadaş
çok uzuuunn dert anlatanlardan da yakınıyoruz böle ser verip sır vermeyenlerden de..
bi adam gibi anlatsa da yardımcı olmaya çalışsak..

Vay anam Serhat neler dönmüş ya

Şaka bir tarafa ben bu konudan hiç bir şey anlamadım

sen ailenin yanına kavga ettiğiniz içinmi gittin, yoksa gezmeyemi gittin onu anlamadım. sen ailenin yanına gittin diyemi dolduruyolar eşini, eşinin aklı yokmu onların dolduruşuna geliyo

O halde kadin hakli!
ailesi lanet koca yalaka

Oyun oynamayi bilmemde once esini uyandirip kendinize cekmeniz gerekiyo gercekleri gormesini saglayin ailesini ona kotulemeyin sizi haksiz gorur bela bi durum bu. Laf sokma isi sineaki is once esinizin size inanmasi lazim allah yardim etsin

Bu nasil bir tavsiyedir ya nasil igrenc sözler bunlar.
Tamam konu sahibesinin esi cok kotu seyler yapmis ama böylesine sapikca sözleri hüner gibi yazmayin Allah askina ya cok mide bulandirici ve cok cirkin
hala ve hala yazıyorum. aman annem üzülmesin aman annemin suratı asılmasın diye eşini haksız yere ezdiren sözde erkeklere daha fazlasını söylüyorum

Canım hiç kafana takma sen kendi hayatına bak bırak ne halleri varsa görsünler kuş beyinliler kk ne kadar bu konudan muzdarip arklar var rabbim yardımcınız olsun kıyamam yha ayakta dimdik durman lazım sırf onlara inat

Dobralıkla hakareti birbirine karıştırmışsınız
Ben olsam seni boşarım
Madem ben yalakayım ailemde lanet, e o zaman herkes kendi yoluna derim
Saygı güzel şey yitirilirse biter herşey bence.

Çocuk yapmak için neden acele edilmemesine örnek bir hikaye bu. Arada çocuğa yazık olacak.

Ayni seyleri ben de yasadim anormal seyler yaoan aile haklidir her zamn ama gelinsen ezerler en ufak seyde.bu egitimle memleketle ilgili degil insan olmakla alakali .bnmkiler hem terbiyesiz evet terbiyesiz hem nankor ama yilmadim ,yiprandim ama yilmadim onlarin gostermedigi saygiyi mesafe koyarak cozdumm.esine bagirmadan sikayet diil tavsiye niteliginde konus kavga hicbisey cozmuyor (tecrubeyle sabit) .hamilesin hormonlarin alt ust sakin ol bebegine bisey olursa hic kimse diil sen ugrasirsin haberin olsun. bn de cektim ama ben 9yillik evliyim ayrica

Cnm gerçekten işin zormuş Allah yardimcin olsun şu yılan kaynanalar olmasa kocalarla iyi geciniriz aslında :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…