Yalaka kocam

everyday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
145
0
46
Gaziantep
Arkadaslar dert degil ama sinir oluyorum. Ben eşime kızdıgım da yanii o kızdırdıgı birsey yaptıgında hemen yalaka moduna geçiyor insan hatasını bilmez mi bal gibi de biliyor çünkü
bir bakıyorum etrafımda pervane yalaka bir adam bu hoşuna gider kimi insanın ama benim gitmiyor hatası için yalaka gibi gezdigini biliyorum bogasım geliyor benim kızgınlıgımı unutturunca normale dönüyor zaten.
Mesela bir kadın arasın iş için yada bankadan falan o ses tonu neredeyse on kat inceliyor Allah'ım diyorum bu ne kibarlık karısına odun gibi konuşur
Bu erkeklerin hepsimi böyle ne sinirler Allah'ım...........

:))))) ses inceltme meselesine güldüm.

Kızmakta haklısın. Yalakalık meselesini bilemem ; herkesin kendini affettirme yöntemi farklı ama şu başka kadınlara kibar davranma meselesinde hepsi olmasa da erkeklerin büyük çoğunluğu böyle davranıyor.

ya bişey diycem çok güldüm. Bende eşimi kızdırcak bişey yapınca sevimli olmaya çalışıyorum şımararak belli bir şekilde yalakalık denirse yapıyorum ama o çok gülüyor sen çok cadısın nasıl sevimli olcağını biliyorsun diyor. Acaba erkektemi itici duruyor, bide kadınlar yapar bunu herhalde genelde. Telefon olayındada iş için falan konuşursam öyle sesim değişiyorki elimde değil kibarlaşıyor falan eşim diyorki benimle böyle konuşsan ölürüm sana be :)) hatta masus çalışırken işyerimi arayıp beni işletirdi sırf onunlada öyle konuşayım diye insanın elinde değil demekki :)

Bilemiyorum canım ama ben her zaman nasılsa öyle olsun isterim üzerime titriyor cünkü kızınca buna da ben sinir oluyorum biranda yardım sever her işe koşan bir koca oluyor alışık olmayınca bünyem kaldırmıyor sanırım ilk zamanlar da bogasım geliyordu artık alıştım bende kibar konuşmalara sabrediyorum bakalım.

kendini affettirmek için o yada bu şekilde sevimlilik yapması güzel onunda yöntemi bu demek ki gül geç.bu ses kibarlaştırma ve inceltme olayı benim eşimde de var:)bayan müşteri aradığı zaman benimki pek bi kibarlaşır dili daha bi güzel döner sanki ben de o telefonu kapadıktan sonra aynı onun gibi konuşurum beraber güleriz sonrada derim ki aman arayanda angelina jolie sanki :)öyle yani bazen bende sinir oluyorum açıkcası o yüzden yazını okurken sesli güldüm resmen bizim aynımız:)

Sesini mi inceltiyor.. Kibar feyzo

Kızmakta haklısınız bu konu da..

Ama yalaka değil de kendini affettirmek için sempatik görünmeye çalışıyordur belki de.. Bilemiyorum. Hiç iplememesinden iyi sanki..

kocanın kendini affettirme yöntemi bu demek ki sana yalakalık gibi geliyor ama yerinde olsam çok takmam en azından hatasını anlayıp bir şekilde gönlünü almaya çalışan bir kocan var kimisi hatasını hiç kabul etmez öylesi daha sinir bozucuses inceltmeye gelince belki işi için kibar olması gerekiyor kaba saba konuşmaması gerekebilir ama seninde aynı kibarlığı beklemen hakkın tabiki

Aslında sana karşı kibar olmalı,görmedği insana ne kibar oluyorsa erkekler işte mantık sıfır mallık en üst seviyede,boşver hiç kafana takma.Onları anlamak mümkün değil:26:

Son düzenleme:

seninkinin tam tersi bende var :)) bi kadın aradığında müşteri değilse sanki dövecek gibi konuşuyor. müşteriyse normal benimle eğer kızdırdıysa yalaka kızdırmadıysa normal konuşur.

dayanamadım ve sana ne oldu dedim
çünkü hala tuaf davranıyor. Neymiş artık kibar bir insan olacakmış hayır normale dön dedim çok yapay geliyor bana diger kadınlara ince davrandıgında anlamayayım diye kibar olmayı seçti galiba evde kapışacagız

seninkinin tam tersi bende var :)) bi kadın aradığında müşteri değilse sanki dövecek gibi konuşuyor. müşteriyse normal benimle eğer kızdırdıysa yalaka kızdırmadıysa normal konuşur.

ne güzel canım işte benim ki bide uzattık sıra uzattı konuşmayı görüşürüz görüşmek üzere........... çok lazım

Yalaka insanlara sinir olurum. Sanırım senin kocan günümüzde yalakalığın prim yaptığını öğrenmiş olabilir.
Yakaka insanı kullanma at başından gitsin. Sende boşu boşuna sinir olup durma.
Ben dayanamam boğasım gelir

Kadının sevimli olmaya çalışması, yaradılışından gelir tatlım, seninkisi çilve, işve; Her kadının yapması gereken bir durum.
Özellikle söylüyorum kadına da yakışıyor. sevimli kılıyor.

Selam canım, senin yaptığın yalakalık değil cilve, işvedir. bu her kadının yaptığı yada yapması gereken bir durum.
ayrıca kadına cilve yakışıyor.

canımm yaa başlığa çok güldüm bende hep eşime oyle derim debizde de oyle benim eşimi de patronu evdeyken arasın ayaga kalkarve saygı duruşuna gecer,ses tonu incelir bı kıbar bı kıbargerçi benim eşim hep kibar.

Akşam ki gündemimizdi şu ses inceltme:))Şimdi de burada okuyunca çok güldüm.İş için yeni tanıştığı bir bayan yapmaması gereken bi şeyi yapmış.Sa.ak kız böyle böyle yaptı falan diyo.Aklı sıra kızı sevmedi.Kız gıcık bi tip.Kızı kötüledikce kötülüyor.Kızdan normal bahsetse (sa.ak falan demeden) benle uğraşacağını biliyo.Bende laf alıyorum.''Ee sen tepkini belli etmedin mi?Sinirlenmişsindir kıza.Sen öyle şeye gelemezsin falan..'' O da ''belli ettim tabii'' diyor.Ben de nasıl tepki vereceğini bildiğim için dedim ''nasıl söyledin kıza?Çok tepki vermeseydin.Sonuç da kırılır kız falan'' diyorum.O da farkında olmadan gayet incelterek sesini kıza nasıl yapma dediğini anlattı.Allah ben bir dedektif edasıyla laf aldım ya ağzından mutluyum.Çaktırmıyorum.2 dk sonra da bana sesini yükselterek bi şey dedi mi!! :))Hmn onun bana sesini yükselterek söylediği şeyi sesimi incelterek söyledim.''Bak hayatım böyle söylüyceksin.Tıpkı o kıza kızdığın gibi kız bana ii mi aynen böyle'' diye onu taklit ettim.Kızı kötüledikce kötülüyor.Sanki görse kızı boğazlayacak sanırsın.Aslında yanında ne kadar kibarlaşmıştır tahmin ediyorum.Allahtan o taraklarda bezi yoktur.Güvenimi sarsmadı.İnşallah da sarsmaz.Aramızda espri konusu oluyor ama ciddi olsa sinir bozucu valla.Çünkü erkekler o niyetle olmasa da yabancı kadına daha nazik davranıyor.Bi de benimki ''bana niye böyle yapıyosun'' dediğimde ''sana alışkınım.Sen benimsin o yabancı'' diyo :)) ( (şaşkınlık ifadesini yapamadım.İkisiyle anlatmaya çalıştım.)
Diğer konuya gelince benimki de beni kızdırdığının 2 kat fazlasını beni öpüp barıştırmaya çalışarak geçirir:))1 kızdırıyo 2 öpüyo.Allahım şapur şupur.İstemesem daha kötü.Kavga ettiğimizde bi şey yok.Barışırken.Ben direniyorum.O öpmeye çalışıyor.kollarımı falan çektirmeye çalışırken her yerim mos mor:)) :))Bi de onun barışmaya çalışması benim hoşuma gidiyor < onu öldürmeye niyetlenecek kadar sinirlendirmediyse:)) >
En son olarak diyebilirim ki inan ki barışmaya çalışması hem suçlu hem güçlü olmasından iyidir.Kıymetini bil.Ama seni de anlıyorum.İnsan bazen gerçekten ciddiye alınmak ve ciddiye alındığını hissetmek istiyor.Bizde taze konu ya çok uzun yazdım..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…