Arkadaslar dert degil ama sinir oluyorum. Ben eşime kızdıgım da yanii o kızdırdıgı birsey yaptıgında hemen yalaka moduna geçiyor insan hatasını bilmez mi bal gibi de biliyor çünkü
bir bakıyorum etrafımda pervane yalaka bir adam bu hoşuna gider kimi insanın ama benim gitmiyor hatası için yalaka gibi gezdigini biliyorum bogasım geliyor benim kızgınlıgımı unutturunca normale dönüyor zaten.
Mesela bir kadın arasın iş için yada bankadan falan o ses tonu neredeyse on kat inceliyor Allah'ım diyorum bu ne kibarlık karısına odun gibi konuşur
Bu erkeklerin hepsimi böyle ne sinirler Allah'ım...........
Arkadaslar dert degil ama sinir oluyorum. Ben eşime kızdıgım da yanii o kızdırdıgı birsey yaptıgında hemen yalaka moduna geçiyor insan hatasını bilmez mi bal gibi de biliyor çünkü
bir bakıyorum etrafımda pervane yalaka bir adam bu hoşuna gider kimi insanın ama benim gitmiyor hatası için yalaka gibi gezdigini biliyorum bogasım geliyor benim kızgınlıgımı unutturunca normale dönüyor zaten.
Mesela bir kadın arasın iş için yada bankadan falan o ses tonu neredeyse on kat inceliyor Allah'ım diyorum bu ne kibarlık karısına odun gibi konuşur
Bu erkeklerin hepsimi böyle ne sinirler Allah'ım...........
Benim kıskanç oldugumu biliyor adımlarını ona göre atsın ama demi. Sonra ne o beni nede ben onu kırmayayım :44:
Erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyorlar karşıdaki insan yanlış anlayadabilir çok incelmenin anlamı yok konuş adam gibi işin bitisn kapat aynı seyi kadına bes kere tekrarladı kadının kapatası gelmedi
Ne kızacagım seyler yapsın nede yalakalık ben onu oldugu gibi seviyorum kibarlığın anlamı yok
aynı kaynım...
eltim küs kalamıyor onunla..
saçma sapan şeyler yapıp güldürüyor kızı.. ve eltim de siz gibi boğası geliyo...
geçen günkü olayı anlatıyor.. şiddetli bir kavga sonrası kaynım yere yatmış, çocuğun oyuncak arabasını almış, üstünden geçirip "K....e bakarmısın? araba ezdi beni" diyomuş.. gülermisin ağlarmısın?
Başka zaman eltimin bulunduğu odanın kapısından bakıp kirli çorabını sallıyomuş şebeklik yapacak diye..
amaa kavga anında kavgasını ediyo tabi, pişman olunca yalaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?