herkesin başka bir derdi var ne yazık ki.Sen gerizekali yerine konmak nasil olur bide benim konumu okuyunca gor.. Sonra sevgiline kosarak atlar barismak icin yalvarirsin
neden böyle bir şeye gerek duyduğunun mantıklı bi açıklamasını yapamıyor kendisi.
Salak yerine de konmamışsınız ki, sadece söylememiş. Yani tatil boyunca attığı her adımı rapor etti de sadece bunu mu sakladı?evet tam olarak yalan değil. salak yerine konmak oluyor.
Buradaki sorun sizin zaten tepki vermeyeceğinizi söylediğiniz bir konuda yalan söylenmiş olması.
demiş, vicdan yapmasıyla birlikte.saat 12 olduğu için söyleyemediğini söylüyor.
hayır yaptığı her şeyi haber vermedi. ama yaşadığımız ilişki içerisinde kızların da olduğu hatta kızlarla birlikte eğlenildiği bir yeri bana hber vermesi gerekiyordu.Salak yerine de konmamışsınız ki, sadece söylememiş. Yani tatil boyunca attığı her adımı rapor etti de sadece bunu mu sakladı?
aynen öyle oluyor. teşekkürler.Karşı cinsin de bulunduğu bir ortamda verilecek tepki önceden biliniyorsa, bu durumun söylenmemesi yalana girer mi? diye merak ediyordum ama konusahibi zaten demiş, vicdan yapmasıyla birlikte.
Yaptığının kabul edilebilir olduğunu düşünüyorsa neden vicdan yapsın? Haberdar etmeye gerek duymamış ama bunu konu sahibine anlatamayacağını düşünüyorsa belki saatin 12 olması ve vicdan vurgusu durumu yumuşatmak için söylenmiş olabilir. -- Sana haber vermeyi gerek görmedim yerine, saat 12 di demek de bir yalandır. Hadi bakalım.
ben biiliyorum ama emin olmaya çalışıyorum kararımın doğruluğu için.O zaman ister istemez size zarar verecek bir konu bu mantığı yoksa ne yapılır bilemiyorum.
teşekkürler yorumunuz için.burnunu surtmelisin onun
hayır yaptığı her şeyi haber vermedi. ama yaşadığımız ilişki içerisinde kızların da olduğu hatta kızlarla birlikte eğlenildiği bir yeri bana hber vermesi gerekiyordu.
affetmeyi öyle çok istiyorum ki. ama kendime yediremiyorum. nasıl anlatıyım bilmiyorum adı gurur falan da değil bana göre ama affettikten sonra ben kendimin gözünden düşerim diye korkuyorum. başka bi yoruma daha yazmıştım. affettikten sonra kendimi affedemeyeceğimi düşünmem sorun.hayatımda bir kişinin yalanını affettim ondan da pişman değilim
yalan değil yalanlar silsilesiydi.
bana onun adına endişeleneceğim bir yalan söyleyip doğduğu ülkeye gitmesi,orada aklımın hayalimin almayacağı ve duysam asssla izin vermeyeceğim birşey yapması,daha bunları hazmedemezken yaşıyla ilgili yalan söylediğini ve benden 3 yaş küçük olduğunu öğrenmem...
sonra ne oldu?
içimden affetmek geldi :)
oysa pire için yorgan yakmışlığım da gavura kızıp oruç bozmuşluğum da çok vardır.Aşk acısından ölmeyeceğimi ve gidenin yerinin dolacağını da bilecek kadar çok şey yaşadım...Ama ,ne bileyim.İnanmak ve güvenmek geldi içimden
Tabii bunun mücadelesini de çok verdi. Ölsem unutmam diyordum şimdi aklıma bile gelmiyor.
Ve işin ilginç yanı hiç hiç hiç pişman değilim.İyi ki de egolarıma ,gururuma yenik düşüp ayrılmamışım çocuktan.
bence burada önemli olan iç sesin,hislerin...
onlar ne diyorsa onu yap
teşekkür ederim fikrinizi dile getirdiğiniz için.Ben olsam ayrılmazdım ama burnunu da sürttürürdüm, hiçbirimiz mükemmel değiliz sonuçta.
yarın yüzyüzeyken de ne söyleyeceğini de merak ediyorum.O zaman tepkinizden çekindiği için saklamış, madem haber vermesi gerektiğini biliyor. Yalan değil de ilişkinizin kurallarına sadakatsizlik etmiş. Benim için çok önemliydi diyorsanız ayrılmak doğru karar.
her gittiğimiz yeri haber vermiyorduk.çok büyük bir mesele değil ki bu.
siz hiç gitmiyor musunuz erkeklerin olduğu bir ortama. her gittiğiniz yer için konum bildirimi mi yapıyorsunuz?
erkek kız karışık arkadaşlarınızla buluşup eğlenmiyor musunuz ki, bu kadar tepki veriyorsunuz.
bir de her gittiği yer için askerin komutanından izin alması gibi birbirinizden izin almanız ya da hafifleştirtilmiş anlatımla "haber vermeniz" de bence çok abartı.
yazık etmişsiniz güzelim ilişkinize.. gerçi kızlı ortama haber vermeden gitti diye ayrılacak kadar kıskandıysanız, ilişkiniz o kadar sağlam temellerde değilmiş, güven yok demek ki.
ayrıldıktan sonra da geri birleşmek isterseniz tükürdüğünüzü yalamış olacaksınız. onun gözünde de kendi gözünüzde de saygınız kalmayacak.
affetmeyi öyle çok istiyorum ki. ama kendime yediremiyorum. nasıl anlatıyım bilmiyorum adı gurur falan da değil bana göre ama affettikten sonra ben kendimin gözünden düşerim diye korkuyorum. başka bi yoruma daha yazmıştım. affettikten sonra kendimi affedemeyeceğimi düşünmem sorun.
evet kolay gelsin. teşekkür ederim...Öyle olsaydı, böyle olsaydı diye konuşmak yersiz ama fotografı görmemiş olsaydınız bu kadar tepkili olmayacaktınız. Sizi gittiğinden haberdar etmemiş olarak kalacak mıydı onu da bilmiyoruz. Olaylar ne kadar çeşitli olursa o kadar oturuyor kurallar ve istisnalar, baştan sıkı kurallar koymamak lazım demek kolay ama sizin koymanızda haklı sebepleriniz mevcut. Bilemedim, affettiğinizde bir daha bu şekilde davranmaması için yeterli sebepler olduğu kadar, tepkinizin şiddeti yüzünden kırmamak için yalana daha fazla meyil ihtimali var. Affetmediğinizde de ister istemez daha da katılaşacak tutumunuz yeni bir insana karşı. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?