Yalan affedilir mi?

Madem kendisini kasan bi kiz degilsin sana yalan soyledigine gore masum isler donmemis orda. Ben de ayrilirdim. Devam edersem zaten guvenemem kalitesiz bi iliski olur
keşke masum işler dönüp dönmediğini bilsem keşke. sadece ettiği yeminler var. ama o yeminlere de inanmayı başka biri bana acı bi tecrübeyle öğretmişti.
teşekkürler yorumunuz için.

her gittiğimiz yeri haber vermiyorduk.
elbette bende erkeklerin olduğu ortama giriyorum.
burda ne kadar anlatsam da sonuç izin almaya varıyo ama inanın izin almak ya da izin vermek gibi bi durum söz konusu değil.

iyi de bana haber vermedi diye ayrılmışsınız..
şu an çocuk eminim neye uğradığını şaşırmıştır, şaşkın ördek gibi kalakalmıştır.

Beni de sarsar böyle şeyler.
Üstüne karışmadığınız, bunları konuştuğunuz halde yapıyorsa sorun etmekte haklısınız.
Her şey yolunda giderken, -gerçekten dediği gibiyse- boş yere bir sıkıntı yaratmış gibi duruyor, bu da anlamsız duruyor.
Dediği gibi basit bir şey diyelim söylememe nedeni ama bu sefer de düşünmeliydi boş yere sorun çıkabileceğini..
Ve bence bu tepkinizden tek anlaması gereken yaptığının yanlış olduğu olmalıdır, eğer ki bu daha fazla yalana teşvik edecekse sorun ondadır bence.. Anlaması gerekeni anlamamış olur.
Ayrıca o kadar rahat her şeyin üstüne yemin ediyorlar ki, bununla ölçülemiyor yalan mı doğru mu...
Yarın ne söyleyecek bakalım. Hayırlısı olsun inşallah.

Siz rahat bir ilişki kurmussunuz. .o da bu rahatlığa güvenmis o yüzden problem çıkacağını zannetmemis olabilir..ama işte kurt girmiş bir kere Beyninize o gün orada yaşananlarınne oolduğunu gerçekten bilmek mümkün değil. .eger ki o mekanda kızlarla orada yeni tanismislarsa bunu sizin duyduğunuzda o kadar da hoşgörülü olamayacağınızi tahmin edemeyecek kadar saf mı acaba kendisi? ya da ilişkinizi o denli dusunemeyecek kadar kafası mi güzeldi? Bence her 2 şıkta olumsuz. .olumlu olan tek tarafı resimler neden nette paylaşıldı sizin görme ihtimaliniz var? Gizli birsey olsaydı paylaşmazlardi?bu durumda da onun dusunsesizligi olurdu ve iyi bir fircadan sonra daha dikkatli davranırsa bir şansı hakederdi. .. kızlar zaten eskiden tanidiksa sorun yok demektir aslında. .

Tatile de kızlarla mı gitmiş? mekandamı kızlı ortam olmuş? Ben iki durumda da ayrılırdım. Yalan söylememiş, saklamış çok bir farkı yok, bir ilişkin varsa onun ağırlığını taşıyacaksın, neyin özgürlüğü bu. Bence tepkinde abartmamışsın.

yalan söleyen bidaha söyliyebilir.benzer bi konu yasadım ve ben ayrılmadım benimde cok iyi gidien bi ilişkim vardı hersey iyiydi taki telefonundaki mesajları silene kadar ogüne kadr telini kurcalamamıstım bile sadece mesaj kutusu temiz oldugunda dedimki nie siliyosun " kız arakadslarım canım diyor görünce yanlış anlarsın "bundan sonra güvenim azaldı sonra bana yalan söledi babamla sehir dısına gidiyorum dedi her sehir dısına gittiignde beraber giderdik benim gelmemem için sölemiş orda üniversiteden bi kız arakadsyla bulşmak için sonra ben onu tesadüfen annesini aradgımda ögrendim hemn aradım yoldaydı ve kızla buluscagını bildigmi eger bunu yaparsa bidaha ilişkimizin eskisi gibi olmıcanı söledim ama o gitti inatla o kızla görüştü ve tabi bu sölediği yalandan dolayı benm ona hiç güvenim kalmadı hani 1 kez yalanını yakaladgın kişinin 1000 kez dogrusunu sorgularsın ya onun gibi birsey.güven olmayınca ilişkin her nekadar mükemmel olursa olsun sorunlar yasıyorsun didiklemeye baslıyorsun o rahatsız oluyor belki sorun yasamamk için yeni yalan sölüyor ve böle silsile seklinde devam ediyor.ve gitgide işin içine kızlar girdiginde kendine güvenin kalmıyor erkeklerin en cok yalan sölediği konudur kızlar bikaç kez yakaldıkça kendini güvensiz hisssediyorsun ,sorunu kendinde arıyorsun vs vs.
bence herkes 2.bi şansı hakeder güzelce konus birdaha böle birsey yaparsan affetmem de eger 2 yakalrsan bu sefer gözünün yasına bakma cünkü hırpalanan sen olacaksın.
bu arada ben hala ayrılamadım ama sayesinde kendime güvenimi kaybettim 2 yılımı verdim bu ilişkiye bide işin içinde cok sevmem var tabi dolayısıyla ayrılacak gücü bulamadım kendimde ama eger sen o gücü buluyorsan tekrarlanması durumunda affetme....
bir de aklıma geldi bence hiçbir erkek saat kaç olursa olsun nası bi ilişki yasarsa yasasın sevglisine yeni tanıstıgı kızlarla gece dısarı cıkıp eglenecegini söylemez siz ne kurallar koyarsanız koyun sizde söylemezdiniz bunu zaten burda size yalan söylüyor gece 12 oldu söyliyemedim demesi yalan .. ne kadar rahat bi ilişkiniz olursa olsun ne kadın ne erkek seviyorsa eger bunu kabul etmez dolayısıyla karsı tarafa bu durumda yalan söylemek düser yada böle bi ortamda olmamak

6 aylık bir ilişki miydi? Arkadaşlarıyla tatile gitmiş, onlar dışarı çıkarken ben evde oturayım demezdi, belki size söylese sizde gitmesine izin vermezdiniz. Yalana tahammülüm yoktur ancak yalandan yalana da fark eder. En tatlı yalan bile bir süre sonra güvensizliğe yol açar.

Erkekler bu noktada yanılıyorlar. Teknoloji bu kadar gelmemiş olsa birçok şeyden haberimiz olmazdı ama şimdi... Her şeyden fazlasıyla haberimiz oluyor.

Sizin o muhteşem sandığınız ilişki belkide o kadar muhteşem olmayabilir adam bir kere yakalanmış ya yakalanmadığı yalanları onlar ne olacak?
Bazı insanlar öyle rol yaparki insan kendini bir masalda zannederken birden kabusa dönebilir herşey.

canımm oncelıkle buraya yazılan yorumları okudum ve okuyan arkadşalarada bıraz yorumlarında dıkkatlı olmalarını tavsıye edıyorum kımse dort dortluk degıl yargılamadan yardım edın ınsanlara !!
olaya gelınce bende aynısını yaşadım dıyebılırım sana bırebır olmasda benım ılışkım 2 senelıktı ve kuzenlerıyle tatıle gıtmıstı bana soylemedı ve gece party gıtmıs resmını gordum kı benımkı benı cok sıkar bende ona benzedım zamanla benden korkmus falan fılan nyse ama sonunda noldu ozur dıledı affettırdı kız falanda yoktu gecrekten yanında falan onu bıldıgım ıcın affettım bugunde 3 senemız super bır ılışkım var dıyemem bız kedı-kopek gıbı ıkı ınatcı kecıyızdır ama sevıyorum sevgımız herseyın ustunde ondan emınım
kısacası sende bu cocugu dene eger barısmak ıcın elınden gelenı yapıyorsa ve sana kendını ıfade edebılıyorsa kı 6 ay kısa bır sure bırbırıne karısmak hesap sormak ıcın ama ınsanın ıcıne kurt dusmesı dahada kotu bır olay sen ıcınden gelenı yap ve karsına al konus emın ol hıssedersın canımm benım cogu yorumuda gormezden gel gercekten okuyup ben sınırlendım herkes kendıne bır baksın once sonra akıl versın kımın ılışkısınde nasıl yasıyacagı sıkıp,bogucagı,hesap sorucagı kendıne !!!

İlişkilerde mutlaka oluyor böyle şeyler insanlar böyle kötü aşamalardan geçsinler ki birbirlerini her halleriyle tanıyabilsinler . Bu davranışını kabul edip etmemek sana kalmış fakat ayrılıp barışmak kadar arayı bozan ve ilişkiyi çıkmaza sokan kişileri sıkan başka bişey daha yok . Yani ben böyle saçma sapan bi konu yüzünden yalan söyleyen böyle şeyler için beni düşünmeden hareket eden bi adamla yapamam dedikten sonra sözünün arkasında dur ve son noktayı gerçekten koy . Diğer türlüsü seni de sözünün eri bi insan yapmaz çünkü. Belki bu duruma trip atmak ya da küsmek dargınlık gibi tepkiler daha yerinde olurdu. Çünkü anladığım kadarıyla senin harcın değil sevdiğin insandan ayrılıp yoluna devam etmek .. Çoğumuz gibi...

Çok seviyorsanız, affedilir. Çok sevmiyorsaniz, bahane edilir. Sizin seçmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…