keşke masum işler dönüp dönmediğini bilsem keşke. sadece ettiği yeminler var. ama o yeminlere de inanmayı başka biri bana acı bi tecrübeyle öğretmişti.Madem kendisini kasan bi kiz degilsin sana yalan soyledigine gore masum isler donmemis orda. Ben de ayrilirdim. Devam edersem zaten guvenemem kalitesiz bi iliski olur
her gittiğimiz yeri haber vermiyorduk.
elbette bende erkeklerin olduğu ortama giriyorum.
burda ne kadar anlatsam da sonuç izin almaya varıyo ama inanın izin almak ya da izin vermek gibi bi durum söz konusu değil.
Tatile de kızlarla mı gitmiş? mekandamı kızlı ortam olmuş? Ben iki durumda da ayrılırdım. Yalan söylememiş, saklamış çok bir farkı yok, bir ilişkin varsa onun ağırlığını taşıyacaksın, neyin özgürlüğü bu. Bence tepkinde abartmamışsın.İyi geceler...
çok güzel hatta muhteşem giden bi ilişkim vardı.
tatile gitti erkek arkadaşım.
normalde biz birbirimizin hiçbi şeyine pek fazla karışmıyoruz tabiki istisnalar dışında.
tatildeyken bana söylemeden bi mekana gitmiş. bu bi şekilde benim karşıma çıktı. sonra ben tatile gittiği arkadaşları ve kızlarla fotoğrafını gördüm.
6 ay içerisinde bana tek bi yanlış yapmadı dedim ya muhteşem bi ilişki yaşattı.
kızlarla arasında hiçbir şey olmamış bunun üzerine o ve arkadaşları yemin etti. ben yalana tahammül edemediğim için ayrıldım. şimdi sizlere sorum bu affedilir mi?
YALAN AFFEDİLİR Mİ?
daha önce hiç böyle güzel bi ilişki yaşamadığım için muhteşem diye adlandırıyor olabilirim haklısınız. evet tam olarak yalan da değil söylemedi hiçbir şey. biraz gerizekalı yerine koymak oluyor sanırım bu. nasılsa haberi olmayacak diye düşünerek.
İyi geceler...
çok güzel hatta muhteşem giden bi ilişkim vardı.
tatile gitti erkek arkadaşım.
normalde biz birbirimizin hiçbi şeyine pek fazla karışmıyoruz tabiki istisnalar dışında.
tatildeyken bana söylemeden bi mekana gitmiş. bu bi şekilde benim karşıma çıktı. sonra ben tatile gittiği arkadaşları ve kızlarla fotoğrafını gördüm.
6 ay içerisinde bana tek bi yanlış yapmadı dedim ya muhteşem bi ilişki yaşattı.
kızlarla arasında hiçbir şey olmamış bunun üzerine o ve arkadaşları yemin etti. ben yalana tahammül edemediğim için ayrıldım. şimdi sizlere sorum bu affedilir mi?
YALAN AFFEDİLİR Mİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?