• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YALAN AFFEDİLİR Mİ?

yas kac?
ogrenci iliskisi gibi geldi bana.
sunu demek isterim. flortlerde cicek, bocek, masumane hisler olmalidir.
bunlar gun gelir tatli anilar olur, mazi diye animsanirlar...
bu yaslarda gelecek icine hislerin yazildigi hediye bir kitap, masum bir oyuncak, hatira bir bileklik olmalidir. paha gerektiren ve insani yalana sevk eden bir yuk degil.
yalan affedilir, yalan temiz bir niyetle soylenmisse affedilir.
siz de yasiniz ilerledikce ogreneceksiniz bunu.
ancak olmadigi birini var etmeye cabalamak - yurt disindan hediye vs - size bir sey katacak bir iliski olmayacaktir benim fikrimce.
mutluluuklar dilerim, guzel yaslariniz olsun. GDragon GDragon

aynısı benim basıma gelmisti eski erkek arkadasım tarafından durduk yere bana hediye yolladım sana demisti bnde bekliyorum yok kargoyu aradım adıma yollanan birsey varmı diye yok dediler meger sallamıs sizofrenmiydi neydi bilmiyorum ama tekrarı oldu bu durumların sonrasında

iyi de nasıl bir yalan bu, hediye gelmeyince unutacağını mı düşündü? Yani almak istedim ama aksilik çıktı alamadım, en yakın zamanda telafi edeceğim demek yerine neler neler uyduruyor. Bir de utandırmışsın diyenler olmuş. Utansın tabii, böyle bir konuda yalan söylemek ayıp ama karşıdakini aptal yerine koymaya çalışmak daha da ayıp. Bu adam bunu denemiş ve utanmalı.
katiliyorum sana. Ayrixa canim sen icini ferah tut. Sen cok haklisin suphelenmekle ayrixa burda seni hhaksiz goren hanimlara da anlam veremedim. Salla gitsin onlari. Sevgilin aacma sapan bahaneler uyduracagina dogruyu soyleseydi bu kadar basit

katiliyorum sana. Ayrixa canim sen icini ferah tut. Sen cok haklisin suphelenmekle ayrixa burda seni hhaksiz goren hanimlara da anlam veremedim. Salla gitsin onlari. Sevgilin aacma sapan bahaneler uyduracagina dogruyu soyleseydi bu kadar basit

Çok değerli birşey değildi. Aburcubur.. ama benim için değrli tabi.. Bana sormuştu ne istersin diye. en ucuz ne ise onu alırsın abur cubur alsan bile yeter dedim. Sadece sevdiğim birisi hediye gönderecek diye sevindim nerde olduğunu merak ettim. Onu anlayamadım. Parası yoktu ve yalan söylemek zorunda kaldı. ama kendimi aptalmışım gibi hissettirdi. Belkide ben sormasam nerede diye.. Hala devam edecekti.. yalan söylemeye.. Ve gitti Bir eşyasını satarak hediye hazırlamış. O zaman daha da üzüldüm.. Ben sebep oldum o eşyasını satmasına.. Öyle hissettirdi.

Çok saçma, seni aptal yerine koymaya çalışmış resmen. Alamadiysa kusura bakma çok istedim niyetlendim ama alamadım desin ne var bunda? Tek ayak üstünde kırk tane yalan söylemiş, ısrar etmesen gerçeği de soylemeyecekti sen de saf gibi hediye gelecek diye bekleyecektin. Böyle her durumdan anlık yalanlarla kurtulmaya çalisan insanlara guvenemiyorum.
+1

Abur cubura bile tav olacak kadına olmayan hediyenin ümidi verilir mi be. Ben olsam boyle sacma bi yalan soyledigi icin niyetinden evvel zekasindan şüphe duyarim. Alışkanlık haline getirmezse sıkıntı degil de suncacik sey icin yalan mi soylenir ya.

Ne saçma bir yalan. Keşke aldım gelirken getireceğim deseydi daha hafif bir yalan olurdu.
Önemli bir konu değil ama cansıkıcı.

Yalan söylemesi kötü olmuş ama büyük ihtimal parası olmadığı için üzülmus. Altta kalmak istememis. Affedilmeyecek birşey yok

Çok değerli birşey değildi. Aburcubur.. ama benim için değrli tabi.. Bana sormuştu ne istersin diye. en ucuz ne ise onu alırsın abur cubur alsan bile yeter dedim. Sadece sevdiğim birisi hediye gönderecek diye sevindim nerde olduğunu merak ettim. Onu anlayamadım. Parası yoktu ve yalan söylemek zorunda kaldı. ama kendimi aptalmışım gibi hissettirdi. Belkide ben sormasam nerede diye.. Hala devam edecekti.. yalan söylemeye.. Ve gitti Bir eşyasını satarak hediye hazırlamış. O zaman daha da üzüldüm.. Ben sebep oldum o eşyasını satmasına.. Öyle hissettirdi.

Ay kaç yaşında sevgilin hiç parası yok işi gücü yok mu

Back
X