Yalan Dünya Kanal D

bkm videosu var. küçük bi kızı canlandırıyodu çok hoştu yaa

kızıl saç daha çok yakışmış.dişi olmuş

Nurhayata da böyle hızlı konuşmak için ders aldınız mı diye sordular ben zaten hızlı konuşurum dedi

doktor soruyomuş neden nefesinizi tutuyosunuz diyee şimdik... tohtor bey gel de anlat

bize böyle bakacağı kesin:26::44: bak yaa hareketler aynı böylee

Dr un önünde bi kuyruk hepsi nurhayatzede

puhahaaateşhis süper nurhayatzede

bi de orçun diyo ya naylon çorap mı, kendi bacağın mı ten rengi çoraba öyle diyince kopmuştum bi de siyah çoraba öyle diyo yaa

Çatlak

Bi de şeyde koptum babasının aldattığını annesine sesini değiştirerek söylüyodu ya babasını görünce seni seviyorum baba dedi

Çatlak

Bi de şeyde koptum babasının aldattığını annesine sesini değiştirerek söylüyodu ya babasını görünce seni seviyorum baba dedi

evet ya orda hareketleri neydi öyleeçok iyi gay taklidi yapıyo

hani geçen bölümde nurhayat diyo yaa rızam beni rüzgarın oğlu gibi kaçırdıAltan Erkekli*de diyoo yooo ne rüzgarı benm oğlum o

evet ya orda hareketleri neydi öyleeçok iyi gay taklidi yapıyo

hani geçen bölümde nurhayat diyo yaa rızam beni rüzgarın oğlu gibi kaçırdıAltan Erkekli*de diyoo yooo ne rüzgarı benm oğlum o

Orçunun ananesi için servette kim demesi nasıldı

Evet kadın tinere doğru gidiyo Koklar mısın sen

yok sırada tuz ruhu var servet hanım onu koklamadı tiner sonraa

şey... ben.. domestos kokluyorum evet banyoya dökmeden açıp kapağını kokluyorum sonra döküyorum

ay lav yu domestos

yok sırada tuz ruhu var servet hanım onu koklamadı tiner sonraa

şey... ben.. domestos kokluyorum evet banyoya dökmeden açıp kapağını kokluyorum sonra döküyorum

ay lav yu domestos

Seni servet hanım seniiiiiizehirlenme kız dikkat et

Bi de titiz kadın plastik terlikleri dizmiş terasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…