Yalan Dünya Kanal D

[video=youtube;dhonjiDEPM4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dhonjiDEPM4[/video]

[video=youtube;rVM6-qoYOHU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rVM6-qoYOHU[/video]

yaaa keskee Nurhayat'in annesi rolune BINNUR KAYA girse diziyee bayiliyorum o kadinada ben cok guluyorum

Yarıldımmm Kenarın dilberi haaaa

Birde bu açılay'ın küfür sahnesi muhteşemdi :))

Nurhayat süper ötesi onun sahneleri çoğalmalı

Son düzenleme:
Benimde dizide favorim Nurhayat ne güzel anlatıyor derdini konuşmadan Gerçek hayatta da sıcak kanlı kibirsiz bir insanmış Gupse Özay son zamanlardaki favori oyuncum gına gelmişti zaten ekranda aynı yüzleri görmekten

her karakter süper ya... açılay, tülay, nurhayat hele...
bide owwwwww yooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! diye bağırıyo ya çağatay o da çok komik...
iyi oldu yahu bıkmıştım ağlak dizilerden. ilahi kommeeeedyaaaa!

bütün dizilerde aldatma sahneleri kesilsin o zaman kardeşim ..kese kese tülayın sahnesini mi kesiyolar...diğerlerine gelince aman bu dizi nolcak diyip aldatma sevişme sahnelerini 4 göz izlenir ama dizide en komik karakterlerin sahnesi azalır...zaten sevişme sahnesinide göstermiyolardı...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

tülay sana bayılıyorum kıs ne güzelsin sen öyle.sanatçı arkadaşlarım benimmmmmmmmmmmmm.demiyonmu orda seni öpesim geliyor .tülayı çok beeniyorum güzel kız allah var.kızıl saçta yakışmış hatuna.yirim onu yirim

Aldatma,aldatılma hayatın gerçekleri..
hayatın içinde ne yazık ki varlar..

Drama dizilerinde,filmlerde konunun işlenmesi ve ilgi görerek izlenmesi normal..
Ancak komedi temalı dizilerde, ben hoşlanmadım aldatan adamın yada o eylemin sevimli gösterilmeye çalışılmasından..
İğrendim yani..
Evdeki karısını sürekli yalanlarla uyutmak vs..
Komik değil aslen bana göre.. Ben gülemiyorum!
Ben kendi fikrimi söyledim..

Son düzenleme:
nurhayat, yelpaze gibi takma kirpikleri, yanağında beni ve bol krepeli saçlarıyla eski Türk filmlerinden fırlamış gibi değil mi sizcede

bi de şu italyan adamı oynayan kimdi ya, biliyorum ama çıkartamadım bi türlü

Son düzenleme:

Dizi cok guzel hosuma gidiyor ama su aldatilma meselesi cok fazla onplanda.
gelen giden aldatiyo bu ne yaw!
Gulse daha yaratici konular bulsun yaa.

yanılmıyorsam var mısın, yok musun? daki Tony.

izlemekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…