Yalan Dünya Kanal D

50.bölüm süperdi
zerrin ve vasfiye teyze favorim
açılay emir falan tısss

kesinlikle gürse birsel takdir edilecek kadın ne kadar yaratıcı vasfiye teyzeler falan nerden buluyorsa artık süper

vasfiye teyze ilk başta güldürüyordu ama itici olmaya başladı. denize neler dedi arkasından. bu kadarı bir yerden sonra güldürmüyor soğutuyor bence

Zerrinle Bünyamin diziyi götürüyor bence. Sırf onlar için izliyorum, Vasfiye itici olmaya başladı ama Gonca Vuslateri kendini bu karakterle ıspatlama şansına sahip oldu. Müthiş bir yetenekmiş, haberimiz yokmuş.

kesinlikle haklısın. eylem de bu kadar patlamamıştı. diğer dizilerde de çok silikti. kızın içinde bir vasfiye yatarmış meğer:))

gülse birsele helal olsun. aldığı para şan şöhret sonuna kadar hak ediyor. karakterlerin tüm replikleri dile yapışıveriyor.

şimdiden nette millet "naapacan yazıııık, ne çektin be" geyiklerinden geçilmiyor

ben bütün karakterleri seviyorum walla, hiçbiri itici filan gelmiyor..

artık zerrin gibi gülüyorum, özellikle sinsi bir hareket yapmışsam i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-

Zerrin'in "Kııııııııııııııız" diyişini taklit edicem diye alışkanlık edinmişim engel olamıyorum dilime dolandı

oyuncular süper ya gülse birsel ne yapsa güzel yapıyor halen avrupa yakasını hatırlarım

en çok zerrin le tülayın olduğu bölümleri hevesle bekliyorum . ikisi götürüyo diziyi. vasviye bi süre sonra sıkıyo insanı ya. amao o zerrin le tülay içini açıyo insanın şen şakraklar :))

Yaz boyunca her akşam TNT'de eski bölümleri veriyorlar, saat 21:30'da. İzlemek isteyenlere duyurulur

İlk bölümlerde Zerrin pek ortada yoktu ama dedim en çok o parlayacak bekledim sonra arttı rolü :) Sırf onun için bakıyorum diziye.Vasfiye de iyi ama şöyle bir şey var. Dizide bir şey tuttuğu anda suyunu çıkarıyolar. Bu seferde sıkılıyoruz. Ona dikkat ederlerse daha iyi olur

Bayılıyorum bu diziye yaa
Hatta şuan bile izliyorum .
Bütün stresim gidiyo bu diziyi izleyinceee

insan yorumları okurken dahil komik yazılar ve pozitiflik var ben melodram sevmeyenlerdenim , kadınları güldürmek sanat ,ağlatan çok zaten

Ne zaman baslayacak bilen varmi?

Televizyon çok sayıda iddialı dizinin arka arkaya başlamasına rağmen Yalan Dünya dizisinin henüz bir fragmanının bile yayınlanmamış olması dizinin hayranlarını meraklandırdı. Geçen sene sık sık yayın günü değiştiği için yayından kaldırıldığı yönünde dedikodular çıkan Yalan Dünya'nın bu sene de Kanal D'de devam edeceğini dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel açıklamıştı.

KANAL D TÜM DİZİLERİNİ EKRANA ÇIKARDI AMA...
Kanal D geçen sezondan devam eden İntikam, Arka Sokaklar, Merhamet gibi dizilerin yeni sezon bölümlerini ekrana sürdü. Yeni dizilerden Kayıp ise Cuma akşamı yayınlanırken, Galip Derviş, Güneşi Beklerken, Güzel Çirkin'in yanı sıra yeni diziler Fatih, AŞK ve Çalıkuşu da Eylül ayı sonuna kadar ekrandaki yerlerini alacak.
ÇEKİMLER BAŞLAMADI
Kanal D'nin ekrana süreceği son dizi ise Yalan Dünya olacak. Çekimlerine Eylül ayınca başlanacak olan dizinin ise yeni sezonu Ekim ayı başında açması bekleniyor. Kanal D'nin yeni dizilerin alacağı reyting ve yayın akışındaki düzenleme sonrasında Yalan Dünya'nın hangi gün yayınlanacağı belli olacak.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan Dünya dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Gülse Birsel, Beyazıt Öztürk ve Altan Erkekli'nin başrollerinde oynadığı Yalan Dünya dizisi 27 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında. Cuma günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp dizisinin yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Cuma günlerimi yayınlancak çok sevindim ya tekrarlarının tekrarlarını bile izledim tüm yaz bıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…