Yalan Dünya Kanal D

nasıl güzel bir bölümdü bu ya..

eşimle çenemize ağrılar girdi resmen..

hele zerrinle,bünyaminin sahnelerinde koptum resmen..

Bende çok güldüm akşam, Zerrin in boyalı ayakları için "melezim ben ayak tarafım zimbawe" demesine koptum

Zerrin i tek geçiyorum dizide, iyi ki bu sezon onun sahnelerini arttırdılar...

Son düzenleme:
kesinlikle Zerrin'e kopuyorum ilk bolumde zerrini gorunce topik'e de yazmistim bu kadin cok komik diye
nurhayat gecen sezon herkesin favorisiydi bu sezon zerrin hepsine 10 basar

Youtube dan Zerrinin videolarını izliyorum süper bu kadın;

"Sen insanı silikon askısı kopan südyen gibi yarı yolda bırakan bir tipsin de...

Sen adeta yaz başı beyaz bıngıl vücuda bikini denedimde yaşadığım hayal kırıklığı ümitsizliksin de..

Böyle basen genişleyince smoll beden kilodun yanlarda bıraktığı iz gibi sadece bende geçici bir iz bıraktın de...

Böyle selülit gibisin senden kurtulmak istiyorum de... "

[video=youtube;T8Ixcnx3LK4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=T8Ixcnx3LK4[/video]

Kanal D'nin sürpriz bir kararla Pazartesi gününe aldığı Yalan Dünya, eski gününe dönüyor!

Pazartesi'ye alındıktan sonra oranlarında düşme olan Yalan Dünya, Arka Sokaklar'ın ardından yayınlanmak üzere eski gününe dönüyor!

Yalan Dünya, Cuma 22.30'da Kanal D'de.

Arka sokaklar dan sonraya alınıyor

Yalan Dünya o dizinin tozunu attırır...

Kanal D'de yeni bölümleri merakla beklenen Yalan Dünya dizisi hatırlanacağı gibi Cuma günleri yayınlanıyordu. Kanal daha sonra Pazartesi'ye kaydırdı. Ancak geçen hafta tekrar Cuma gününe geri geldi...

Yalan Dünya dizisi reklamverenlerin bütçe ayarlamaları nedeniyle birçok dizi gibi yeni bölümleri için ara vermek durumunda kaldı.

D "Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen sevilen dizisi “Yalan Dünya” kısa bir tatile girmiştir. “Yalan Dünya” 2 hafta sonra yepyeni bölümleriyle ekrandaki yerini alacaktır" açıklaması yaparak izleyicileri bilgilendirdi.

Eşimle favori dizimiz.. hatta tek dizimiz diyebilirim

kanal yine karar degistirmis yeni bolum 21 ocak pazartesi 20.00 de kanal d de..

Son düzenleme:
bu kadar sık gün değiştiriyorlarsa yayından kaldırılması yakındır.

başta bi kaç bölüm güzeldi.
ama sonralarda sıkmaya başladı.
avrupa yakasının yanından bile geçemez diye düşünüyorum..

bende fragman aradım nette ama bulamadım.cuma yayınlanacaksa şimdiye kadar fragmanı yayınlarlardı galiba.
cuma günü saat 8de olması güzeldi.

beyazı filan parlatamadı gülse.avrupa yakasında ata,burhan,şahika,dilber hala süperdi.
yalan dünyada,çagatay ve açılayı sevemedim açıkçası.zerrinin yeni bomba konuşmalarını heyecanla bekliyorum.

cocuk oyuncagina cevirdiler dalga gecer gibi izleyici ile... dizi'nin gunu surekli degisiyor

Bi karar verseler de yayınlasalar artık diziyi... izlediğim 2 diziden biri zaten, onu da kaç haftadır izletmediler adam gibi

belki gürsel birse hasta ondan yazamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…