Yalan Dünya Kanal D

cumaları hiçbir yere gitmek yok.tuttum bu diziyi.gülse birsel'in mizah anlayışına hayranım...

Kesinlikle beklentilerimi karşıladı
O kadar ağlak dizi varken iyi geldi
''Orçun'' karakteri favorim

orçun çok sevimli gerçekten ya
öpüşelim mi demesine koptum
gülse birsel biz ikimiz mi diyince
açılay da gelse olur üçümüz demesi çok komikti
orjinal bi karakter sevdim ben

çok çok güzeldi yaa çok güldük,eğlendik

karakterler süper

hepsini çok sevdim.hele orçun'a bayıldım..

orçun çok tatlı yaa

dizi gayet güzel eğlenecek bir dizimiz oldu sonunda

Karakterlerin her birine kısacası diziyee bayıldım yaaa
Orçun ve Açılay favorim
Gülse ve Beyaz zaten daha önce de demiştim, çok uyumlular.

Birde Gülse, avrupa yakasından beri hala yaşıyla ilgili şakalardan vazgeçmedi
Dizinin ilk bölümünde de yoğun olarak yaş şakası vardı.

gülse birsel ne kadar kendine özgüvenli ne kadar tatlı bir kadın yaaa.ve tabiki yetenekli

saçları da ona çok yakışmış..çok hoş,güzel çok tatlı

nihayet keyifle izleyeceğimiz bir dizi başladı.ekranda ağlayan sızlayan insanlar görmekten sıkılmıştım.ilk birkaç dakika sıkıldım izlemekten ama arap atı gibi sonradan açıldı daha da iyi olucak inanıyorum

gülse birsel ne kadar kendine özgüvenli ne kadar tatlı bir kadın yaaa.ve tabiki yetenekli

saçları da ona çok yakışmış..çok hoş,güzel çok tatlı

Evet,Gülse Birsel kendisiyle dalga geçmekten hiç çekinmiyo
Avrupa Yakası'nda da yaşı ve burnuyla az dalga geçilmezdi

Son düzenleme:
benimde favorim orçun oldu o ne tiplemeydi öyle süper
zirvede bıraktık daha iyi olmaz diye tek orçunu yaptık espiride çok güzeldi

ben hangi tiplemeyi favori seçeceğimi bilemedim :44:ama orçun ağır basıyor.şu akvaryumlarda siyah bir balık var cama yapışık siftindi birşey.orçun bana onu çağrıştırdı.annesi çekmese yürümeyecek bile

bide

küçügüm sesimden etkileniyormusun

ben de beğendim bu diziyi.zaten piyasada hiç komedi dizisi olmadığı için tutulması muhtemel.
birde komedi denilince genelde recep ivedik kültürü oluyor belaltı küfürlü konusmalar vs. ama bu dizi öyle değil
aile komedisi gibi olmus güzel yani.
her karakter ayrı güzel,yalnız beyaz epey kilo almıs yakısmamıs kilo

Ben diziyi hala pek sevemedim.
Belki ilerleyen bölümlerde severim.
Gülme efekti olayına ben de sinir oluyorum hatta dün akşam bunu evde ben de dile getirmiştim.
Gülüceğim varsada o efekti duyunca gülesim gelmiyor..

Açılay ve Orçun favorim :130:
Dizi ortalarda sarmaya başladı, ilk sahnelerde adapte olunmayışını da dizinin çok büyük beklentilerle izlenmesine bağlıyorum. Bundan böyle Cuma günleri Yalan Dünya!!!

ilk bölümler böyle oluyor.bende çok avrupa yakası tadını alamadım ama alacağımdan eminim.avrupa yakasınıda ilk bölümleri böyleydi.adaptasyon süreci oluyor biraz.

bende orçuna bayıldım.hatta bır yerde terasta otururken öpüşelimmi diyorya o sahne muhtesemdı birde marangozcuya iş basvurusa gıdınce ordakı halıne bayıldım

Orçun, binbir gece dizisindeki Gani'ydi sanırım..
iyi oyuncu

ilk bölümler böyle oluyor.bende çok avrupa yakası tadını alamadım ama alacağımdan eminim.avrupa yakasınıda ilk bölümleri böyleydi.adaptasyon süreci oluyor biraz.

Evet bende böyle düşünüyorum..
Karakterleri benimsemek gerekli önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…