Bi iş bi kere tutunca , gene tutucak demek değil arkadaş.
Avrupa yakasında karakterler yavaş yavaş gelmişti , önce burhan diğer sezon gaffur sonra şahika ...
Burda hepsini bi arada bi anda görmek açıkçası çok hoşuma gitmedi , özellikle kılık değiştirilince olan komiklikten hiç hoşlanmıyorum o yüzden Olgun Şimşek in rolunu hiç sevmedim ama buna karşılık ikizini canlandırdığı yerdede çok sevdim.
Dizi işi reklamlarla götürdü , bizleride büyük bir beklentiye soktuğu için şuan herkes çok beğendiğini sanıyor diziyi ama inanın bu dizi AvrupaYakası kadar patlamıycak benden söylemesi ...
Orçunun rolu inanılmaz abartı ayrıca izlerken çok baydı...
Dünyada rekorlar kırmış hiçbir komedi dizisinde , böyle kılık değiştirmeler garip haller tavırlar yoktur , insanlar kişi olarak komiktir espiritüeldir ve olayı bu şekilde yürütürler.
Mesela bu söylediklerime karşılık Beyazın rolunu sevdim , hele bi yerde "görüşseks" dedi ordada baya güldüm. İşte komedi böyle olmalı , sözlerle güldürmeli , tiplerle değil...
Nihal Yalçın her zamanki gibi oyunculuğunu konuşturmuş tabiki ona bir sözüm yok
Sarp apak - Öner erkan ve diğerleride iyiydi ama bu dizi bu kadar yapmacık karekterlerle biyere gelmez benden söylemesi , daha gerçekçi komediler lazım. Çok uzaklarda değil , bkz: Avrupa Yakası